Voet- en enkelklachten

Voet- en enkelklachten

Heb je last van vervelende voetklachten die je dagelijkse activiteiten belemmeren? Wij begrijpen hoe essentieel het is om gezonde voeten te hebben voor een actief en pijnvrij leven. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten staan klaar om de klachten te verminderen of zelfs weg te nemen.

Afspraak inplannen

Veelvoorkomende voet- en enkelklachten

Voet- en enkelklachten kunnen diverse oorzaken hebben, variërend van overbelasting door sportactiviteiten tot degeneratieve aandoeningen zoals artritis. Enkele veelvoorkomende klachten die wij behandelen zijn:

Veelgebruikte disciplines bij voet- en enkelklachten

Bij onze praktijk geloven we in een performance based benadering van fysiotherapie. Dit betekent dat we niet alleen streven naar het verlichten van klachten, maar ook naar het optimaliseren van jouw prestaties op lange termijn om toekomstige klachten te voorkomen. In onze praktijken passen we veelal de volgende disciplines toe bij voet- en enkelklachten:

Naast het behandelen van jouw klachten streven we ernaar om jouw prestaties te verbeteren. We integreren specifieke oefeningen en trainingsprotocollen om de kracht, stabiliteit, flexibiliteit en mobiliteit van jouw voeten en enkels te optimaliseren, waardoor je beter kunt presteren in jouw sport of dagelijkse activiteiten.