Fitness HRC

Welkom!

Welkom bezoekers of leden van de Haagsche Rugbyclub! Zoals jullie wellicht al weten of hebben opgemerkt, beschikt het HRC-clubgebouw over een ruime en moderne fitnessruimte die voor iedereen toegankelijk is. Deze ruimte bevindt zich op de begane grond. Deze ruimte is in gebruik door fysiotherapiepraktijk B&B Healthcare en beschikt over ervaren fysiotherapeuten op het gebied van sportblessures. Naast fysiotherapie beschikken wij over enkele “strength and condition” trainers, die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van trainingsschema’s en het begeleiden van sporters middels kracht- en conditietrainingen.

Wie is B&B Healthcare? Aanmelden

Fitness voor de HRC-jeugd

De visie van B&B Healthcare is “leven is bewegen” en is toepasbaar op alle leeftijden. Oók voor de jeugd is functioneel sporten verantwoord maar ook enorm belangrijk voor de ontwikkeling. Speciaal voor de jeugd, zowel de Junioren als de Colts, hebben wij daarom een speciaal ontworpen krachtprogramma ontwikkeld. Dit programma legt een geweldig fundament voor krachttraining tijdens de rest van de rugby carrière.

Wat krijg je ervoor terug?

Om ervoor te zorgen dat krachttraining de rugby trainingen blijft ondersteunen, is het krachtprogramma voor 2x per week trainen in het seizoen. Na het rugbyseizoen kan de jeugd 3x per week trainen.

In onze fitnessruimte is er dagelijks een fysiotherapeut en/of krachttrainer van B&B Healthcare aanwezig om je waar nodig te ondersteunen of van tips te voorzien. Ook zal er om de zoveel weken een evaluatiemoment plaatsvinden om de voortgang te monitoren en sturing te geven.

Aanmelden

Voordelen op een rij

  • Je bent vrij om te komen sporten wanneer het jou uitkomt;
  • Er is altijd een sportfysiotherapeut of krachttrainer aanwezig;
  • Individuele krachtschema’s en evaluatiemomenten;
  • Sportspecifieke en persoonlijke begeleiding;
  • Je kunt ook met vrienden/teamgenoten sporten;
  • Besloten fitnessruimte waar je niet hoeft te wachten op bezette apparaten;

Tarieven;

Fitness abonnement jeugd HRC + maandelijks opzegbaar (per maand) €35,-
Fitness abonnement jeugd HRC (per jaar) €395,-

Fitness voor zowel bezoekers als HRC-leden

Naast een abonnement voor de HRC-jeugd bieden wij ook een abonnement aan voor zowel leden als bezoekers van de Haagsche Rugbyclub boven de 18 jaar. Dit kunnen ouders, verzorgers maar ook vrijwilligers zijn. Ook voor hen is het ons doel om meer uit het sporten te halen dan gemiddeld. Door de juiste begeleiding en adviezen worden individuele doelen nagestreefd.

Onbeperkt fitness voor HRC-leden €42.75,-
Onbeperkt fitness voor niet HRC-leden €47.50,-
Wil je efficiënt én verantwoord fitnessen onder begeleiding van professionals inclusief individuele krachtschema's en evaluatiemomenten? Meld je hier aan