Over ons

Ons team bestaat uit ervaren, gediplomeerde en enthousiaste fysiotherapeuten. Iedere werkdag en zaterdag staan wij weer voor u klaar om u zo snel en effectief mogelijk te laten herstellen van uw klachten. Daarnaast is het onze belangrijkste doel om u blijvend klachtenvrij maken. Dit realiseren wij door pro-actieve advisering en langetermijndoelstellingen- en oplossingen.

Binnen onze multidisciplinaire team zorgen de korte lijnen en duidelijke communicatie bovendien voor een optimaal zorgoverzicht en behandelplan. Indien nodig verwijzen we u door naar onze specialisten voor specifieke klachten. Wij hebben hiervoor alle specialisten in-house.

Bekijk hier onze expertgroepen

Waarom kiezen voor B&B Healthcare?

 1. Fysiotherapie op basis van wetenschappelijk bewijs;
 2. Kennis en ervaring vanuit de topsport staan centraal in onze disciplines. Hierdoor bieden wij hoge kwaliteit fysiotherapie en gaan we nét een stapje verder;
 3. Alle specialisten in-house. Van neurologische klachten tot wervelkolom gerelateerde klachten;
 4. Ruime sportfaciliteiten op meerdere locaties incl. apparatuur en materialen voor optimaal herstel;
 5. Goed bereikbaar met momenteel 12 locaties in en rondom Den Haag;
 6. Altijd vrijwel direct een afspraak (binnen 24 uur);
 7. Contracten met alle zorgverzekeraars;
 8. Aangesloten bij Keurmerk Fysiotherapie. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit fysiotherapie;

Onze werkwijze

Bij B&B Healthcare hanteren wij binnen ons team een gestructureerde werkwijze om klachten zo effectief mogelijk te behandelen. Onze werkwijze hebben wij onderverdeeld in drie fases, namelijk:

 1. Diagnose;
 2. Therapie;
 3. Nazorg en/of preventie.

Op de afbeelding hiernaast hebben wij onze werkwijze gevisualiseerd om u een beter beeld te geven over hoe wij te werk gaan.

Tijdens een volleybalwedstrijd heb ik mijn knieband gescheurd. Na mijn operatie ben ik gaan revalideren bij B&B Healthcare. Hun manier van werken was erg fijn. Ze deden alles stap voor stap en tussentijds houden ze goed de resultaten bij om de vorderingen te zien. Na bijna 8 maanden sta ik eindelijk weer op het veld!

— Kim

Onze visie

B&B Healthcare staat voor gezond bewegen. De visie “Leven is bewegen” sluit hier direct op aan. De persoon staat bij ons centraal, er wordt samen met u gezocht naar de oorzaak van een beperking of naar mogelijkheden tot verbetering. Vervolgens wordt er gekozen voor een actieve strategie om het bewegend functioneren te verbeteren.

Lees hier meer over onze visie