Wervelkolom fysiotherapie

Binnen ons team hebben wij specialisten in eigen huis die zich richten op de wervelkolom van ons beweegapparaat. Door de uitgebreide kennis en ervaring van onze specialisten kunnen wij rugklachten optimaal behandelen. Onder wervelkolom gerelateerde klachten, vallen: lage rugpijn, hoge rugpijn en schouderklachten die gerelateerd zijn aan de wervelkolom. Ook uitstraling in de armen en benen vallen binnen deze specialisatie.

Bel ons 085 301 15 05Afspraak maken

Wervelkolom behandelingen

Allereerst krijgt u van ons tijdens een intakegesprek een vragenlijst en onze specialisten zullen een aantal testen uitvoeren. Aan de hand van het resultaat, zullen wij een individueel behandelplan opstellen en SMART-doelstellingen bepalen. Zo weten onze patiënten wat zij kunnen verwachten en kunnen wij gericht te werk gaan.

Wervelkolom gerelateerde aandoeningen

Binnen onze praktijken zien wij veel wervelkolom gerelateerde klachten binnenkomen. Veel voorkomende klachten die onze specialisten behandelen zijn:

Vergoeding zorgverzekering

Voor wervelkolom gerelateerde behandelingen gelden dezelfde vergoedingen en tarieven, als voor een reguliere fysiotherapie behandeling.

Tarieven

 

Reguliere fysiotherapie zitting € 38
Manuele therapie zitting € 48
Geriatrie fysiotherapie zitting € 48
Intake en onderzoek na screening € 48
Intake en onderzoek na verwijzing € 48
Verstrekte verband/ tape/ hulpmiddelen Kostprijs
Langdurige tijdrovende rapporten fysiotherapie € 80