Tekst
Lettertype
Laak
  • Haagse Sport Centrale
  • Michaëlisstraat 5
  • 2521 AJ Den Haag

Openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 12:00 - 20:00
Donderdag 07:30 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Binnen 24 uur terecht

Bij ons kunt u altijd binnen 24 uur terecht

Alle zorgverzekeraars

Wij zijn bij alle zorgverzekeraars aangesloten

Meerdere specialisten

Oa. handtherapeut, sportfysio's en schouderspecialisten

Ook in de avond geopend

Op maandag- en woensdagavond geopend

Fysiotherapie Laak

Hoge kwaliteit fysiotherapie Laak gezocht? B&B Healthcare is gevestigd in de Haagse Sportcentrale, het epicentrum van de urban sport in Nederland. Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar voor algemene fysiotherapie en revalidatie. Wij vinden het belangrijk dat u zo efficiënt en snel mogelijk herstelt en weer pijnvrij kunt bewegen. Bovendien adviseren wij op een actieve wijze hoe u bepaalde klachten kunt voorkomen.

Afspraak inplannen Routebeschrijving

Fysiotherapie behandelingen Laak

Na een uitgebreid intakegesprek zullen we het behandeltraject voortzetten met oefentherapie en het behandelen van uw klachten. Binnen de algemene fysiotherapie gebruiken wij tijdens de behandeling verschillende technieken om het herstel te bevorderen zodat u zo snel en efficiënt mogelijk uw dagelijkse handelingen kunt uitvoeren. Op locatie Laak gebruiken passen wij o.a. medical taping, triggerpoint therapie en manuele therapie toe.

Fysiotherapie in de Haagse Sportcentrale

De Haagse Sportcentrale is dé plek waar sport en business samenkomen. Dit unieke complex bestaat uit twee grote industriële hallen met diverse sportaanbieders en een uitgebreide foodcourt. Daarnaast is er een verzamelpand met sportieve ondernemers en organisaties. Unieke urban sporten die hier worden beoefend zijn o.a. olympisch skateboarden, freerunning en speedsoccer.

B&B Healthcare maakt deel uit van dit bijzondere sportcomplex in Laak, waar u terecht kunt voor algemene fysiotherapie en revalidatie. Deze locatie beschikt over een mooie oefenruimte voor herstel en revalidatie en drie behandelkamers.

Klachten snel en effectief behandeld

In onze fysiotherapie praktijken in Den Haag en omstreken behandelen wij patiënten met diverse klachten. Zo krijgen wij bijvoorbeeld dagelijks te maken met klachten die uit sportactiviteiten voortkomen. Denk hierbij aan onder andere een verzwikte enkel of een gescheurde kruisband. Naast deze sport gerelateerde blessures zien we ook wekelijks een patroon van klachten die het dagelijks functioneren belemmeren.

Onze fysiotherapeuten op locatie Laak

 

Kiki de Haan

Fysiotherapeut

Meer info
Mireya Harms

Fysiotherapeut

Knieklachten Enkelklachten Meer info
Martijn Duindam

Handfysiotherapeut

Spalken Hand- en polsklachten Meer info
Elise van der Marel

Fysiotherapeut

Kruisband revalidatie Onderste extremiteit Dry needling Heup- en knieartrose Meer info