Stay fit with good care!

Hoge kwaliteit fysiotherapie

Home » Over ons » Hoge kwaliteit fysiotherapie

B&B Healthcare vindt dat kwaliteit voorop moet staan. Door middel van kwaliteitssystemen, registraties bij beroepsgroepen (KNGF en BIG), richtlijnen, protocollen en nascholingen zal B&B Healthcare de kwaliteit van de geleverde zorg borgen.

B&B Healthcare waarborgt de kwaliteit binnen het bedrijf middels nascholingen, kwaliteitsregisters (CKR, BIG) en het netwerk binnen de andere disciplines van de gezondheidszorg. De term “fysiotherapeut” is wettelijk beschermd en mag dus niet door iedereen gebruikt worden. In het Centraal Kwaliteits Register (CKR) zijn fysiotherapeuten opgenomen die voldoen aan de door het KNGF gestelde kwaliteitseisen. Elke fysiotherapeut dient geregistreerd te zijn in het CKR. De fysiotherapeut moet elke vijf jaar accreditatiepunten halen door o.a. het volgen van cursussen, opleidingen, lezingen.

Alle fysiotherapeuten binnen de praktijken van B&B Healthcare staan ingeschreven in het BIG-register en in het CKR-register en werken volgens de richtlijnen van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie). B&B Healthcare is aangesloten bij de landelijke klachtenregeling middels de registratie in het CKR.

Sportblessures en orthopedische revalidatie

B&B Healthcare is de specialist op het gebied van sportblessures en orthopedische revalidatie. De ontwikkeling binnen ons bedrijf en de specialisatie op deze vakgebieden hebben er toe geleidt dat B&B Healthcare lid is van het kwalitatief hoogwaardige (top)sport netwerk in de regio, namelijk Den Haag Topsport, wat onderdeel is van Olympische netwerk Zuid-Holland.

Fysiotherapie PLUS-praktijk van B&B Healthcare

De praktijk B&B Healthcare onderscheidt zich duidelijk op het gebied van kwalitatief hoogwaardige zorg en innovatie door PLUS-praktijk te zijn. De PLUS-status behaald een praktijk wanneer deze niet alleen aan de standaard kwaliteitseisen voldoet van de beroepsvereniging, maar hierin zelf een stap verder gaat. Als extra kwaliteitseisen kunt u dan denken aan meer deskundigheid van de fysiotherapeuten, ruimere openingstijden, betere bereikbaarheid, ruime faciliteiten (trainingsapparatuur en oefenruimtes) en een hoge score op het klant-tevredenheidsonderzoek.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze fysiotherapeuten. B&B Healthcare is actief in o.a. Ypenburg, Loosduinen, Gouda, Voorburg en Monster

Behandeling nodig?

Wij ondersteunen je graag met jouw herstel.

  085 301 15 05   Whatsapp Maak een afspraak  
B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info