Stay fit with good care!

Fysiotherapie
Benoordenhout (Den Haag)

  • Haagsche Rugby Club
  • Theo Mann-Bouwmeesterlaan 800
  • 2597 HM Den Haag
  • 085-3011505
Maak een afspraakStel een vraag

Openingstijden

Maandag 14:00 - 20:00
Dinsdag 10:00 - 19:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 12:30 - 19:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Algemeen inloopspreekuur
Woensdag 17:00 - 18:00

Onze specialisaties

Algemene Fysiotherapie Benoordenhout in Den Haag

Op zoek naar fysiotherapie Benoordenhout? B&B Healthcare heeft een nieuwe locatie geopend op het terrein van Haagsche Rugbyclub (HRC) in Den Haag. Op deze locatie kunt u terecht voor algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie en diverse andere specialisaties, als:

Maak kennis met ons team

Ons team met gespecialiseerde fysiotherapeuten staat voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden. Ook werken zij op een deskundige en betrokken manier met als doel het herstel van uw blessures en/of klachten. Wanneer u een afspraak inplant met een van onze fysiotherapeuten zal er samen gekeken worden naar de oorzaken van uw klachten. Vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld om op de juiste manier uw klachten te verhelpen of te verminderen.

fysiotherapie benoordenhout

Revalidatieproces bij B&B Healthcare in Benoordenhout

Op onze locatie in het Benoordenhout kunt u ook terecht voor revalidatie. Revalidatie is een belangrijk aspect in de behandeling binnen de fysiotherapie. Wij beschikken op deze locatie over de juiste faciliteiten en behandelmogelijkheden om optimaal te revalideren. Ook beschikken wij hier  over speciale meet en testapparatuur om de voortgang in kaart te brengen. De testen bestaan o.a. uit het meten van de beweeglijkheid, spiercontrole en spierkracht van het gewricht. Ons doel van het orthopedische revalidatieproces is het verbeteren van uw mobiliteit, de coördinatie, de spierkracht, de stabiliteit en uw uithoudingsvermogen.

Advies, begeleiding & behandeling

In onze praktijken voor fysiotherapie Benoordenhout worden verschillende werkwijzen gehanteerd, die meestal in combinatie worden ingezet;

  • Adviseren en informeren
  • Begeleiden
  • Behandelen

Wij geven u o.a. advies geven over hoe u het beste kunt omgaan met het gezondheidsprobleem of klachten. Welke bewegingen kunt u wel of juist niet maken om het gezondheidsprobleem te ontzien of juist het herstel te bevorderen.

Vervolgens is goede begeleiding nodig om bijvoorbeeld niet de verkeerde oefeningen uit te voeren. Oefentherapie maakt een steeds groter deel uit van de behandelingen binnen de fysiotherapie vanwege de positieve resultaten die uit diverse onderzoeken zijn gebleken.

Tenslotte zijn onze fysiotherapeuten ook opgeleid om manuele handelingen uit te voeren. Onder manuele handelingen worden handelingen verstaan zoals o.a. mobilisaties, massage en fricties.

Afspraak maken B&B Healthcare voor fysiotherapie Benoordenhout

Ervaart u klachten of wilt u advies? U kunt zich, zonder verwijzing van uw huisarts of specialist, aanmelden voor een fysiotherapeutische afspraak bij een van onze fysiotherapeuten op onze locatie in Benoordenhout in Den Haag.

Algemene fysiotherapie

De algemene fysiotherapie helpt u met het wegnemen of verminderingen van klachten en blessures in het bewegingsapparaat. Middels een behandeltraject wordt samen met u een oplossing gezocht om de klacht of blessure weg te nemen of te verminderen en ook te zorgen dat dit in de toekomst niet weer opnieuw ontstaat.

Meer informatie

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut is de specialist op het gebied van sportblessures, preventie en advies en voorlichting. De sportfysiotherapeut kan aan de hand van een sportanalyse een duidelijk en sportspecifiek behandelplan opstellen. Door deze gerichte revalidatie kan de sporter op het juiste niveau terugkeren binnen zijn/haar sport.

