Stay fit with good care!

Fysiotherapie
Prins Hendrikplein (Den Haag)

  • Medisch Centrum PHP
  • Prins Hendrikplein 3
  • 2518 JA Den Haag
  • 085-3011505
Maak een afspraakStel een vraag

Openingstijden

Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 08:00 - 19:00
Woensdag 14:00 - 21:00
Donderdag 07:30 - 14:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Algemeen inloopspreekuur
Maandag 17:30 - 18:30

Onze specialisaties

Onze behandelmethode

Bij B&B Healthcare wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste behandelmethoden en inzichten om u zo snel mogelijk te verlossen van uw pijn en klachten. Daarbij streven onze fysiotherapeuten naar kwaliteit, een doelgerichte behandeling, deskundige en persoonlijke begeleiding.

Wanneer u een afspraak heeft met een van onze fysiotherapeuten zal er samen gekeken worden naar de diepere oorzaak van uw klachten en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Door middel van fysiotherapeutische behandelingen zullen vervolgens de klachten worden weggenomen en wordt er gewerkt aan een duurzame genezing. Uw fysiotherapeut leert u op de juiste manier bewegen, zodat het herstel van uw blessure wordt bespoedigd en herhaling zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Ervaart u klachten of wilt u advies? U kunt zich, zonder verwijzing van uw huisarts of specialist, aanmelden voor een fysiotherapeutische afspraak bij een van onze locaties in Den Haag. Ook kunt u gratis en vrijblijvend gebruik maken van één van onze inloopspreekuren.

Algemene fysiotherapie

De algemene fysiotherapie helpt u met het wegnemen of verminderingen van klachten en blessures in het bewegingsapparaat. Middels een behandeltraject wordt samen met u een oplossing gezocht om de klacht of blessure weg te nemen of te verminderen en ook te zorgen dat dit in de toekomst niet weer opnieuw ontstaat.

Meer informatie

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut is de specialist op het gebied van sportblessures, preventie en advies en voorlichting. De sportfysiotherapeut kan aan de hand van een sportanalyse een duidelijk en sportspecifiek behandelplan opstellen. Door deze gerichte revalidatie kan de sporter op het juiste niveau terugkeren binnen zijn/haar sport.

Meer informatie

Manuele therapie

De manueel therapeut heeft zich gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Manuele therapie heeft als doel het beter laten functioneren van je gewrichten, waardoor je houding en bewegingen ook verbeteren.

Meer informatie

Orthopedische revalidatie

B&B Healthcare is gespecialiseerd in fysiotherapie, revalidatie en (top)sport. Revalidatie is een belangrijk aspect in de behandeling binnen de fysiotherapie. Door middel van de faciliteiten en de behandelmogelijkheden kunt u optimaal revalideren voor of na een operatie.

Meer informatie

Medical Taping Concept

Het Medical Taping Concept is een nieuwe vorm van tapen, met materiaal dat licht en elastisch is. De CureTape is toepasbaar in een breed scala van gezondheidsproblemen, waaronder bij nabehandeling van blessures, reduceren van ontstekingen of vochtophopingen (oedeem, hydrops of haematoom), houdingscorrecties, behandeling van klachten door overbelasting en hoofdpijnklachten.

Meer informatie

Myofascial Triggerpoint Therapy

Myofascial Triggerpoint Therapy is een therapie, waarmee microverkrampingen binnen de spieren kunnen worden weggehaald. Door druk uit te oefenen op deze triggerpoints vindt er ontspanning plaats binnen de spier, waarna zuurstof en voedingsstoffen weer toegang hebben binnen de spiervezels.

Meer informatie

Tarieven fysiotherapie

B&B Healthcare heeft contracten met alle zorgverzekeraars, zodat u – afhankelijk van uw verzekering – uw fysiotherapiebehandelingen kunt laten vergoeden. De vergoeding die u krijgt is afhankelijk van uw zorgverzekering.

Reguliere fysiotherapie zitting€ 37,00
Manuele therapie zitting€ 47,00
Geriatrie fysiotherapie zitting€ 47,00
Intake en onderzoek na screening€ 47,00
Intake en onderzoek na verwijzing€ 47,00
Verstrekte verband/ tape/ hulpmiddelenKostprijs
Langdurige tijdrovende rapporten fysiotherapie€ 80,00
Maak een afspraak

Over B&B HealthCare

Foto’s van onze locatie in Prins Hendrikplein (Den Haag)

B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info