Wervelkolom fysiotherapie

Binnen ons team hebben wij specialisten in eigen huis die zich richten op de wervelkolom van ons beweegapparaat. Door de uitgebreide kennis en ervaring van onze specialisten kunnen wij rugklachten optimaal behandelen. Onder wervelkolom gerelateerde klachten, vallen: lage rugpijn, hoge rugpijn en schouderklachten die gerelateerd zijn aan de wervelkolom. Ook uitstraling in de armen en benen vallen binnen deze specialisatie. Ook hebben wij meerdere manuele therapeuten in Den Haag en omgeving om patienten met wervelkolom gerelateerde klachten te behandelen.

Bel ons 085 301 15 05 Afspraak inplannen

Wervelkolom behandelingen

Allereerst krijgt u van ons tijdens een intakegesprek een vragenlijst en onze specialisten zullen een aantal testen uitvoeren. Aan de hand van het resultaat, zullen wij een individueel behandelplan opstellen en SMART-doelstellingen bepalen. Zo weten onze patiënten wat zij kunnen verwachten en kunnen wij gericht te werk gaan.

Wervelkolom gerelateerde aandoeningen

Binnen onze praktijken zien wij veel wervelkolom gerelateerde klachten binnenkomen. Veel voorkomende klachten die onze specialisten behandelen zijn:

Vergoeding zorgverzekering

Voor wervelkolom gerelateerde behandelingen gelden dezelfde vergoedingen en tarieven, als voor een reguliere fysiotherapie behandeling.

Tarieven

 

Fysiotherapie zitting € 45
Fysiotherapie zitting aan huis € 68
Manuele therapie zitting € 55
Manuele therapie zitting aan huis € 78
Geriatrie fysiotherapie/ Bekkenfysiotherapie € 55
Geriatrie fysiotherapie/ Bekkenfysiotherapie aan huis € 78
Oefentherapie Mensendieck € 55
Oefentherapie Mensendieck aan huis € 78
Lange zitting fysiotherapie € 75
Lange zitting fysiotherapie aan huis € 90
Eenmalig onderzoek fysiotherapie € 65
Intake en onderzoek met of zonder verwijzing € 55
Intake en onderzoek met of zonder verwijzing aan huis € 68
Langdurige tijdrovende rapportage € 95
Niet nagekomen of niet op tijd afgezegde afspraak € 40

Klachten snel en effectief behandeld

In onze fysiotherapie praktijken in Den Haag en omstreken behandelen wij patiënten met diverse klachten. Zo krijgen wij bijvoorbeeld dagelijks te maken met klachten die uit sportactiviteiten voortkomen. Denk hierbij aan onder andere een verzwikte enkel of een gescheurde kruisband. Naast deze sport gerelateerde blessures zien we ook wekelijks een patroon van klachten die het dagelijks functioneren belemmeren.