Stay fit with good care!

Fysiotherapie
Loosduinen (Den Haag)

 • Basic-Fit de Werf
 • De Werf 27
 • 2544 EH Den Haag
 • 085-3011505
Maak een afspraakStel een vraag

Openingstijden

Maandag 12:00 - 20:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Algemeen inloopspreekuur
Woensdag 10:00 - 11:00
(Top)sportinloopspreekuur
Vrijdag 09:00 - 10:00

Onze specialisaties

Onze behandelmethode

Bij B&B Healthcare zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste behandelmethoden en inzichten. We werken op een vakkundige, maar tegelijkertijd ook persoonlijke en doelgerichte manier waarbij we u intensief begeleiden. Op die manier kunnen we uw pijnklachten zo goed en snel mogelijk verhelpen.

Een behandeling bij B&B Healthcare begint altijd met een uitgebreid intakegesprek waarbij de fysiotherapeut kijkt naar de achterliggende oorzaak van uw klachten. Naar aanleiding van de bevindingen wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dat behandelplan kan bijvoorbeeld bestaan uit oefeningen waardoor u beter leert bewegen, een specifieke behandeling zoals dry needling of massages, of een combinatie hiervan. Uiteraard geeft de fysiotherapeut ook tips om bepaalde klachten in de toekomst te voorkomen.

Heeft u pijnklachten waardoor bewegen lastig gaat of wilt u advies van een professionele fysiotherapeut? Maak dan een afspraak bij een van onze locaties in de regio Den Haag. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. U kunt ook langskomen tijdens een van de inloopspreekuren; dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Algemene fysiotherapie

De algemene fysiotherapie helpt u met het wegnemen of verminderingen van klachten en blessures in het bewegingsapparaat. Middels een behandeltraject wordt samen met u een oplossing gezocht om de klacht of blessure weg te nemen of te verminderen en ook te zorgen dat dit in de toekomst niet weer opnieuw ontstaat.

Meer informatie

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut is de specialist op het gebied van sportblessures, preventie en advies en voorlichting. De sportfysiotherapeut kan aan de hand van een sportanalyse een duidelijk en sportspecifiek behandelplan opstellen. Door deze gerichte revalidatie kan de sporter op het juiste niveau terugkeren binnen zijn/haar sport.

Meer informatie

Manuele therapie

De manueel therapeut heeft zich gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Manuele therapie heeft als doel het beter laten functioneren van je gewrichten, waardoor je houding en bewegingen ook verbeteren.

Meer informatie

Orthopedische revalidatie

B&B Healthcare is gespecialiseerd in fysiotherapie, revalidatie en (top)sport. Revalidatie is een belangrijk aspect in de behandeling binnen de fysiotherapie. Door middel van de faciliteiten en de behandelmogelijkheden kunt u optimaal revalideren voor of na een operatie.

Meer informatie

Medical Taping Concept

Het Medical Taping Concept is een nieuwe vorm van tapen, met materiaal dat licht en elastisch is. De CureTape is toepasbaar in een breed scala van gezondheidsproblemen, waaronder bij nabehandeling van blessures, reduceren van ontstekingen of vochtophopingen (oedeem, hydrops of haematoom), houdingscorrecties, behandeling van klachten door overbelasting en hoofdpijnklachten.

Meer informatie

Myofascial Triggerpoint Therapy

Myofascial Triggerpoint Therapy is een therapie, waarmee microverkrampingen binnen de spieren kunnen worden weggehaald. Door druk uit te oefenen op deze triggerpoints vindt er ontspanning plaats binnen de spier, waarna zuurstof en voedingsstoffen weer toegang hebben binnen de spiervezels.

Meer informatie


Tarieven fysiotherapie

B&B Healthcare heeft contracten met alle zorgverzekeraars, zodat u – afhankelijk van uw verzekering – uw fysiotherapiebehandelingen kunt laten vergoeden. De vergoeding die u krijgt is afhankelijk van uw zorgverzekering.

