Partners

B&B Kidscare

Naarmate een kind ouder wordt, zullen de spieren, zintuigen en hun motoriek zich gaan ontwikkelen. Echter verschilt deze ontwikkeling per kind. Bij sommige kinderen heeft het meer tijd nodig en wijkt de ontwikkeling af van wat gebruikelijk is. Dit is het punt waar B&B Kidscare inhaakt. B&B Kidscare ondersteunt deze kinderen tijdens de ontwikkeling door fysieke en mentale oefeningen uit te voeren.

B&B Kidscare behandelt kinderen tot 18 jaar wat betreft blessures, achterstand in hun bewegingsontwikkeling of problemen omtrent bewegingsvaardigheden.

Website B&B Kidscare

Tough Minds

Tough Minds is een specialist op het gebied van sportpsychologie. Zij begeleiden ambitieuze sporters door de mindset mentaal krachtiger te maken tijdens bijvoorbeeld blessure revalidatie.

Iedereen die een stap verder wil in het waarmaken van persoonlijke, sportieve en zakelijke ambities, biedt Tough Minds individuele mentale training.

Met Tough Minds benut je jouw potentie beter, haal je meer voldoening uit je prestaties en houd je zelf de ‘mentale touwtjes’ in handen.

Website Tough Minds

HMC

De sportartsen van HMC (Haaglanden Medisch Centrum) helpen zowel amateur- als professionele sporters. Naast het behandelen van blessures geven zij ook specialistisch advies op maat.

Een blessure kan vele oorzaken hebben en hebben soms diepere onderzoeken nodig. De sportartsen van HMC kunnen gebruikmaken van diverse mogelijkheden, zoals röntgenfoto’s, MRI-scans en bloedonderzoek.

Website HMC Sportgeneeskunde en Orthopedie

Xcelsior

Xcelsior is één van ons andere partners. Xcelsior is een specialist op het gebied van podologie. Je kunt bij Xcelsior terecht als je last hebt van voetklachten, maar bijvoorbeeld ook knie- of rugklachten die vanuit de voet kunnen worden veroorzaakt. Zij behandelen zowel sportgerelateerde klachten als klachten die ontstaan in het dagelijks leven.

De stabiele voet nemen zij als uitgangspunt om sportblessures te voorkomen. Net als B&B Healthcare staat Xcelsior voor blessurepreventie.

Website Xcelsior

Vitae

Een van onze samenwerkingspartners is voedingsbureau Vitae. Een gezonde levensstijl bestaat niet alleen uit sporten, maar ook uit gezonde voeding. In de praktijk zien wij steeds meer de verschuiving naar een gezondere levensstijl waar voeding een belangrijk onderdeel van is. Vitae biedt daarom een oplossing voor alle gezondheidsproblemen die met voeding samenhangen. Aanleiding voor een afspraak kan o.a. zijn:

  • Over- of ondergewicht
  • Suikerziekte
  • Te hoge bloeddruk
  • Intensieve sportbeoefening
  • Etc.

B&B Healthcare en Vitae kiezen samen voor bewust en gezond leven.

Voedingsbureau Vitae

Nature Balance Massage

Nature Balance Massage is een massagepraktijk in Delft en Den Haag waar rust, ontspanning en kwaliteit voorop staat. Nature Balance Massage is met name gespecialiseerd in sportmassage en het verhelpen van gerichte spierklachten. Een sportmassage is effectief voor het sporten maar werkt ook goed en ontspannend na het sporten. Zeker een aanrader om de spieren weer los te maken en klachten te verminderen.

Website Nature Balance Massage

Mijnbrace.nl

Uit onderzoek is gebleken dat wanneer een blessure vaker terugkomt binnen een sportseizoen, er gebruik gemaakt kan worden van een brace om extra ondersteuning te bieden. Indien de brace alleen gedragen wordt tijdens het sporten of tijdens bepaalde inspannende activiteiten (bijv. lange stevige wandelingen), dan zullen de spieren en banden nooit verslappen.

Mijnbrace.nl is een duidelijke heldere webshop voor braces. De braces van mijnbrace.nl zijn van hoogwaardige kwaliteit en de merken PSB en Push zijn al jaren toonaangevend in de markt. Ze zijn ook voorkeursleverancier van het NOC*NSF. Bij mijnbrace.nl krijgt u indien gewenst altijd advies van een (sport)fysiotherapeut bij uw keuze wat voor u de juiste brace is.

Mijnbrace.nl

Artrose Netwerk regio Haaglanden

Heeft u last van pijn aan uw knie of heup? Of zijn uw knie of heup vaak stijf, waardoor u minder makkelijk beweegt? Wij zijn een gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk aangesloten bij het Artrose Netwerk regio Haaglanden waar we u graag helpen bij deze klachten.

Wat is het Artrose Netwerk regio Haaglanden?

Het Artrose Netwerk regio Haaglanden is een initiatief van gespecialiseerde fysiotherapeuten, huisartsen en de orthopedisch chirurgen van Haaglanden Medisch Centrum (HMC). Samen kijken we hoe we u het beste kunnen helpen als u last heeft van artrose aan heup of knie. Meer over het Artrose Netwerk regio Haaglanden leest u hier.

Bezoek website