Ypenburg
  • Sporthal Boswijk
  • Laan van Kans 11
  • 2496 VB Den Haag

Openingstijden

Maandag 07:30 - 22:00
Dinsdag 07:30 - 22:00
Woensdag 07:30 - 22:00
Donderdag 07:30 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 08:00 - 15:00

Fysiotherapie Ypenburg

Op zoek naar fysiotherapie Ypenburg? B&B Healthcare is een erkende fysiotherapeut in Ypenburg en omgeving. Wij maken gebruik van de nieuwste behandelmethoden en inzichten om u zo snel mogelijk te verlossen van uw pijn en klachten. Daarbij streven onze fysiotherapeuten in Den Haag naar de beste kwaliteit, een doelgerichte behandeling, deskundige en persoonlijke begeleiding en natuurlijk dat u zo snel mogelijk klachtenvrij bent.

Bel ons 085 301 15 05
Afspraak maken in Ypenburg Afspraak maken

Werkwijze B&B Healthcare

Wanneer u een afspraak heeft met een van onze fysiotherapeuten zal er samen gekeken worden naar de diepere oorzaak van uw klachten en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Door middel van fysiotherapie en eventuele oefentherapie zullen vervolgens de klachten worden weggenomen of verminderd en wordt er gewerkt aan een duurzame genezing. Uw fysiotherapeut leert u op de juiste manier bewegen, zodat het herstel van uw blessure wordt bespoedigd en herhaling zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Onze werkwijze

Onze fysiotherapiepraktijk in Ypenburg

B&B Healthcare heeft een mooie locatie in Ypenburg in sporthal Boswijk voor algemene fysiotherapie, revalidatie en personal training. Deze locatie beschikt over een ruime oefenruimte met diverse sportmaterialen en apparatuur. Op deze manier kunnen wij patiënten goed begeleiden en revalideren. Ons doel is dat u weer pijnvrij kunt bewegen om uw dagelijkse handeling weer te kunnen uitvoeren. Bovendien beschikt deze locatie over twee behandelkamers en een kleedkamer voor zowel vrouwen als heren.

Naast algemene therapeuten beschikt deze locatie over meerdere specialisten. Zo beschikken wij op deze locatie manuele therapeuten en sportfysiotherapeuten. Ook zijn onze fysiotherapeuten gespecialiseerd in specifieke regio’s van het lichaam. Zo hebben wij fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in knieklachten, schouderklachten en rugklachten.

Professionele begeleiding, kennis van zaken én een goede sfeer!

— Remy

Revalidatie en fysiotherapie in Ypenburg

Naast algemene fysiotherapie helpen wij onze patiënten weer te revalideren na een sportblessure of operatie. Onze fysiotherapeuten hebben al jarenlange ervaring in verschillende soorten revalidatie. Na een uitgebreid intakegesprek en lichamelijke onderzoeken stellen we een individueel behandelplan op. Hierin staat hoe wij die opeenvolgende maanden het behandeltraject zullen voortzetten incl. doelstellingen.

Onze fysiotherapeuten op locatie Ypenburg