Stay fit with good care!

Personal Fitness Concept

Home » Fitness » Personal Fitness Concept

Het Personal Fitness Concept (PFC) is ontwikkeld op basis van kennis uit de topsport, oefeningen uit de fitness branche en de persoonlijke aandacht en kwaliteit van personal training. Binnen het PFC is het voor iedereen mogelijk om te werken aan zijn persoonlijke doelen op een gezonde en goed begeleide manier.

Personal Fitness bij B&B Healthcare

Persoonlijke aandacht en kwalitatief goed trainen, staan centraal in het personal fitness concept. Om deze factoren te kunnen waarborgen wordt de training altijd begeleidt uitgevoerd in een zelfstandige setting. Door het aantal sporters ten opzichte van een begeleider te beperken is er altijd genoeg aandacht en tijd om u optimaal te begeleiden in het bereiken van uw persoonlijke doelen. De personal fitness begeleiding vindt plaats door een personal trainer met een brede sportachtergrond en enige kennis van blessures/gezondheidsproblemen.

Faciliteiten in de trainingsruimte

De trainingsruimte is ingericht met de nieuwste apparatuur van Technogym. Er zijn zowel cardio als krachtapparaten aanwezig. Buiten de apparatuur bevinden er ook losse gewichten en trainingsbanken in de trainingsruimte, waardoor er zo functioneel mogelijk getraind kan worden. Ook buiten en binnen bevinden er nog diverse trainingsmogelijkheden, zoals een kunstgrasveld, indoor zaal en asfalt velden. Er is de mogelijkheid om te douchen in onze kleedruimtes en er bevinden zich lockers om uw eigendommen veilig in op te bergen.

Kosten Personal Fitness Concept

De kosten worden beschreven op de pagina “Tarieven”. Het Personal Fitness Concept is een maandabonnement waarin je twee keuzes hebt. Er kan gekozen worden voor 1x per maand met een personal trainer een uur te trainen en verder zelfstandig gebruik te maken van de fitness of er kan gekozen worden voor alleen maar zelfstandig gebruik te maken van de fitness.

B&B Healthcare biedt het Personal Fitness Concept aan in Ypenburg

Behandeling nodig?

Wij ondersteunen je graag met jouw herstel.

  085 301 15 05   Whatsapp Maak een afspraak  
B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info