Stay fit with good care!

Personal Training Den Haag

Home » Fitness » Personal Training Den Haag

Personal training is het krijgen van één op één begeleiding door een trainer. Onze personal trainers in Den Haag hebben ervaring met blessures/gezondheidsklachten en met (top)sporters. Dit betekend dat elke deelnemer, ongeacht het instapniveau, profijt heeft van deze vorm van begeleiding. De trainingen zijn op maat gemaakt om de doelstellingen van de deelnemer zo goed en snel mogelijk  te bereiken. Personal training bij ons is een investering voor een gezonde leefstijl en geeft je richting naar gezond bewegen in de toekomst. 

personal training den haag

Doelstellingen personal training

Elk personal training traject begint met het stellen van doelen, hierdoor wordt resultaatgericht gewerkt. De doelen wordt SMART geformuleerd:

  • Specifiek
  • Meetbaar
  • Acceptabel
  • Realistisch
  • Tijdgebonden

Deze doelen worden door de klant bedacht maar zijn door de SMART methode haalbaar en tijdgebonden. Zodat er met de trainer samen naar het doel kan worden gewerkt. Bovendien zijn wij altijd eerlijk en transparant over het behalen van doelstellingen. In ons plan houden wij altijd rekening met de realiteit en wat haalbaar is binnen de gewenste periode.

personal training

Voedingsplan bij personal training

Voeding is zoals veel mensen weten een erg belangrijk punt van gezondheid. Voeding is ook heel belangrijk in het afvallen of juist aankomen tijdens een bepaald trainingstraject.

De personal trainer zal zich daarom ook bezig houden met het verbeteren van de eetgewoontes in het dagelijks leven zodat ook na de begeleiding de resultaten blijvend zijn.

Er wordt zo veel mogelijk kennis overgedragen aan de deelnemer, die dit gelijk in de praktijk toe kan passen. Hierdoor verbeterd de leefstijl in het algemeen en niet alleen voor de duur van het trainingstraject.

Trainingen op maat

De trainingen zijn resultaatgericht en persoonsgebonden. Zo werk je altijd richting je doelen en kan er elke training verbetering plaatsvinden. Daarnaast is het ook bij de training belangrijk dat de deelnemer meer leert over bewegen zodat men zelfstandig verder kan sporten nadat de begeleiding stopt. Hierdoor is personal training een investering in de eigen gezondheid.

den haag personal training

Kosten personal training

De personal training werkt middels losse trainingen of een strippenkaart. De kosten hiervan staan beschreven onder de het kopje tarieven op de website.

Personal training locaties

De personal training wordt gegeven op de locaties Ypenburg (Den Haag) en Benoordenhout (Den Haag).

Behandeling nodig?

Wij ondersteunen je graag met jouw herstel.

  085 301 15 05   Whatsapp Maak een afspraak  
B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info