Stay fit with good care!

Personal Fitness Concept

Home » Fitness » Personal Fitness Concept

Het Personal Fitness Concept (PFC) is ontwikkeld op basis van kennis uit de topsport, oefeningen uit de fitness branche en de persoonlijke aandacht en kwaliteit van Personal training. Binnen het PFC is het voor iedereen mogelijk om te werken aan zijn persoonlijke doelen op een gezonde en goed begeleide manier.

Personal Fitness bij B&B Healthcare

Persoonlijke aandacht en kwalitatief goed trainen, staan centraal in het personal fitness concept. Om deze factoren te kunnen waarborgen wordt de training altijd begeleidt uitgevoerd in een zelfstandige setting. Door het aantal sporters ten opzichte van een begeleider te beperken is er altijd genoeg aandacht en tijd om u optimaal te begeleiden in het bereiken van uw persoonlijke doelen. De personal fitness begeleiding vindt plaats door een fysiotherapeutisch geschoolde begeleider met een brede sportachtergrond. Naast deze Personal trainer werkt u met een Technogym Welness System, dit is een systeem dat uw training en programma digitaal stuurt en waarneemt.

Wellness system voor optimaal resultaat

Het Wellness system is een digitaal computersysteem dat op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier de gezondheid en sportresultaten en prestaties van de gebruiker in kaart brengt. Het Wellness system is aan de apparatuur gekoppeld middels een Wellness sleutel. Deze sleutel bevat uw persoonlijke sportprogramma en begeleidt u in uw gehele training. De resultaten worden bijgehouden in het computersysteem en er kan geëvalueerd worden of er vooruitgang wordt geboekt of dat er aanpassingen moeten komen in uw trainingsschema.

Faciliteiten in de trainingsruimte

De trainingsruimte is ingericht met de nieuwste apparatuur van Technogym. Er zijn zowel cardio als krachtapparaten aanwezig, allen uitgerust met het Technogym Welness System. Buiten de apparatuur bevinden er ook losse gewichten en trainingsbanken in de trainingsruimte, waardoor iedere spiergroep los van elkaar getraind kan worden. Er is de mogelijkheid om te douchen in onze kleedruimtes en er bevinden zich lockers om uw eigendommen veilig in op te bergen.

B&B Healthcare biedt het Personal Fitness Concept aan in Ypenburg en Voorburg.

Behandeling nodig?

Wij ondersteunen je graag met jouw herstel.

  085 301 15 05   Whatsapp Maak een afspraak  
B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info