Loosduinen
  • Loosduinse Hoofdstraat 260
  • 2552 AM Den Haag

Openingstijden

Maandag 07:30 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 15:30
Woensdag 11:20 - 20:00
Donderdag 07:30 - 15:30
Vrijdag 07:50 - 13:00
Binnen 24 uur terecht

Bij ons kunt u altijd binnen 24 uur terecht

Alle zorgverzekeraars

Wij zijn bij alle zorgverzekeraars aangesloten

Meerdere specialisten

O.a. rugklachten, knieklachten en neurorevalidatie.

Moderne locatie

Beschikt over moderne kamers en oefenruimte

Fysiotherapie Loosduinen

Op zoek naar fysiotherapie Loosduinen? Wij breiden onze omgeving in Den Haag uit om ook patiënten in Loosduinen en omgeving te voorzien van fysiotherapie en revalidatie. Onze goed opgeleide en ervaren fysiotherapeuten staan altijd voor u klaar om op een betrokken manier aan uw herstel te werken. Ook staan wij klaar voor preventieve fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten leren u beter te bewegen, zodat het herstel van de blessure niet alleen bespoedigd wordt, maar dat een herhaling van verkeerde bewegingen ook zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Op zoek naar een fysiotherapeut in Loosduinen? Onze therapeuten staan voor u klaar.

Afspraak inplannenRoutebeschrijving

Hoge kwaliteit fysiotherapie in Loosduinen

B&B Healthcare levert al 10 jaar fysiotherapie, revalidatie en personal training op het hoogste niveau. Dat heeft met meerdere factoren te maken, namelijk:

  • Wij bekijken uw situatie vanuit een wetenschappelijk oogpunt. Hierdoor kunnen we veel beter de oorzaak van uw klacht achterhalen. Bovendien kunnen we u hierdoor ook veel beter adviseren en informeren hoe we het behandeltraject zullen voortzetten.
  • B&B Healthcare is opgericht door fysiotherapeuten die beiden topsporten hebben beoefend. Deze filosofie en kennis staan nu centraal binnen onze disciplines en worden in onze behandelingen en advies toegepast. Hierdoor is onze aanpak net wat anders, maar wel van de beste kwaliteit.
  • Onze praktijken hebben de PLUS-status. Dat houdt o.a. in dat deze locatie aan alle kwaliteitseisen voldoet, ruime openingstijden heeft en beschikt over ruime faciliteiten.

Ruime trainingsfaciliteiten- en materialen op locatie Loosduinen

Onze praktijk in Loosduinen is voorzien van twee behandelkamers en een grote ruimte met sportfaciliteiten en materialen. Op deze manier kunnen onze patiënten onder toezicht en begeleiding van een fysiotherapeut oefeningen uitvoeren. Op deze manier kunt u optimaal revalideren en/of herstellen van uw blessure.

Op onze locatie in Loosduinen behandelen wij patiënten met uiteenlopende klachten. Zo zien wij veel patiënten met sportblessures, maar zien wij ook oudere patiënten die revalideren na een nieuwe heup of knie. Maar ook de hedendaagse klachten als rugpijn en schouderklachten zien wij veel op onze locatie in Loosduinen. Wij beschikken om deze reden over alle nodige apparaten en materialen.

Klachten snel en effectief behandeld

In onze fysiotherapie praktijken in Den Haag en omstreken behandelen wij patiënten met diverse klachten. Zo krijgen wij bijvoorbeeld dagelijks te maken met klachten die uit sportactiviteiten voortkomen. Denk hierbij aan onder andere een verzwikte enkel of een gescheurde kruisband. Naast deze sport gerelateerde blessures zien we ook wekelijks een patroon van klachten die het dagelijks functioneren belemmeren.

Onze fysiotherapeuten op locatie Loosduinen

 

Daphne Switynk

Fysiotherapeut

Meer info
Kiki de Haan

Fysiotherapeut

Meer info
Marjolein de Heer

Neurorevalidatie i.o.

Neurorevalidatie Geriatrie Meer info
Daan van Wijk

Fysiotherapeut

Knieklachten Enkelklachten Meer info
Lloyd Nuyten

Fysiotherapeut

Wervelkolom Schouderklachten Enkelklachten Knieklachten Meer info
Pamela den Heijer

Haptotherapeut

Traumatherapie Oncologie Meer info