Let op! De fysiotherapeut blijft gewoon open en uw afspraken kunnen doorgaan.
Stay fit with good care!

Fysiotherapie
Voorburg

  • Winkelcentrum Julianaplein
  • Koningin Julianalaan 372
  • 2274 JV Voorburg
  • 085-3011505
Maak een afspraakStel een vraag

Openingstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:30 - 21:00
Woensdag 07:30 - 21:00
Donderdag 07:30 - 21:00
Vrijdag 07:30 - 16:30
Zaterdag 08:00 - 13:00
Zondag Gesloten
Algemeen inloopspreekuur
Vrijdag 14:00 - 15:00

Onze specialisaties

Fysiotherapie B&B Healthcare - Voorburg
4.3
Gebaseerd op 35 recensies
powered by Google

Onze werkwijze

De fysiotherapeuten van B&B Healthcare zijn uw deskundigen op het gebied van het bewegingsapparaat. Zij kunnen u vertellen wat de oorzaak van uw blessure is. Vaak ligt aan de onmiddellijke aanleiding een verkeerde manier van bewegen ten grondslag. Dit levert belemmeringen op die door fysiotherapeutische behandelingen kunnen worden weggenomen. De fysiotherapeut leert u beter te bewegen, zodat het herstel van de blessure niet alleen bespoedigd wordt, maar dat een herhaling van verkeerde bewegingen ook zoveel mogelijk voorkomen wordt.

De fysiotherapeut zal niet alleen adviseren, maar ook actief begeleiden tijdens het revalidatieproces. Door uw klachten te behandelen met onze oefentherapie zetten wij in op een duurzame genezing van uw blessure. Bij B&B Healthcare bent u ervan verzekerd dat deze vorm van therapie op de juiste en meest effectieve wijze wordt ingezet ter bevordering van uw herstel.

Algemene fysiotherapie

Pijnklachten bij het bewegen vormt een flinke belemmering tijdens uw dagelijkse werkzaamheden. Algemene fysiotherapie heeft als doel om deze klachten weg te nemen. Samen met uw fysiotherapeut wordt gezocht naar de oorzaak van de pijn en zullen wij dit behandelen. Ook krijgt u van ons adviezen om pijnklachten voortaan te voorkomen.

Meer informatie

Sportfysiotherapie

Sporten helpt u om fit en gezond te blijven. Door te sporten loopt u echter ook risico om blessures op te lopen. De fysiotherapeuten van B&B Healthcare helpen u graag om te herstellen van blessures. Bovendien analyseren we uw bewegingen om de bron van de blessure te achterhalen, om toekomstige blessures te voorkomen.

Meer informatie

Orthopedische revalidatie

Soms is een blessure zo ernstig dat u een operatie moet ondergaan. Een correcte manier van revalideren zal toekomstige operaties voorkomen. Onze revalidatiespecialisten helpen u om te herstellen van de operatie. Wij werken altijd met een behandeltraject dat op uw situatie is afgestemd.

Meer informatie

Manuele therapie

Gewrichten zijn essentiële onderdelen van het lichaam tijdens het bewegen. Manuele therapie richt zich dan ook op het versoepelen van de beweging van de gewrichten. Onze manuele therapeuten kunnen met een paar behandelingen al voor verschil zorgen.

Meer informatie

Oefentherapie

Vaak is een blessure het gevolg van het structureel verkeerd bewegen van uw spieren en gewrichten. Door oefentherapie leert u op een andere, betere manier te bewegen. Hierdoor zal de kans op een blessure verminderen en kunt u zorgeloos verder met sporten.

Medical Taping Concept

Het Medical Taping Concept is een nieuwe vorm van tapen, met materiaal dat licht en elastisch is. De CureTape is toepasbaar in een breed scala van gezondheidsproblemen, waaronder bij nabehandeling van blessures, reduceren van ontstekingen of vochtophopingen (oedeem, hydrops of haematoom), houdingscorrecties, behandeling van klachten door overbelasting en hoofdpijnklachten.

Meer informatie

Myofascial Triggerpoint Therapy

Myofascial Triggerpoint Therapy is een therapie, waarmee microverkrampingen binnen de spieren kunnen worden weggehaald. Door druk uit te oefenen op deze triggerpoints vindt er ontspanning plaats binnen de spier, waarna zuurstof en voedingsstoffen weer toegang hebben binnen de spiervezels.

Meer informatie

Sportbegeleiding

Door actieve en persoonlijke begeleiding kunt u op sportgebied optimaal presteren. De sportbegeleiders van B&B Healthcare helpen u niet alleen om uw prestaties te verbeteren, maar ondersteunen u ook met goede voeding en voorlichting. Een persoonlijk behandeltraject zorgt ervoor dat u minder last heeft van blessures.

