Tekst
Lettertype
Voorburg
  • Winkelcentrum Julianaplein
  • Koningin Julianalaan 372
  • 2274 JV Voorburg

Openingstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:30 - 21:00
Woensdag 07:30 - 21:00
Donderdag 07:30 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 21:00
Zaterdag Gesloten
Binnen 24 uur terecht

Bij ons kunt u altijd binnen 24 uur terecht

Alle zorgverzekeraars

Wij zijn bij alle zorgverzekeraars aangesloten

Meerdere specialisten

Manueel, sport - en shockwave therapie

Beoordeeld met een 9.2.

Patiënten beoordelen ons met een 9.2.

Fysiotherapie Voorburg

Fysiotherapie Voorburg gezocht? B&B Healthcare heeft een moderne praktijk in het centrum van Voorburg voor algemene fysiotherapie en revalidatie. Onze goed opgeleide en ervaren fysiotherapeuten staan altijd voor u klaar om op een betrokken manier aan uw herstel te werken. Ook staan wij klaar voor preventieve fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten leren u beter te bewegen, zodat het herstel van de blessure niet alleen bespoedigd wordt, maar dat een herhaling van verkeerde bewegingen ook zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Bereikbaarheid

Onze praktijk in Voorburg is goed bereikbaar met fiets, scooter, auto of openbaar vervoer. Voor de deur is er veel ruimte om de fiets of scooter te stallen. Ook kunt u voor de deur of achter onze praktijk bij de flats parkeren met uw auto. Op de hoofdstraat kunt u maximaal 2 uur parkeren, maar aan de achterkant is dit onbeperkt.

Bus 23 stopt ook bijna voor onze deur, slechts 1 a 2 minuten lopen.

Bel nu 085 301 15 05Afspraak maken

Fysiotherapiepraktijk in Voorburg

Voor hoge kwaliteit fysiotherapie is onze praktijk in Voorburg uitermate geschikt. Deze locatie beschikt namelijk over het zogenoemde “PLUS-status”. Dat houdt o.a. in dat deze locatie aan alle kwaliteitseisen voldoet, ruime openingstijden heeft en beschikt over ruime faciliteiten. Ook zijn alle locaties (waaronder Voorburg) voorzien van het fysiotherapie keurmerk. Onze praktijk in Voorburg is volledig voorzien van moderne apparatuur en materialen in een sportzaal, waar u op de juiste manier wordt begeleid tijdens het trainen of uitvoeren van oefeningen. Ons doel is dat u weer vrij kunt bewegen en dit ook kunt blijven doen. Daarnaast beschikt deze locatie over drie behandelkamers, kleedkamers voor dames en heren en een mooie wachtruimte.

Onze fysiotherapeuten op locatie Voorburg

 

Daphne Switynk

Fysiotherapeut

Meer info
Sanne Harland

Manueel therapeut

Wervelkolom Dry needling Shockwave therapie Meer info
Kevin Friederich

Fysiotherapeut

Shockwave therapie Schouderklachten Enkelklachten Knieklachten Meer info
Luuk Steentjes

Bewegingsagoog | Fysio i.o.

Neurologie Oncologie Performance training Meer info
Bart Noordermeer

Sportfysiotherapeut i.o.

Kruisband revalidatie Heup- en knieartrose Enkelklachten Meer info
Daan van Wijk

Fysiotherapeut

Knieklachten Enkelklachten Meer info
Brett de Leede

Fysiotherapeut

Shockwave therapie Krachttesten Onderste extremiteit Meer info
Wanda Schreuders

Fysiotherapeut

Dry needling Echografie Meer info
Brigitte Thieme-Dijkhuizen

Leefstijlcoach

GLI-trajecten Meer info

Fysiotherapie behandelingen Voorburg

Op onze fysiotherapiepraktijk in Voorburg, kunt u terecht voor algemene fysiotherapie, revalidatie, advies en begeleiding. Onze fysiotherapeuten beschikken over meerdere behandeltechnieken om uw klachten te verminderen of te verhelpen. Behandeltechnieken die wij op locatie Voorburg uitvoeren zijn o.a. manuele therapie, triggerpoint therapie en handtherapie. Daarnaast beschikt locatie Voorburg over apparatuur voor shockwave therapie. Shockwave therapie wordt succesvol ingezet voor de behandeling van spier-peesweefsel en peesaanhechtingen. Shockwaves versnellen het genezingsproces door de zelfhelende eigenschappen van het lichaam te activeren, ze stimuleren de stofwisseling en verbeteren de bloedcirculatie.