Meer informatie

Manuele therapie

De manueel therapeut heeft zich gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Manuele therapie heeft als doel het beter laten functioneren van je gewrichten, waardoor je houding en bewegingen ook verbeteren.

Meer informatie

Orthopedische revalidatie

B&B Healthcare is gespecialiseerd in fysiotherapie, revalidatie en (top)sport. Revalidatie is een belangrijk aspect in de behandeling binnen de fysiotherapie. Door middel van de faciliteiten en de behandelmogelijkheden kunt u optimaal revalideren voor of na een operatie.

Meer informatie

Dry Needling

Dry Needling is een behandelmethode dat sinds 2005 door de Nederlandse fysiotherapeut gebruikt wordt. Door middel van een droge naald worden triggerpoints in spieren aangeprikt en raken zo snel en langdurig ontspannen. Triggerpoints zijn verkrampingen in een spier dat naast lokale drukpijn ook vaak uitstralende pijn geeft naar een ander deel van het lichaam

Meer informatie

Medical Taping Concept

Het Medical Taping Concept is een nieuwe vorm van tapen, met materiaal dat licht en elastisch is. De CureTape is toepasbaar in een breed scala van gezondheidsproblemen, waaronder bij nabehandeling van blessures, reduceren van ontstekingen of vochtophopingen (oedeem, hydrops of haematoom), houdingscorrecties, behandeling van klachten door overbelasting en hoofdpijnklachten.

Meer informatie

Myofascial Triggerpoint Therapy

Myofascial Triggerpoint Therapy is een therapie, waarmee microverkrampingen binnen de spieren kunnen worden weggehaald. Door druk uit te oefenen op deze triggerpoints vindt er ontspanning plaats binnen de spier, waarna zuurstof en voedingsstoffen weer toegang hebben binnen de spiervezels.

Meer informatie

Mulligan methode

Mulligan gaat er vanuit dat gewrichten die niet op de goede plek staan of scheef staan, niet goed functioneren. Dit is de oorzaak van vele klachten binnen het bewegingsapparaat. Dit sluit aan bij de biomechanische visie van de Mulligan methode. Er vindt een correctie plaats en gezamenlijk met de actieve aanpak, blijft de correctie gehandhaafd.

Meer informatie

Shockwave therapie

Shockwave therapie (ook wel ‘extracorporale shockwave therapie’ of ‘ESWT’ genoemd) is een behandeltechniek waarbij patiënten worden blootgesteld aan krachtige ‘schokgolven’, die door middel van een behandelkop nauwkeurig gericht worden zodat ze op de gewenste locatie in het lichaam een mechanisch effect hebben.

Meer informatie

Echografie

Echografie is een beeldvormende techniek gebruikmakend van ultrageluid. Door middel van deze beeldvormende techniek kunnen afwijkingen in spieren, pezen, banden en botten in beeld worden gebracht.
Nadat er afwijkingen zijn gevonden kunnen we het behandeltraject beter bepalen of kan er besloten worden om een ander traject in te gaan via de huisarts.

Meer informatie


Tarieven fysiotherapie

B&B Healthcare heeft contracten met alle zorgverzekeraars, zodat u – afhankelijk van uw verzekering – uw fysiotherapiebehandelingen kunt laten vergoeden. De vergoeding die u krijgt is afhankelijk van uw zorgverzekering.

Reguliere fysiotherapie zitting€ 37,00
Manuele therapie zitting€ 47,00
Geriatrie fysiotherapie zitting€ 47,00
Intake en onderzoek na screening€ 47,00
Intake en onderzoek na verwijzing€ 47,00
Verstrekte verband/ tape/ hulpmiddelenKostprijs
Langdurige tijdrovende rapporten fysiotherapie€ 80,00
Maak een afspraak

Over B&B HealthCare

B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info