Overzicht vacatures

Algemeen fysiotherapeut Den Haag

Voor uitbreiding van ons team in Den Haag zijn wij per direct op zoek naar een algemeen fysiotherapeut. Ben jij net afgestudeerd of heb jij al een rugzak met ervaring? Solliciteer hier!

Bekijk vacature

Algemeen fysiotherapeut Maassluis

Voor uitbreiding van ons team in Maassluis zijn wij per direct op zoek naar een algemeen fysiotherapeut. Ben jij net afgestudeerd of heb jij al een rugzak met ervaring? Solliciteer hier!

Bekijk vacature

Expert in Reumatoïde Artritis

We zijn op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut die gespecialiseerd is in het werken met patiënten met chronische aandoeningen, waaronder reumatoïde artritis en deze tak wil opzetten binnen onze praktijk.

Bekijk vacature

Fysiotherapeut Perifeer Vaatlijden/Claudicatio Intermittens

We zijn op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut die gespecialiseerd is of zich wil specialiseren in Perifeer Vaatlijden (PAV) /Claudicatio Intermittens en ons team komt versterken.

Bekijk vacature

Bewegingsagoog (M/V)

Binnen B&B Healthcare zijn wij op zoek naar een bewegingsagoog. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het trainen van individuele patiënten of in groepsverband. Het gaat om patiënten met een hulpvraag gericht op bewegen bij o.a. orthopedische klachten, revalidatie na een trauma of een operatie, maar ook chronische aandoeningen als longaandoeningen.

Bekijk vacature

Fysiotherapeut met affiniteit longaandoeningen

We zijn op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut die gespecialiseerd is of zich wil specialiseren in het werken met patiënten met longaandoeningen en ons team komt versterken.

Bekijk vacature