Zuiderpark
  • Sportcampus Zuiderpark
  • Meester P. Droogleever Fortuynweg 22
  • 2533 SR Den Haag

Openingstijden

Maandag 07:30 - 17:15
Dinsdag 07:30 - 18:00
Woensdag 07:30 - 18:00
Donderdag 07:30 - 18:00
Vrijdag 07:30 - 17:30
Binnen 24 uur terecht

Bij ons kunt u altijd binnen 24 uur terecht

Alle zorgverzekeraars

Wij zijn bij alle zorgverzekeraars aangesloten

Meerdere specialisten

Oa. manuele therapeuten, echografisten en sportfysio's

Moderne oefenzaal

Deze locatie beschikt over uitgebreide trainingsfaciliteiten

Fysiotherapie Zuiderpark

Op zoek naar fysiotherapie Zuiderpark? B&B Healthcare is gevestigd in het mooie en nieuw opgeleverde sportcampus van Zuiderpark, ook wel het Haagsche Hart van de sport genoemd. Een bruisende plek waar veel sporters samenkomen. Sportcampus Zuiderpark beschikt over 11 sporthallen, waaronder een turnhal, hal voor meerdere zaalsporten en zelfs indoor beachvolleybalvelden. Daarnaast is sportcampus Zuiderpark omringd door meerdere voetbalvelden en is het Zuiderpark bovendien dé plek voor hardlopers.

Bel ons 085 301 15 05 Afspraak inplannen

Revalidatie en algemene fysiotherapie Sportcampus Zuiderpark

Op deze bruisende sportlocatie kunt u ook terecht voor revalidatie, algemene fysiotherapie en personal fitness. Deze locatie beschikt over vier behandelkamers en een oefenruimte met diverse sportapparatuur en materialen. Zo kunt u op de meeste efficiënte manier herstellen of revalideren onder begeleiding van onze fysiotherapeuten. Binnen onze praktijken hanteren wij kernwaarden als kwaliteit, toegankelijkheid en transparantie en hebben wij een gezamenlijke visie “leven is bewegen”. Ons doel is dat u weer vrij kunt bewegen en dit ook kunt blijven doen.

Toegepaste behandeltechnieken

Om uw persoonlijke doelen te behalen is er een efficiënte combinatie van behandelingen en oefeningen nodig. Onze fysiotherapeuten in Den Haag voeren hiervoor meerdere behandeltechnieken uit, afhankelijk van uw situatie. Veelvoorkomende behandeltechnieken die wij uitvoeren zijn o.a. dry needling, manuele therapie en triggerpoint therapie.

Op locatie Zuiderpark kunt u ook terecht voor echografie. Echografie is een beeldvormende techniek gebruikmakend van ultrageluid. Door middel van deze beeldvormende techniek kunnen afwijkingen in spieren, pezen, banden en botten in beeld worden gebracht. Door middel van deze gedetailleerde informatie kunnen wij onze behandeltrajecten nog beter bepalen.

Onze fysiotherapeuten op locatie Zuiderpark