Meer informatie

Shockwave therapie

Shockwavetherapie wordt succesvol ingezet voor de behandeling van spieren, pezen en peesaanhechtingen. Shockwaves versnellen het genezingsproces door de zelfhelende eigenschappen van het lichaam te activeren; ze stimuleren de stofwisseling en verbeteren de bloedcirculatie.

Meer informatie

Prothesiologie

Prothesiologie is het vervangen van een gewricht door een kunstprothese, bijvoorbeeld bij een heup of knie. Heupartrose en knieartrose zijn twee veelvoorkomende aandoeningen, waarbij het noodzakelijk kan zijn om het gewricht te vervangen door een kunstprothese. Met artrose kunt u niet meer zonder pijn bewegen; een kunstprothese biedt in dit geval de oplossing. Na het operatief aanbrengen van een kunstprothese volgt een intensief revalidatietraject. Tijdens het traject wordt u begeleid door één van onze fysiotherapeuten. Gedurende diverse vakkundige sessie leren we u om vrij te bewegen met een prothese. Vanaf de eerste sessie bouwen we de intensiteit van de therapie langzaam op, zodat u stapsgewijs revalideert.

Echografie

Echografie is een beeldvormende techniek gebruikmakend van ultrageluid. Door middel van deze beeldvormende techniek kunnen afwijkingen in spieren, pezen, banden en botten in beeld worden gebracht.
Nadat er afwijkingen zijn gevonden kunnen we het behandeltraject beter bepalen of kan er besloten worden om een ander traject in te gaan via de huisarts.

Meer informatie

Dry needling

Dry Needling is een behandelmethode dat sinds 2005 door de Nederlandse fysiotherapeut gebruikt wordt. Door middel van een droge naald worden triggerpoints in spieren aangeprikt en raken zo snel en langdurig ontspannen. Triggerpoints zijn verkrampingen in een spier dat naast lokale drukpijn ook vaak uitstralende pijn geeft naar een ander deel van het lichaam.

Meer informatie


Tarieven fysiotherapie

B&B Healthcare heeft contracten met alle zorgverzekeraars, zodat u – afhankelijk van uw verzekering – uw fysiotherapiebehandelingen kunt laten vergoeden. De vergoeding die u krijgt is afhankelijk van uw zorgverzekering.

Reguliere fysiotherapie zitting€ 37,00
Manuele therapie zitting€ 47,00
Geriatrie fysiotherapie zitting€ 47,00
Intake en onderzoek na screening€ 47,00
Intake en onderzoek na verwijzing€ 47,00
Verstrekte verband/ tape/ hulpmiddelenKostprijs
Langdurige tijdrovende rapporten fysiotherapie€ 80,00
Maak een afspraak

Over B&B HealthCare

Routebeschrijving

De fysiotherapiepraktijk van B&B Healthcare in Voorburg is zowel met de auto als met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken.

Vanuit Scheveningen rijden er diverse metrolijnen naar Voorburg. Met buslijn 23 bent u binnen een half uur bij de praktijk. Daarnaast is onze praktijk vanuit Scheveningen ook met de auto binnen 15 minuten te bereiken. Via de Van Alkemadelaan en de Laan van Nieuws Oost-Indië rijdt u door Bezuidenhout, langs het treinstation Den Haag Laan van Nieuw Oost Indië. Als u Voorburg binnenrijdt via de Laan van Nieuw Oost-Indië komt u op een t-splitsing. Op de t-splitsing gaat u linksaf, de Koningin Julianalaan in. Onze praktijk is gevestigd aan de rechterzijde aan het einde van de Koningin Julianalaan.

Vanuit Leidschendam is onze praktijk ook eenvoudig bereikbaar via diverse metrolijnen. Met metrolijn 2 bent u binnen 10 minuten bij de praktijk. Daarnaast zijn er een aantal belangrijke toegangswegen die naar onze praktijk leiden. Vanuit Leidschendam bent u het snelst bij de praktijk als u de Venestraat naar de Nieuwstraat volgt. Vervolgens gaat u de A12 op en volgt u de afslag die naar de Prins Bernhardlaan leidt. Op de Prins Bernhardlaan slaat u linksaf naar de Koningin Julianalaan en volgt u de weg tot u de praktijk aan uw linkerzijde ziet.

Vanuit Den Haag is de praktijk binnen 20 minuten bereikbaar met metrolijn 2. Deze vertrekt elke 10 minuten vanaf het centrum van Den Haag. Als u met de auto vanuit Den Haag komt, volgt u de Vaillantlaan/S100, de Parallelweg, het Stationsplein, het Schenkviaduct en de Koningin Wilhelminalaan naar de Koninging Julianalaan. U vindt de praktijk aan de rechterzijde, op de Koningin Julianalaan 372.


B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info