Stay fit with good care!

Oncologische revalidatie

Home » Oncologische revalidatie

B&B Healthcare is specialist op het gebied van fysiotherapie, revalidatie en topsport. Alle locaties beschikken over ruime trainingsfaciliteiten en kunnen daarom optimaal gebruikt worden bij alle vormen van revalidatie. Samen met een specialist kunt u meteen aan de slag!

Kanker is een veel voorkomende ziekte met vele bijwerkingen en klachten als gevolg. Klachten variëren van vermoeidheid en verminderde conditie tot pijn, angst en onzekerheid.

Uit onderzoek is gebleken dat het van groot belang is om te trainen tijdens deze ziekte. Revalideren onder begeleiding van een fysiotherapeut kan mensen met kanker helpen om het dagelijks functioneren te verbeteren en klachten zoals hierboven genoemd te verminderen. Uit studies is gebleken dat de kwaliteit van leven en het fysiek functioneren meer verbeterd wanneer onder begeleiding wordt getraind dan wanneer men zonder begeleiding traint.

Oncolgische revalidatie bij B&B Healthcare

Samen met de fysiotherapeut zal gekeken worden wat de klachten zijn waar u mee kampt en welke aanpak voor u het beste is. Het trainingsprogramma zal geheel op maat gemaakt zijn. Hiermee wordt uiteraard rekening gehouden met de misschien nog lopende behandelingen en de daarbij horende klachten en bijwerkingen.

2 keer per week zult u bij de fysiotherapeut oefenen onder begeleiding gericht op het verbeteren van de conditie en kracht. Om hierdoor de kwaliteit van leven te verbeteren.

Behandeling nodig?

Wij ondersteunen je graag met jouw herstel.

  085 301 15 05   Whatsapp Maak een afspraak  
B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info