Tekst
Lettertype

Aangesloten netwerken

Bij B&B Healthcare geloven we in het belang van samenwerking en connectiviteit. Daarom hebben wij ons aangesloten op verschillende relevante netwerken, waardoor we de nieuwste ontwikkelingen omarmen en onze missie om hoogwaardige zorg te leveren versterken. Lees hieronder meer informatie over de netwerken waar wij op aangesloten zijn.

Artrose Netwerk Regio Haaglanden

Het Artrose Netwerk Regio Haaglanden is een initiatief van gespecialiseerde fysiotherapeuten, huisartsen en de orthopedisch chirurgen van Haaglanden Medisch Centrum (HMC). Samen kijken we hoe we u het beste kunnen helpen als u last heeft van heupartrose of of knieartrose.

Meer informatie

Wervelkolomnetwerk Haaglanden Medisch Centrum

De sportartsen van HMC (Haaglanden Medisch Centrum) helpen zowel amateur- als professionele sporters. Naast het behandelen van blessures geven zij ook specialistisch advies op maat.

Een blessure kan vele oorzaken hebben en hebben soms diepere onderzoeken nodig. De sportartsen van HMC kunnen gebruikmaken van diverse mogelijkheden, zoals röntgenfoto’s, MRI-scans en bloedonderzoek.

Meer informatie

Chronisch Zorgnet

Chronisch ZorgNet is een landelijk kwaliteitsnetwerk van ruim 3500 eerstelijns zorgverleners (fysiotherapeuten, oefentherapeuten en diëtisten), die gespecialiseerd zijn in de behandeling van patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, longaandoeningen en osteoporose.

Als ideële stichting richt Chronisch ZorgNet zich op het continu verbeteren van de zorg voor patiënten met chronische aandoeningen (o.a. passende zorg en zorginnovaties) en werken we nauw samen met beroeps- en patiëntenverenigingen.

Meer informatie

Schoudernetwerk Randstad West

In het Schouder Netwerk Randstad West (SNRW) is een aantal gedreven fysiotherapeuten in de regio verenigd, die zich gespecialiseerd hebben in de diagnostiek, behandeling en revalidatie van schouderklachten. Zij richten zich op de best mogelijke fysiotherapeutische zorg voor patiënten met schouderklachten.

Meer informatie

ParkinsonNet

“De best mogelijke zorg en kwaliteit van leven voor iedereen met de ziekte van Parkinson, of een atypisch parkinsonisme, dat is wat ons drijft. Door de mens met parkinson centraal te stellen, samenwerking tussen verschillende zorgdisciplines te verbeteren en expertise van zorgverleners te vergroten, faciliteert ParkinsonNet een optimaal netwerk van parkinsonspecialisten. Op deze manier draagt ParkinsonNet bij aan een hoogwaardige kwaliteit van zorg.”

Meer informatie

Neuronet

Neuronet is een netwerk van 1e lijns paramedici, gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met niet aangeboren hersenletsel. Op dit moment is het netwerk actief in de regio’s Haaglanden, Delft/Westland/Oostland, Midden Holland en Zuid Holland Noord.

Het doel van dit netwerk is om de kwaliteit van zorg voor deze patiëntenpopulatie te verbeteren en te borgen. Middels deze website kunnen patiënten en verwijzers gemakkelijk gespecialiseerde therapeuten vinden binnen de regio Zuid-Holland.

Meer informatie

Fysiotherapie Eerste Lijn (FEL)

Zorggroep FEL (Fysiotherapie Eerste Lijn) is een samenwerkingsverband van eerstelijns fysiotherapeuten in de regio Delft, Westland, Schiedam, Zoetermeer en aangrenzende gebieden. De samenwerkingsvorm is een Coöperatieve vereniging, welke toegankelijk is voor alle eerstelijns fysiotherapeuten.

De FEL is aanspreekpunt voor patiënten, deelnemende fysiotherapeuten, samenwerkingspartners en verwijzers.

Door  onder andere afspraken te maken over samenwerking, kwaliteit, scholing en communicatie leveren wij een bijdrage aan goede, regionale fysiotherapeutische zorg.

Meer informatie

Zorgorganisatie Eerste Lijn (ZEL)

“ZEL is een non-profit advies- en ondersteuningsorganisatie voor de eerste lijn in de regio Nieuwe Waterweg Noord (NWN) en Delfland, Westland en Oostland (DWO). Samen met de eerstelijns zorgverleners uit de regio versterkt, verbindt en innoveert ZEL de eerste lijn teneinde kwaliteit en continuïteit van zorg en het werkplezier te bevorderen. In dit kader en op verzoek organiseren we nascholingen en geven we ICT en HR ondersteuning.

ZEL is er voor alle eerstelijnszorgverleners: huisartsen, apothekers, ergotherapeuten, psychologen, oefentherapeuten, fysiotherapeuten, diëtisten, logopedisten en verloskundigen.”

Meer informatie

The Kneeclub

“Een informatief platform over de meest voorkomende knieklachten, met speciale aandacht voor blessures aan de voorste kruisband, artrose, meniscusproblemen en sportgerelateerde knieklachten. Met onze kniespecialisten zorgen we voor de juiste kniezorg op de juiste plek.”

De kniespecialisten van The Kneeclub zijn gespecialiseerd in de behandeling van onder andere de voorste kruisband blessure, knie artrose (slijtage), meniscus en sportgerelateerde knieklachten.

Meer informatie

FC Kruisband

Als voorste kruisband patiënt komt er veel informatie op je af en er zullen veel (belangrijke) keuzes gemaakt moeten worden. Al deze keuzes en informatie hebben grote gevolgen en invloed op je (sport)carrière.

FCkruisband.nl is de informatiebron voor kruisband patiënten. Alles op één plek te vinden en in begrijpelijke taal is geschreven. Inmiddels is dit de grootste onafhankelijke en neutrale ‘kruisband’ website van Nederland en België.

Meer informatie