Loosduinen
  • Loosduinse Hoofdstraat 260
  • 2552 AM Den Haag

Openingstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:30 - 13:30
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 21:00
Vrijdag 07:30 - 13:30

Fysiotherapie Loosduinen

Op zoek naar fysiotherapie Loosduinen? Wij breiden onze Haagse omgeving uit om ook patiënten in Loosduinen en omgeving te voorzien van fysiotherapie en revalidatie. Onze goed opgeleide en ervaren fysiotherapeuten staan altijd voor u klaar om op een betrokken manier aan uw herstel te werken. Ook staan wij klaar voor preventieve fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten leren u beter te bewegen, zodat het herstel van de blessure niet alleen bespoedigd wordt, maar dat een herhaling van verkeerde bewegingen ook zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Hoge kwaliteit fysiotherapie in Loosduinen met PLUS-status

B&B Healthcare levert al 10 jaar fysiotherapie, revalidatie en personal training op het hoogste niveau. Dat heeft met meerdere factoren te maken, namelijk:

  • Wij bekijken uw situatie vanuit een wetenschappelijk oogpunt. Hierdoor kunnen we veel beter de oorzaak van uw klacht achterhalen. Bovendien kunnen we u hierdoor ook veel beter adviseren en informeren hoe we het behandeltraject zullen voortzetten.
  • B&B Healthcare is opgericht door fysiotherapeuten die beiden topsporten hebben beoefend. Deze filosofie en kennis staan nu centraal binnen onze disciplines en worden in onze behandelingen en advies toegepast. Hierdoor is onze aanpak net wat anders, maar wel van de beste kwaliteit.
  • Onze praktijken hebben de PLUS-status. Dat houdt o.a. in dat deze locatie aan alle kwaliteitseisen voldoet, ruime openingstijden heeft en beschikt over ruime faciliteiten.

Ruime trainingsfaciliteiten- en materialen op locatie Loosduinen

Onze praktijk in Loosduinen is voorzien van twee behandelkamers en een grote ruimte met sportfaciliteiten en materialen. Op deze manier kunnen onze patiënten onder toezicht en begeleiding van een fysiotherapeut oefeningen uitvoeren. Op deze manier kunt u optimaal revalideren en/of herstellen van uw blessure.

Onze fysiotherapeuten op locatie Loosduinen