Let op! De fysiotherapeut blijft gewoon open en uw afspraken kunnen doorgaan.
Stay fit with good care!

Fysiotherapie
Zuiderpark (Den Haag)

  • Sportcampus Zuiderpark
  • Meester P. Droogleever Fortuynweg 22
  • 2533 SR Den Haag
  • 085-3011505
Maak een afspraakStel een vraag

Openingstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:30 - 21:00
Woensdag 07:30 - 21:00
Donderdag 07:30 - 22:00
Vrijdag 07:30 - 20:30
Zaterdag 09:00 - 15:00
Zondag Gesloten
Algemeen inloopspreekuur
Donderdag 17:00 - 18:00

Onze specialisaties

Onze behandelmethode

Bij B&B Healthcare wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste behandelmethoden en inzichten om u zo snel mogelijk te verlossen van uw pijn en klachten. Daarbij streven onze fysiotherapeuten naar kwaliteit, een doelgerichte behandeling, deskundige en persoonlijke begeleiding.

Wanneer u een afspraak heeft met een van onze fysiotherapeuten zal er samen gekeken worden naar de diepere oorzaak van uw klachten en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Door middel van fysiotherapeutische behandelingen zullen vervolgens de klachten worden weggenomen en wordt er gewerkt aan een duurzame genezing. Uw fysiotherapeut leert u op de juiste manier bewegen, zodat het herstel van uw blessure wordt bespoedigd en herhaling zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Ervaart u klachten of wilt u advies? U kunt zich, zonder verwijzing van uw huisarts of specialist, aanmelden voor een fysiotherapeutische afspraak bij een van onze locaties in Den Haag. Ook kunt u gratis en vrijblijvend gebruik maken van één van onze inloopspreekuren.

Algemene fysiotherapie

Een verkeerde beweging of valpartij kan ervoor zorgen dat u klachten ervaart die u belemmeren tijdens het bewegen. Uw fysiotherapeut zal de oorzaak van de pijn opzoeken en vervolgens met behulp van een persoonlijk behandelplan wegnemen. Fysiotherapie richt zich hierbij op het gehele bewegingsapparaat en zorgt ervoor dat u weer vrij kunt bewegen.

Meer informatie

Sportfysiotherapie

Sport speelt een belangrijke rol in een actieve levensstijl. De fysiotherapeut begeleidt en adviseert u bij de preventie, voorlichting en geeft advies wanneer u (weer) wilt gaan sporten. Wanneer u te maken heeft met een blessure helpen wij u met het herstel en de revalidatie. U kunt hiervoor terecht in een indoorzaal, op een kunstgrasveld en op diverse soorten ondergronden.

Meer informatie

Manuele therapie

De manueel therapeuten van B&B Healthcare zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van de oorzaak en de behandeling van klachten aan de wervelkolom en de gewrichten. Met behulp van massages en fricties worden blokkades in uw lichaam die de klachten veroorzaken weggenomen en kunt u weer vrij bewegen. U zult na de behandeling direct merken dat uw gewrichten soepeler werken.

Meer informatie

Mulligan therapie

Tijdens de Mulligan therapie geven wij extra aandacht aan uw gewrichten. Volgens de theorie van Mulligan worden klachten binnen het bewegingsapparaat veroorzaakt omdat gewrichten niet op de goede plek staan. Met behulp van de Mulligan methode brengen wij een correctie aan en samen met een actieve aanpak kunnen wij deze correctie in stand houden.

Meer informatie

Orthopedische revalidatie

Wanneer u een operatie, ongeval of blessure heeft gehad kan het steun- en bewegingsapparaat (spieren, botten en gewrichten) verstoord raken. Het is dan belangrijk om onder goede begeleiding te revalideren om zo uw bewegingsvrijheid terug te krijgen. Met behulp van een persoonlijk behandelplan helpt orthopedische revalidatie met het verminderen van de pijn en het verbeteren van de coördinatie, spierkracht en het uithoudingsvermogen.

Meer informatie

Medical Taping Concept

Het Medical Taping Concept is een nieuwe vorm van tapen, met materiaal dat licht en elastisch is. De CureTape is toepasbaar in een breed scala van gezondheidsproblemen, waaronder bij nabehandeling van blessures, reduceren van ontstekingen of vochtophopingen (oedeem, hydrops of haematoom), houdingscorrecties, behandeling van klachten door overbelasting en hoofdpijnklachten.

Meer informatie

Myofascial Triggerpoint Therapy

Myofascial Triggerpoint Therapy is een therapie, waarmee microverkrampingen binnen de spieren kunnen worden weggehaald. Door druk uit te oefenen op deze triggerpoints vindt er ontspanning plaats binnen de spier, waarna zuurstof en voedingsstoffen weer toegang hebben binnen de spiervezels.