Revalidatie in Voorburg

Naast algemene fysiotherapie in Voorburg, kunt u op deze locatie ook terecht voor revalidatie. Na een ingrijpende gebeurtenis zoals een blessure, ongeval of operatie bent u aangewezen op de expertise van een specialist/fysiotherapeut. Onze fysiotherapeuten beschikken over uitgebreide ervaring, kennis en middelen om u optimaal te laten revalideren. Locatie Voorburg beschikt daarom over speciale meet en testapparatuur om de voortgang van patiënten te monitoren en hierop te sturen.

Na een operatie is het ook mogelijk dat een fysiotherapeut aan huis komt voor een eerste afspraak en behandeling. Wij begrijpen dat dit in het begin niet mogelijk is en proberen u op deze manier te ontzorgen.

Topsport revalidatie en begeleiding

Onze fysiotherapeuten in Voorburg hebben veel ervaring in het behandelen, revalideren en begeleiden van topsporters. Op topsport niveau wordt het maximale van het lichaam vereist wat sneller resulteert in blessures. B&B Healthcare is opgericht door twee topsporters waardoor dit centraal staat in onze disciplines. Je vindt het o.a. terug in onze adviezen, behandelingen, oefenprogramma’s etc.

Door onze kennis en expertise zijn wij als fysiotherapeut vaak te vinden bij topsport teams. Daar staan onze fysiotherapeuten klaar om spelers te begeleiden en behandelen, zowel actief als preventief.

 

Topsport revalidatie Topsport teambegeleiding

Onze werkwijze

Onze fysiotherapeuten in Voorburg hanteren een gestructureerde werkwijze om u zo snel en efficiënt mogelijk te laten herstellen, pijnvrij te bewegen of te revalideren. Het is altijd ons doel om uw klachten te verhelpen of op z’n minst zo veel mogelijk te verminderen. Dat is natuurlijk afhankelijk van de type klacht. Wij werken binnen B&B Healthcare altijd in drie fases, namelijk diagnose, therapie en nazorg/preventie.

  1. Diagnose. In deze eerste fase stellen we u een aantal vragen omtrent uw pijnklachten. Ook zullen we een lichamelijk onderzoek en metingen uitvoeren. Aan de hand van deze resultaten hebben wij een indicatie en zullen wij een individueel behandelplan opstellen.
  2. Therapie. In deze fase gaan wij aan de hand van het behandelplan aan de slag met het behandelen van uw klachten. Ook zullen tussentijdse metingen gedaan worden om uw voortgang in kaart te brengen.
  3. Nazorg/preventie. Wij vinden het erg belangrijk dat klachten niet constant terugkomen. Het voorkomen van toekomstige klachten/blessures is daarom een onmisbaar onderdeel binnen B&B Healthcare. Onze fysiotherapeuten in Voorburg kunnen u adviseren en begeleiden tijdens het zogenoemde “zelfstandig trainen”. Onze praktijk in Voorburg is voorzien van ruime sportfaciliteiten om op uw eigen tempo te kunnen trainen.

Klachten snel en effectief behandeld

In onze fysiotherapie praktijken in Den Haag en omstreken behandelen wij patiënten met diverse klachten. Zo krijgen wij bijvoorbeeld dagelijks te maken met klachten die uit sportactiviteiten voortkomen. Denk hierbij aan onder andere een verzwikte enkel of een gescheurde kruisband. Naast deze sport gerelateerde blessures zien we ook wekelijks een patroon van klachten die het dagelijks functioneren belemmeren.