Laak
  • Haagse Sport Centrale
  • Michaëlisstraat 5
  • 2521 AJ Den Haag

Openingstijden

Maandag 08:00 - 16:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 07:30 - 20:00
Donderdag 07:30 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 14:00

Fysiotherapie Laak

Hoge kwaliteit fysiotherapie Laak gezocht? B&B Healthcare is gevestigd in de Haagse Sportcentrale, het epicentrum van de urban sport in Nederland. Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar voor algemene fysiotherapie en revalidatie. Wij vinden het belangrijk dat u zo efficiënt en snel mogelijk herstelt en weer pijnvrij kunt bewegen. Bovendien adviseren wij op een actieve wijze hoe u bepaalde klachten kunt voorkomen.

Bel ons 085 301 15 05

Fysiotherapie behandelingen Laak

Na een uitgebreid intakegesprek zullen we het behandeltraject voortzetten met oefentherapie en het behandelen van uw klachten. Binnen de algemene fysiotherapie gebruiken wij tijdens de behandeling verschillende technieken om het herstel te bevorderen zodat u zo snel en efficiënt mogelijk uw dagelijkse handelingen kunt uitvoeren. Op locatie Laak gebruiken passen wij o.a. medical taping, triggerpoint therapie en manuele therapie toe.

Fysiotherapie in de Haagse Sportcentrale

De Haagse Sportcentrale is dé plek waar sport en business samenkomen. Dit unieke complex bestaat uit twee grote industriële hallen met diverse sportaanbieders en een uitgebreide foodcourt. Daarnaast is er een verzamelpand met sportieve ondernemers en organisaties. Unieke urban sporten die hier worden beoefend zijn o.a. olympisch skateboarden, freerunning en speedsoccer.

B&B Healthcare maakt deel uit van dit bijzondere sportcomplex in Laak, waar u terecht kunt voor algemene fysiotherapie en revalidatie. Deze locatie beschikt over een mooie oefenruimte voor herstel en revalidatie en drie behandelkamers.

Onze fysiotherapeuten op locatie Laak