Let op! De fysiotherapeut blijft gewoon open en uw afspraken kunnen doorgaan.
Wilt u revalideren na COVID-19 bel dan nu voor een afspraak op één van onze locaties!
Stay fit with good care!

Fysiotherapie
Maassluis

  • Welness Center Maassluis
  • Maasweg 8a-10a
  • 3144DA Maassluis
  • 085-3011505
Maak een afspraakStel een vraag

Openingstijden

Maandag 12:00 - 20:00
Dinsdag 15:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 16:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08:00 - 13:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Algemeen inloopspreekuur
Maandag 18:00 - 19:00

Onze specialisaties

Over deze locatie

Fysiotherapie in Maassluis

B&B Healthcare heeft een nieuwe locatie geopend in Maassluis. Op deze locatie kunt u terecht voor algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie en diverse andere specialisaties, als:

Orthopedische revalidatie
Triggerpoint therapie

Ook kunt u hier terecht voor sportbegeleiding. Binnen B&B Healthcare begeleiden wij diverse sportverenigingen als voetbal, tennis & handbal. Denk hier aan onze aanwezigheid tijdens trainingen en wedstrijddagen, maar ook aan krachttraining en scholing en cursussen.

Maak kennis met onze fysiotherapeuten in Maassluis

Ons gespecialiseerde team in Maassluis staat voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden. Op een professionele en betrokken manier zullen we de klachten zo snel en effectief mogelijk behandelen met als doel het herstel van uw blessures/klachten. Samen kijken wij naar de oorzaken van uw klachten om vervolgens een behandelplan op te stellen om de klachten op de juiste manier te verhelpen/verminderen.

Revalidatie in Maassluis

Op onze locatie in Maassluis kunt u ook terecht voor revalidatie. Revalidatie is een belangrijk aspect in de behandeling binnen de fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten beschikken over de juiste kennis en middelen om optimaal te revalideren. We beschikken bijvoorbeeld over speciale meet en testapparatuur om te voortgang in kaart te brengen.

Ons doel van het revalidatieproces is het verbeteren van uw mobiliteit, de coördinatie, de spierkracht, de stabiliteit en uw uithoudingsvermogen. Wij zorgen dat u de juiste begeleiding krijgt.

Advies, begeleiding & behandeling

Wij hanteren verschillende werkwijzen, die meestal in de volgende combinatie worden ingezet:

  • Consultancy en informeren;
  • Begeleiding;
  • Behandeling

Zo geven wij o.a. advies over de juiste omgang van gezondheidsproblemen en/of klachten. Of kijken wij bijvoorbeeld naar de bewegingen die de klachten niet verergeren maar juist verbeteren om het herstel uiteindelijk te bevorderen. Vervolgens is goede begeleiding nodig om u te helpen bij de juiste oefeningen. 

Tenslotte zijn onze fysiotherapeuten ook opgeleid om manuele handelingen uit te voeren. Onder manuele handelingen worden handelingen verstaan zoals o.a. mobilisaties, massage en fricties.

Afspraak maken B&B Healthcare Maassluis

Ervaart u klachten of wilt u advies? U kunt zich, zonder verwijzing van uw huisarts of specialist, aanmelden voor een fysiotherapeutische afspraak bij een van onze fysiotherapeuten op onze locatie in Maassluis.

Algemene Fysiotherapie

Een verkeerde beweging of valpartij kan ervoor zorgen dat u klachten ervaart die u belemmeren tijdens het bewegen. Uw fysiotherapeut zal de oorzaak van de pijn opzoeken en vervolgens met behulp van een persoonlijk behandelplan wegnemen. Fysiotherapie richt zich hierbij op het gehele bewegingsapparaat en zorgt ervoor dat u weer vrij kunt bewegen.

Meer informatie

Sportfysiotherapie

Sport speelt een belangrijke rol in een actieve levensstijl. De fysiotherapeut begeleidt en adviseert u bij de preventie, voorlichting en geeft advies wanneer u (weer) wilt gaan sporten. Wanneer u te maken heeft met een blessure helpen wij u met het herstel en de revalidatie. U kunt hiervoor terecht in een indoorzaal, op een kunstgrasveld en op diverse soorten ondergronden.

Meer informatie

Orthopedische revalidatie

Wanneer u een operatie, ongeval of blessure heeft gehad kan het steun- en bewegingsapparaat (spieren, botten en gewrichten) verstoord raken. Het is dan belangrijk om onder goede begeleiding te revalideren om zo uw bewegingsvrijheid terug te krijgen. Met behulp van een persoonlijk behandelplan helpt orthopedische revalidatie met het verminderen van de pijn en het verbeteren van de coördinatie, spierkracht en het uithoudingsvermogen.

Meer informatie

Medical Taping Concept

Het Medical Taping Concept is een nieuwe vorm van tapen, met materiaal dat licht en elastisch is. De CureTape is toepasbaar in een breed scala van gezondheidsproblemen, waaronder bij nabehandeling van blessures, reduceren van ontstekingen of vochtophopingen (oedeem, hydrops of haematoom), houdingscorrecties, behandeling van klachten door overbelasting en hoofdpijnklachten.

Meer informatie

Myofascial Triggerpoint Therapy

Myofascial Triggerpoint Therapy is een therapie, waarmee microverkrampingen binnen de spieren kunnen worden weggehaald. Door druk uit te oefenen op deze triggerpoints vindt er ontspanning plaats binnen de spier, waarna zuurstof en voedingsstoffen weer toegang hebben binnen de spiervezels.

Meer informatie

Sportbegeleiding

Binnen B&B Healthcare begeleiden wij diverse sportverenigingen. Dit gaat van aanwezig zijn tijdens trainingsavonden of wedstrijddagen tot aan het geven van krachttraining, scholing en cursussen aan trainers/coaches.

Meer informatie

Tarieven fysiotherapie

B&B Healthcare heeft contracten met alle zorgverzekeraars, zodat u – afhankelijk van uw verzekering – uw fysiotherapiebehandelingen kunt laten vergoeden. De vergoeding die u krijgt is afhankelijk van uw zorgverzekering.

Reguliere fysiotherapie zitting€ 37,00
Manuele therapie zitting€ 47,00
Geriatrie fysiotherapie zitting€ 47,00
Intake en onderzoek na screening€ 47,00
Intake en onderzoek na verwijzing€ 47,00
Verstrekte verband/ tape/ hulpmiddelenKostprijs
Langdurige tijdrovende rapporten fysiotherapie€ 80,00
Maak een afspraak

Over B&B HealthCare

B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info