Stay fit with good care!

Fysiotherapie
Voorburg

  • Winkelcentrum Julianaplein
  • Koningin Julianalaan 372
  • 2274 JV Voorburg
  • 085-3011505
Maak een afspraakStel een vraag

Openingstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:30 - 18:00
Woensdag 07:30 - 21:00
Donderdag 08:00 - 21:00
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag 08:00 - 12:00
Zondag Gesloten
Algemeen inloopspreekuur
Vrijdag 14:00 - 15:00

Onze specialisaties

Fysiotherapie B&B Healthcare - Voorburg
4.3
Gebaseerd op 35 recensies
powered by Google

Locatie Voorburg

B&B Healthcare heeft een mooie locatie in het centrum voor fysiotherapie Voorburg. Onze goed opgeleide en ervaren fysiotherapeuten staan altijd voor u klaar om op een betrokken manier aan uw herstel te werken. Ook zijn onze fysiotherapeuten gespecialiseerd in het preventief voorkomen van klachten. Onze fysiotherapeuten leren u beter te bewegen, zodat het herstel van de blessure niet alleen bespoedigd wordt, maar dat een herhaling van verkeerde bewegingen ook zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Binnen onze praktijken hanteren wij kernwaarden als kwaliteit, toegankelijkheid en transparantie. Fysiotherapiepraktijk Voorburg is volledig voorzien van moderne apparatuur en materialen en een kleine sportzaal waar u op de juiste manier wordt begeleid tijdens het trainen of uitvoeren van oefeningen. Ons doel is dat u weer vrij kunt bewegen en dit ook kunt blijven doen.

fysiotherapie voorburg

Fysiotherapie behandelingen Voorburg

Op onze fysiotherapiepraktijk in Voorburg kun je terecht voor algemene fysiotherapie, revalidatie, advies en begeleiding. Onze fysiotherapeuten beschikken over meerdere behandeltechnieken om jouw klachten te verminderen of verhelpen. Daarnaast kun je bij ons in Voorburg ook terecht voor preventieve fysiotherapie om bepaalde klachten te voorkomen.

Behandeltechnieken die wij op locatie Voorburg uitvoeren zijn o.a. manuele therapie, triggerpoint therapie en handtherapie. Daarnaast beschikt locatie Voorburg over apparatuur voor shockwave therapie. Shockwave therapie wordt succesvol ingezet voor de behandeling van spier-peesweefsel en peesaanhechtingen. Shockwaves versnellen het genezingsproces door de zelfhelende eigenschappen van het lichaam te activeren, ze stimuleren de stofwisseling en verbeteren de bloedcirculatie.

Prothesiologie

Prothesiologie is het vervangen van een gewricht door een kunstprothese, bijvoorbeeld bij een heup of knie. Heupartrose en knieartrose zijn twee veelvoorkomende aandoeningen, waarbij het noodzakelijk kan zijn om het gewricht te vervangen door een kunstprothese. Met artrose kunt u niet meer zonder pijn bewegen; een kunstprothese biedt in dit geval de oplossing. Na het operatief aanbrengen van een kunstprothese volgt een intensief revalidatietraject. Tijdens het traject wordt u begeleid door één van onze fysiotherapeuten. Gedurende diverse vakkundige sessie leren we u om vrij te bewegen met een prothese. Vanaf de eerste sessie bouwen we de intensiteit van de therapie langzaam op, zodat u stapsgewijs revalideert.Tarieven fysiotherapie

B&B Healthcare heeft contracten met alle zorgverzekeraars, zodat u – afhankelijk van uw verzekering – uw fysiotherapiebehandelingen kunt laten vergoeden. De vergoeding die u krijgt is afhankelijk van uw zorgverzekering.

Reguliere fysiotherapie zitting€ 37,00
Manuele therapie zitting€ 47,00
Geriatrie fysiotherapie zitting€ 47,00
Intake en onderzoek na screening€ 47,00
Intake en onderzoek na verwijzing€ 47,00
Verstrekte verband/ tape/ hulpmiddelenKostprijs
Langdurige tijdrovende rapporten fysiotherapie€ 80,00
Maak een afspraak

Over B&B HealthCare

Routebeschrijving

De fysiotherapiepraktijk van B&B Healthcare in Voorburg is zowel met de auto als met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken.

Vanuit Scheveningen rijden er diverse metrolijnen naar Voorburg. Met buslijn 23 bent u binnen een half uur bij de praktijk. Daarnaast is onze praktijk vanuit Scheveningen ook met de auto binnen 15 minuten te bereiken. Via de Van Alkemadelaan en de Laan van Nieuws Oost-Indië rijdt u door Bezuidenhout, langs het treinstation Den Haag Laan van Nieuw Oost Indië. Als u Voorburg binnenrijdt via de Laan van Nieuw Oost-Indië komt u op een t-splitsing. Op de t-splitsing gaat u linksaf, de Koningin Julianalaan in. Onze praktijk is gevestigd aan de rechterzijde aan het einde van de Koningin Julianalaan.

Vanuit Leidschendam is onze praktijk ook eenvoudig bereikbaar via diverse metrolijnen. Met metrolijn 2 bent u binnen 10 minuten bij de praktijk. Daarnaast zijn er een aantal belangrijke toegangswegen die naar onze praktijk leiden. Vanuit Leidschendam bent u het snelst bij de praktijk als u de Venestraat naar de Nieuwstraat volgt. Vervolgens gaat u de A12 op en volgt u de afslag die naar de Prins Bernhardlaan leidt. Op de Prins Bernhardlaan slaat u linksaf naar de Koningin Julianalaan en volgt u de weg tot u de praktijk aan uw linkerzijde ziet.

Vanuit Den Haag is de praktijk binnen 20 minuten bereikbaar met metrolijn 2. Deze vertrekt elke 10 minuten vanaf het centrum van Den Haag. Als u met de auto vanuit Den Haag komt, volgt u de Vaillantlaan/S100, de Parallelweg, het Stationsplein, het Schenkviaduct en de Koningin Wilhelminalaan naar de Koninging Julianalaan. U vindt de praktijk aan de rechterzijde, op de Koningin Julianalaan 372.


B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info