Stay fit with good care!

Fysiotherapeut Den Haag

Home » Fysiotherapeut Den Haag

Heeft u onlangs een klacht opgelopen?Soorten fysiotherapie bij B&B Healthcare

Er zijn diverse werkwijzen voor fysiotherapie, maar wij voeren niet alle werkwijzen uit. Zie hieronder beknopt welke fysio werkwijzen wij uitvoeren:

 • Heeft u bijvoorbeeld een blessure opgelopen tijdens het sporten? Dan kunt u bij ons ook terecht voor sportfysiotherapie. Onze specialisten helpen u op het gebied van sportblessures, preventie en advies & voorlichting.
 • Last van gewrichten of de wervelkolom? Dan kunt u bij fysiotherapeut B&B Healthcare terecht voor manuele therapie. Onze manuele therapeuten hebben als doel het beter laten functioneren van de gewrichten, waardoor uw lichaamshouding en bewegingen ook automatisch zullen verbeteren.
 • Dry Needling. Bij deze behandelmethode wordt er door middel van een droge naald specifieke triggerpoints in de spieren aangeprikt. Na deze behandelmethode raken de spieren langdurig ontspannen.
 • Het Medical Taping Concept is een nieuwe manier van tapen. Hierbij wordt materiaal gebruikt dat licht en elastisch is. Het Medical Taping Concept is effectief bij nabehandeling van diverse blessures, vochtophopingen, reductie van ontstekingen enzovoorts.
 • Een andere specialistische werkwijze is de Myofascial Triggerpoint Therapy, waarmee microverkrampingen binnen de spieren weggehaald worden. Doordat onze fysiotherapeuten druk uit oefenen op deze “triggerpoints” krijgen de voedingsstoffen en zuurstof weer toegang tot de spiervezels en vindt er ontspanning plaats binnen de spieren.
 • Bij de Mulligan Therapie is ervan uit gegaan dat gewrichten die niet op de juiste plek staan of scheef staan niet goed functioneren. Door diverse manuele technieken en actieve benadering wordt deze scheefstand gecorrigeerd op een geheel pijnvrije manier.
 • Shockwave therapie wordt ingezet om spier-peesweefsel en peesaanhechtingen te behandelen. Patiënten worden blootgesteld aan schokgolven die het genezingsproces versnellen door zelfhelende eigenschappen van het lichaam te activeren. Bovendien worden ook de stofwisseling en de bloedcirculatie gestimuleerd.
 • Soms is het noodzakelijk om een echografisch onderzoek uit te voeren om te bepalen welk behandeltraject wij zullen ingaan. Echografie is een techniek dat gebruik maakt van ultrageluid. Hierbij worden afwijkingen in o.a. spieren, pezen en botten in beeld worden gebracht.

Revalidatie bij B&B Healthcare

Naast fysiotherapie bij B&B Healthcare in Den Haag kunt u bij ons ook terecht voor revalidatie. Revalidatie speelt in de fysiotherapie namelijk een belangrijke factor. Revalidatie is vaak nodig na een orthopedisch of sport gerelateerde operaties. Denk bijvoorbeeld aan een knieoperatie, waarbij het lichaam weer op niveau moet komen om weer volledig te kunnen functioneren. Bij B&B Healthcare kunt u terecht voor de volgende revalidatiemethoden:

 • Orthopedische revalidatie. Hierbij wordt er voornamelijk aan de lokale en algehele belastbaarheid gewerkt. Het doel van orthopedische revalidatie is het verbeteren van o.a. de mobiliteit, coördinatie, de spierkracht en uithoudingsvermogen.
 • Sport revalidatie. Binnen de sport zien wij veel blessures voorbijkomen waarna een revalidatie verantwoord is. Onze sportfysiotherapeuten stellen met u een persoonlijk behandelplan op en bepalen aan de hand hiervan de doelstellingen.
 • Oncologische revalidatie. Deze vorm van revalidatie richt zich op patiënten die een vorm van kanker hebben. Kanker levert namelijk diverse lichamelijke klachten op, zoals vermoeidheid, verminderde conditie en pijn. Revalideren onder begeleiding van onze fysiotherapeuten in Den Haag helpt u bij het dagelijks beter te functioneren en bovenstaande klachten te verminderen.

Topsport

B&B Healthcare biedt de mogelijkheid om op sportmedisch gebied samen te werken. Dit geldt voor alle sportclubs, verenigingen en sportcentra. Dit doen wij op de volgende manieren:

 • Topsportbegeleiding;
 • Voedingsadvies;
 • Trainingsadvies en voorlichting.

Heeft u last van een blessure of wilt u ergens advies over, dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel naar 085-3011505 of maak een afspraak via het formulier:

Behandeling nodig?

Wij ondersteunen je graag met jouw herstel.

  085 301 15 05   Whatsapp Maak een afspraak  
B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info