Trainingsadvies en voorlichting

Trainingsadvies en voorlichting

B&B Healthcare verzorgt ook trainingsadvies en voorlichting. Er kunnen informatieavonden worden gegeven op locatie. Een van de medewerkers van B&B Healthcare komt dan vertellen over bijvoorbeeld blessurepreventie, trainingen, voeding, herstel, verzekeringen, leefregels, ervaring in topsport, etc. Met een gerichte aanpak, komt uw sport uitvoerig aan bod.

Door middel van powerpoint, hand-outs, voorbeelden (fysiek en mondeling), krijgt u beter inzicht in de desbetreffende informatie die er tijdens deze informatieavonden en voorlichtingen wordt gegeven. Tijdens de bijeenkomsten is er voldoende ruimte om vragen te stellen en specifieke onderdelen te bespreken. De informatieavonden en voorlichtingen duren gemiddeld per onderwerp 1 uur maar kunnen afhankelijk van de hoeveelheid informatie die gewenst is.

Te behandelen onderwerpen kunnen zijn:

  • Sport en voeding (aangepast aan gewenste sport)
  • Voedingssupplementen en doping (aangepast aan gewenste sport)
  • Hersteltraining (aangepast aan gewenste sport)
  • Krachttraining (aangepast aan gewenste sport)
  • Zorgverzekeraars en vergoedingen

Uiteraard zijn er nog vele andere onderwerpen mogelijk. De bijeenkomsten kunnen worden aangepast aan de sport van voorkeur. Dit houdt in dat er dieper op de speciale sportbehoefte ingegaan kan worden. Voor meer informatie of suggesties kunt u contact met Sander Brok, via info@benbhealthcare.nl, opnemen. Afhankelijk van de groepsgrootte, het onderwerp, de duur en eventuele bijkomende activiteiten zal er een offerte worden gemaakt.