Stay fit with good care!

Fysiotherapie
Maassluis (Maasweg)

  • Welness Center Maassluis
  • Maasweg 8a-10a
  • 3144DA Maassluis
  • 085-3011505
Maak een afspraakStel een vraag

Openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 16:00
Donderdag 12:00 - 20:00

Onze specialisaties

Algemene Fysiotherapie

Een verkeerde beweging of valpartij kan ervoor zorgen dat u klachten ervaart die u belemmeren tijdens het bewegen. Uw fysiotherapeut zal de oorzaak van de pijn opzoeken en vervolgens met behulp van een persoonlijk behandelplan wegnemen. Fysiotherapie richt zich hierbij op het gehele bewegingsapparaat en zorgt ervoor dat u weer vrij kunt bewegen.

Meer informatie

Sportfysiotherapie

Sport speelt een belangrijke rol in een actieve levensstijl. De fysiotherapeut begeleidt en adviseert u bij de preventie, voorlichting en geeft advies wanneer u (weer) wilt gaan sporten. Wanneer u te maken heeft met een blessure helpen wij u met het herstel en de revalidatie. U kunt hiervoor terecht in een indoorzaal, op een kunstgrasveld en op diverse soorten ondergronden.

Meer informatie

Orthopedische revalidatie

Wanneer u een operatie, ongeval of blessure heeft gehad kan het steun- en bewegingsapparaat (spieren, botten en gewrichten) verstoord raken. Het is dan belangrijk om onder goede begeleiding te revalideren om zo uw bewegingsvrijheid terug te krijgen. Met behulp van een persoonlijk behandelplan helpt orthopedische revalidatie met het verminderen van de pijn en het verbeteren van de coördinatie, spierkracht en het uithoudingsvermogen.

Meer informatie

Medical Taping Concept

Het Medical Taping Concept is een nieuwe vorm van tapen, met materiaal dat licht en elastisch is. De CureTape is toepasbaar in een breed scala van gezondheidsproblemen, waaronder bij nabehandeling van blessures, reduceren van ontstekingen of vochtophopingen (oedeem, hydrops of haematoom), houdingscorrecties, behandeling van klachten door overbelasting en hoofdpijnklachten.

Meer informatie

Myofascial Triggerpoint Therapy

Myofascial Triggerpoint Therapy is een therapie, waarmee microverkrampingen binnen de spieren kunnen worden weggehaald. Door druk uit te oefenen op deze triggerpoints vindt er ontspanning plaats binnen de spier, waarna zuurstof en voedingsstoffen weer toegang hebben binnen de spiervezels.

Meer informatie

Sportbegeleiding

Binnen B&B Healthcare begeleiden wij diverse sportverenigingen. Dit gaat van aanwezig zijn tijdens trainingsavonden of wedstrijddagen tot aan het geven van krachttraining, scholing en cursussen aan trainers/coaches.

Meer informatie

Tarieven fysiotherapie

B&B Healthcare heeft contracten met alle zorgverzekeraars, zodat u – afhankelijk van uw verzekering – uw fysiotherapiebehandelingen kunt laten vergoeden. De vergoeding die u krijgt is afhankelijk van uw zorgverzekering.

Reguliere fysiotherapie zitting€ 37,00
Manuele therapie zitting€ 47,00
Geriatrie fysiotherapie zitting€ 47,00
Intake en onderzoek na screening€ 47,00
Intake en onderzoek na verwijzing€ 47,00
Verstrekte verband/ tape/ hulpmiddelenKostprijs
Langdurige tijdrovende rapporten fysiotherapie€ 80,00
Maak een afspraak

Over B&B HealthCare

B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info