Reguliere fysiotherapie zitting€ 35,00
Manuele therapie zitting€ 45,00
Intake en onderzoek na screening€ 45,00
Intake en onderzoek na verwijzing€ 45,00
Verstrekte verband/ tape/ hulpmiddelenKostprijs
Langdurige tijdrovende rapporten fysiotherapie€ 75,00
Maak een afspraak

Over B&B HealthCare

Routebeschrijving auto

Vanuit Centraal Station Den Haag

Vertrek via de S100/Koningstunnel in Noordoostelijke richting. Neem na 140 meter de afslag in de richting van de Bezuidenhoutseweg (rechts) en blijf deze weg volgen tot u na ongeveer 300 meter rechts af kunt slaan naar de Prins Clauslaan. Voeg vervolgens in op de A12. Buig bij de A4/E30 richting Rijswijk rechtsaf en volg de ring voor 7 kilometer richting Den Haag-Zuid. Sla bij afrit 12 richting Den Haag-Zuid rechtsaf. Sla na 440 meter wederom rechtsaf richting Wippolderlaan/N211 en volg de weg voor 6,7 kilometer. Ga vervolgens rechtsaf op Escamplaan. Na 200 meter vindt u rechtsaf De Werf waar uw B&B Healthcare locatie tegenover de MC Donalds gevestigd is.


Vanuit richting Scheveningen strand Den Haag

Vertrek vanuit Vierloper, Scheveningen. Ga na 20 meter linksaf naar Kruismast en sla vervolgens na 30 meter rechtsaf op Gevers Deynootweg en blijf de weg volgen wanneer deze via een flauwe linkse bocht over gaat op Badhuiskade. Vervolg de weg naar Jurriaan Kokstraat en blijf de weg volgen wanneer deze overgaat naar Prins Willemstraat. Sla na 210 meter af op Duinstraat. Bij de rotonde gaat u rechtdoor naar Westduinweg. Blijf de Westduinweg volgen wanneer deze overgaat op Duindorpdam. Na het passeren van het verversingskanaal slaat u rechtsaf op Nieboerweg. Vervolg de Nieboerweg door na 850 meter rechtsaf te slaan. Ga na 750 meter rechtsaf naar Sportlaan en blijf deze weg vervolgen naar Machiel Vrijenhoelaan/S200. Bij Kijkduinsestraat/S200 gaat u linksaf. Ga verder op de S200 tot Escamplaan, ga hier linksaf. Sla na 240 meter rechtsaf naar De Werf. U vindt B&B Healthcare locatie De Werf links op nummer 27, in het Basic-Fit gebouw.


Parkeren

U kunt bij onze locatie en in de omgeving gratis parkeren.


Basic-Fit De Werf

Wij zitten in de Basic-Fit De Werf.


Openbaarvervoer richting B&B Healthcare

Onze locatie fysiopraktijk locatie is ook met het openbaarvervoer te bereiken. Op loopafstand van de locatie bevindt zich zowel een bus- als tramhalte.


Tramhalte Beresteinlaan/Meppelerweg

 • Tram 4, richting Den Haag De Uithof
 • Tram 4, richting Zoetermeer Javaland


Looproute vanaf de tramhalte

Ga op de Meppelweg in noordoostelijke richting. Sla linksaf naar Tinwerf. Ga vervolgens linksaf richting De Werf en maak een flauwe bocht naar links. U vindt B&B Healthcare locatie De Werf aan de linker kant.


Bushalte Lozerlaan/Nieuweweg

 • Bus 36, richting Schiedam
 • Bus 35, richting Hoek van Holland
 • Bus 36, richting Den Haag
 • Bus 35, richting Den Haag Leyeburg


Looproute vanaf de bushalte

 • Loop richting het kruispunt Escamplaan/S104 en De werf
 • Sla in op De Werf
 • U vindt B&B Healthcare locatie De Werf rechts


B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info