Meer informatie

Echografie

Echografie is een beeldvormende techniek gebruikmakend van ultrageluid. Door middel van deze beeldvormende techniek kunnen afwijkingen in spieren, pezen, banden en botten in beeld worden gebracht.
Nadat er afwijkingen zijn gevonden kunnen we het behandeltraject beter bepalen of kan er besloten worden om een ander traject in te gaan via de huisarts.

Meer informatie


Tarieven fysiotherapie

B&B Healthcare heeft contracten met alle zorgverzekeraars, zodat u – afhankelijk van uw verzekering – uw fysiotherapiebehandelingen kunt laten vergoeden. De vergoeding die u krijgt is afhankelijk van uw zorgverzekering.

Reguliere fysiotherapie zitting€ 37,00
Manuele therapie zitting€ 47,00
Geriatrie fysiotherapie zitting€ 47,00
Intake en onderzoek na screening€ 47,00
Intake en onderzoek na verwijzing€ 47,00
Verstrekte verband/ tape/ hulpmiddelenKostprijs
Langdurige tijdrovende rapporten fysiotherapie€ 80,00
Maak een afspraak

Over B&B HealthCare

Foto’s van onze locatie in Zuiderpark (Den Haag)

Vanaf Station Den Haag Centraal/Centrum

Na 95 meter slaat u rechtsaf richting Koningin Julianaplein.

Na 85 meter slaat u linksaf richting Bezuidenhoutseweg.

Na 120 meter slaat u rechtsaf richting Prinsessegracht.

Na 270 meter slaat u rechtsaf richting Korte Voorhout.

Na 50 meter slaat u rechtsaf richting Koningskade.

Na 2 kilometer slaat u rechtsaf richting Mercuriusweg.

Na 2,6 kilometer houdt u links aan bij Hildebrandplein.

Na 180 meter slaat u linksaf richting Erasmusweg.

Na 740 meter neemt u de tweede afslag op de rotonde richting Erasmusweg.

Na 100 meter neemt u de afslag richting Erasmusweg.

Na 250 meter slaat u rechtsaf richting Aagje Dekenlaan.

Na 500 meter neemt u de tweede afslag op de rotonde richting Mr. P. Droogleever Fortuynweg.


Vertrek vanaf A12

Na 440 meter gaat u de snelweg A12 op.

Na 2,2 kilometer neem u de afslag naar de A4/E30 richting Rijswijk.

Na 250 meter houdt u rechts aan bij A4/E30 richting Rijswijk.

Na 930 meter houdt u links aan bij A4/E30 richting Den Haag-Zuid.

Na 690 meter houdt u de snelweg A4/E30 op.

Na 760 meter houdt u links aan bij A4/E30 richting Den Haag-Zuid.

Na 2,6 kilometer neemt u afslag 11 naar de Prinses Beatrixlaan richting Rijswijk.

Na 410 meter slaat u rechtsaf naar de Prinses Beatrixlaan richting Rijswijk.

Na 3 kilometer neemt u de derde afslag op de rotonde richting Erasmusweg.

Na 160 meter neemt u de afslag richting Erasmusweg.

Na 250 meter slaat u rechtsaf richting Aagje Dekenlaan.

Na 500 meter neemt u de tweede afslag op de rotonde richting Mr. P. Droogleever Fortuynweg.


Parkeren

Er is in de omgeving van fysiotherapiepraktijk B&B Healthcare, locatie Zuiderpark (Den Haag) voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De parkeergelegenheid bevindt zich aan het E. Blomlaantje.


Looproute vanaf het parkeerterrein

Vanuit hier loopt u in noordelijke richting over het E. Blomlaantje. Sla aan het einde rechtsaf op de meester P. Droogleever Fortuynweg. Loop vervolgens over de (mini)spoorbaan en blijf aan de kant van de sportcampus lopen waar de sportvelden rechts van u liggen.

BELANGRIJK! De ingang van fysiotherapiepraktijk B&B Healthcare, locatie Zuiderpark (Den Haag) bevindt zich aan de achterzijde (kant waar de sportvelden liggen) van het sportcomplex de Sportcampus.


Openbaar vervoer richting B&B Healthcare

Met openbaar vervoer neemt u tram 9 en stapt u uit bij tramhalte Zuiderpark/Melis Stokelaan.

Looproute vanaf de halte

Vanuit hier loopt u in noordelijke richting over het E. Blomlaantje. Sla aan het einde rechtsaf op de meester P. Droogleever Fortuynweg. Loop vervolgens over de (mini)spoorbaan en blijf aan de kant van de sportcampus lopen waar de sportvelden rechts van u liggen.

BELANGRIJK! De ingang van fysiotherapiepraktijk B&B Healthcare, locatie Zuiderpark (Den Haag) bevindt zich aan de achterzijde (kant waar de sportvelden liggen) van het sportcomplex de Sportcampus.


B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info