Tarieven en vergoedingen

B&B Healthcare heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Dit houdt in dat wij de tarieven hanteren die de zorgverzekeraars hanteren. Indien u aanvullend bent verzekerd, zullen de rekeningen voor de fysiotherapie naar de verzekering toe gaan en niet binnen uw eigen risico vallen.

Fysiotherapie voor mensen onder de 18 jaar zit in de basisverzekering en kunnen per kalenderjaar 18 behandelingen krijgen. Op de pagina’s van onze vestigingen (Ypenburg, Loosduinen, Voorburg en Monster) vindt u meer informatie over onze behandelingen.

Lees hier voor tips bij het uitzoeken van een fysiotherapeut in Den Haag.

Tarieven

Reguliere fysiotherapie zitting € 38
Manuele therapie zitting € 48
Geriatrie fysiotherapie zitting € 48
Intake en onderzoek na screening € 48
Intake en onderzoek na verwijzing € 48
Verstrekte verband/ tape/ hulpmiddelen Kostprijs
Langdurige tijdrovende rapporten fysiotherapie € 80

Aanvullende verzekering

Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, vallen deze behandelingen niet binnen uw eigen risico. Dit houdt in dat u geen eigen risico betaalt wanneer u naar de fysiotherapeut toegaat met een aanvullende verzekering in het pakket. Echter, bij chronische indicaties geldt wel dat aan het begin van het kalenderjaar eerst het eigen risico wordt aangesproken. Bij een chronische indicatie komen de eerste 20 behandelingen uit je aanvullende verzekering. Na deze 20 behandelingen komt de fysiotherapie vergoeding vanuit het basispakket. Dit zal inhouden dat wanneer u niet genoeg aanvullend verzekerd bent, u een aantal behandelingen zelf moet gaan betalen.

Geen fysiotherapie verzekering?

Weet u niet precies of u verzekerd bent voor fysiotherapie, voor hoeveel behandelingen per jaar en of het gaat om een chronische indicatie, dan kunt u dit of bij uw zorgverzekeraar opvragen of bij een van de fysiotherapeuten binnen B&B Healthcare navragen. Op elke locatie beschikken de fysiotherapeuten aan de hand van uw NAW-gegevens over de mogelijkheid om op te zoeken hoeveel behandelingen u per kalenderjaar krijgt vergoed.

Indien u niet verzekerd bent voor fysiotherapie of wanneer de behandelingen uit uw aanvullende verzekering al gebruikt zijn voor het betreffende kalenderjaar, krijgt u een nota thuis gestuurd. Met het opstellen van de nota hanteert B&B Healthcare de tarieven die hierboven worden genoemd.