Kevin Aarts

Fysiotherapeut
Waarom heb je voor fysiotherapie gekozen?

Tijdens mijn jeugd heb ik zelf veel te maken gehad met blessures en daardoor ook veel in contact geweest met verschillende fysiotherapeuten. Het werk dat zij verrichte vond ik erg boeiend en mijn interesse in het menselijk lichaam werd steeds groter. Tijdens mijn opleiding op het CIOS was ik er achter gekomen dat werken met sporters mij wel interesseerde. De combinatie van het behandelen van mensen, het sport/activiteiten gericht werken en de interesse in het menselijk lichaam heeft mij bij de opleiding fysiotherapie gebracht.

Waar krijg je de meeste energie van binnen dit vak?

Wanneer patiënten na lange tijd weer kunnen doen wat ze tijdens de periode van blessure leed niet hebben kunnen doen. Daarnaast vind ik het heel mooi om te zien als patiënten echt de drive en motivatie hebben om van hun revalidatie een succes te maken.

Welke sporten beoefen je zelf in je vrije tijd en hoe lang doe je dit al?

In mijn vrije tijd voetbal ik, dit doe ik nu al bijna 20 jaar. Voorheen heb ik altijd bij BSM gevoetbald en ik ben sinds het begin van mijn studie bij RCL in Leiderdorp gaan voetballen, waar ik nog steeds op een wat lager niveau actief ben. Naast het voetballen ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden.

The secret of getting ahead is getting started.

Opleidingen

  • Sport en Bewegen op het CIOS
  • Algemeen fysiotherapeut

Regiospecialisatie

  • Geen specifieke regiospecialisatie

Sportspecialisatie

  • Voetbal