Stay fit with good care!

Fysiotherapie Den Haag

Voor fysiotherapie Den Haag is B&B Healthcare een praktijk waar kwaliteit, toegankelijkheid en expertise centraal staan. In onze praktijken wordt er op een betrokken manier gewerkt aan uw herstel en het voorkomen van lichamelijke klachten. De locaties in Den Haag zijn altijd voorzien van moderne apparatuur en materialen zodat je op de juiste manier traint en herstelt. Ons doel is dat je weer vrij kunt bewegen en dit ook kan blijven doen. Onze fysiotherapeuten zijn deskundig en geregistreerd bij kwaliteitsregisters CKR en BIG van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Wat wij even zo belangrijk vinden is het luisterend oor van onze fysiotherapeuten. Zij gaan met u in gesprek en inventariseren nauwkeurig waar u last van hebt, om te komen tot een helder plan van aanpak. Zo weet u waar u aan toe bent. Alles om te zorgen dat u met een beter gevoel weer naar huis gaat.

Fysiotherapeut in de regio Den Haag   Fysiotherapie Den Haag

Fysiotherapie locaties Den Haag

Een fysiotherapeut moet gemakkelijk bereikbaar zijn. Dat vinden wij als zorgaanbieder erg belangrijk. B&B Healthcare heeft momenteel 11 vestigingen, waarvan 7 praktijken verspreid over Den Haag. Onze praktijken zijn goed bereikbaar met de auto, fiets of openbaar vervoer en zijn voorzien van voldoende parkeergelegenheid. Bekijk hier de dichtstbijzijnde fysiotherapiepraktijk bij jou in de buurt:

Loosduinen

Afspraak maken

Ypenburg (Den Haag)

Afspraak maken

Zuiderpark (Den Haag)

 • Meester P. Droogleever Fortuynweg 22
 • 2533 SR Den Haag
 • 085-3011505
Afspraak maken

Benoordenhout (Den Haag)

 • Theo Mann-Bouwmeesterlaan 800
 • 2597 HM Den Haag
 • 085-3011505
Afspraak maken

Laakhaven (Den Haag)

Afspraak maken

Prins Hendrikplein (Den Haag)

Afspraak maken

Vogelwijk (Den Haag)

Afspraak maken

Fysiotherapie behandelingen Den Haag

Op onze locaties in Den Haag staan onze fysiotherapeuten voor je klaar voor algemene fysiotherapie, revalidatie, advies en begeleiding. Afhankelijk van jouw klacht bepalen wij welke fysiotherapie behandeling het optimale resultaat oplevert zodat jij zo snel mogelijk weer de dagelijkse handelingen kunt uitvoeren. Veel gebruikte behandelingen binnen onze praktijken zijn o.a. dry needling, triggerpoint therapie en manuele therapie. Naast algemene fysiotherapie en revalidatie bestaat ons team uit experts voor meer specialistische zorg. B&B Healthcare bestaat uit 7 expertgroepen, namelijk:

 1. Neurologische fysiotherapie
 2. Oncologische fysiotherapie
 3. Longfysiotherapie
 4. Klachten van het bovenlichaam
 5. Klachten van het onderlichaam
 6. Sportfysiotherapie
 7. Klachten aan de wervelkolom

Totaaloplossing

Daarnaast werken wij met diverse partners als B&B Kidscare (gespecialiseerd in kinderfysiotherapie) en Xcelsior (gespecialiseerd in podologie) om u in alle wensen en behoeften te voorzien en een totaaloplossing te bieden. Dit is een stukje ontzorging die wij u graag aanbieden.

Bekijk hier onze partners.

Gezond bewegen met B&B Healthcare

Als betrokken fysiotherapeut vinden wij bewegen erg belangrijk. Beweging is namelijk een essentieel onderdeel van de menselijke gezondheid. Om gezond bewegen mogelijk te maken, richten wij ons op het verbeteren van de kwaliteit van bewegen. Hierbij staan uw persoonlijke doelen altijd centraal. Verschillende disciplines dragen bij aan het verbeteren van de zorg. B&B Healthcare benadert de klachten interdisciplinair en komt met een behandelplan op maat om de klachten te verminderen. Het is de bedoeling dat de gezondheid optimaal blijft en u uw dagelijkse activiteiten kunt blijven uitvoeren zonder dat klachten terugkeren.

Het is algemeen bekend dat men té weinig beweegt. Blessures, klachten en aandoeningen kunnen deels of geheel worden voorkomen, uiteraard door het juiste advies en begeleiding. Wij staan ook achter het gezegde “voorkomen is beter dan genezen”. Daarom zijn wij ook veel op sportverenigingen te vinden om onze visie toe te passen.

Bekijk hier de meest voorkomende klachten/aandoeningen.

 

Contact met B&B Healthcare voor Fysiotherapie Den Haag

Dat gezondheid uw belangrijkste goed is staat buiten kijf. Ook is het heel begrijpelijk dat u vragen heeft over uw fysieke gezondheid of eventuele blessures. De fysiotherapeuten van B&B Healthcare staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden en, indien van toepassing, een afspraak met u te maken.

Klik in het menu op de vestiging die het dichts bij u in de buurt ziet. U kunt op de betreffende pagina contactgegevens vinden. Ook kunt u ons bereiken via onze algemene gegevens:

B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info