Specialisaties

B&B Healthcare is er voor iedereen die last heeft van lichamelijke klachten. Dit kan zijn door een blessure tijdens het sporten of overbelasting tijdens dagelijkse activiteiten. Desalniettemin heeft iedereen wel eens fysiotherapie nodig in zijn of haar leven.

Echter zijn er tientallen al niet honderden verschillende klachten die wij in onze praktijken tegenkomen. Zo zijn er talloze sportblessures als een tenniselleboog, een verrekte enkelband of hielspoor. Daarnaast zijn er klachten die op een oudere leeftijd kunnen opspelen als gevolg van slijtage van een gewricht of een longaandoening. Bovendien hebben wij in onze praktijken veel te maken met revalidatietrajecten. Dit kan zijn door een voorste kruisband operatie of revalidatie na een herseninfarct.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Om hoge kwaliteit fysiotherapie te waarborgen en een goed advies + behandelplan op te leveren, hebben wij binnen ons team ook zogenoemde expertgroepen, oftewel specialisten. Zo kunnen wij alle klachten goed onderverdelen en u de juiste specialist toewijzen. Zo heeft B&B Healthcare alle specialisten onder één dak.

Zeven expertgroepen

Onze fysiotherapeuten zijn allemaal goed opgeleid en gediplomeerd. Naast het leveren van algemene fysiotherapie zijn een groot aantal van onze fysiotherapeuten gespecialiseerd in een gebied van ons beweegapparaat, een chronische aandoening of in een bepaalde tak van sport. Deze specialisten vallen allemaal in een expertgroep. Wij hebben hierbij een onderscheid gemaakt in de volgende expertgroepen:

Sportfysiotherapie

Binnen de sportfysiotherapie richten wij ons op het behandelen van sportblessures, blessurepreventie, advies en voorlichting. Hierdoor kan de sporter terugkeren op niveau binnen haar/zijn sport.

Lees meer

Neurologische fysiotherapie

Onder de neurologische fysiotherapie vallen ziekten van de hersenen, het ruggenmerg, het zenuwstelsel of de overgang tussen spier en zenuw.

Lees meer

Oncologische fysiotherapie

B&B Healthcare heeft gediplomeerde specialisten in huis voor oncologische fysiotherapie. Binnen deze specialisatie ligt de focus op het behandelen van problemen die ten gevolge zijn van kanker.

Lees meer

Wervelkolom fysiotherapie

Onder wervelkolom gerelateerde klachten, vallen: lage rugpijn, hoge rugpijn en schouderklachten die gerelateerd zijn aan de wervelkolom. Denk ook aan uitstraling naar de armen en benen.

Lees meer

Fysiotherapie onderlichaam

In onze praktijken zien wij veel patiënten met klachten in het onderlichaam. Dit kan zijn door bijvoorbeeld een blessure tijdens het sporten, een verkeerde beweging of door slijtage.

Lees meer

Fysiotherapie bovenlichaam

Klachten in het bovenlichaam hebben uiteenlopende oorzaken. Deze klachten kunnen ontstaan door een sportblessure, een ongeluk, een verkeerde beweging of wellicht door een bepaalde ziekte.

Lees meer

Longfysiotherapie

Longfysiotherapie is een specialistisch onderdeel binnen de fysiotherapie. Onze longfysiotherapeuten richten zich op patiënten met long- of luchtweg gerelateerde klachten/aandoeningen.

Lees meer