Voorburg
  • Winkelcentrum Julianaplein
  • Koningin Julianalaan 372
  • 2274 JV Voorburg

Openingstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:30 - 18:00
Woensdag 07:30 - 21:00
Donderdag 08:00 - 21:00
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag 08:00 - 12:00

Fysiotherapie Voorburg

Fysiotherapie in Voorburg gezocht? B&B Healthcare heeft een moderne praktijk in het centrum van Voorburg voor algemene fysiotherapie en revalidatie. Onze goed opgeleide en ervaren fysiotherapeuten staan altijd voor u klaar om op een betrokken manier aan uw herstel te werken. Ook staan wij klaar voor preventieve fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten leren u beter te bewegen, zodat het herstel van de blessure niet alleen bespoedigd wordt, maar dat een herhaling van verkeerde bewegingen ook zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Bel nu 085 301 15 05Afspraak maken

Fysiotherapiepraktijk in Voorburg

Voor hoge kwaliteit fysiotherapie is onze praktijk in Voorburg uitermate geschikt. Deze locatie beschikt namelijk over het zogenoemde “PLUS-status”. Dat houdt o.a. in dat deze locatie aan alle kwaliteitseisen voldoet, ruime openingstijden heeft en beschikt over ruime faciliteiten. Locatie Voorburg is volledig voorzien van moderne apparatuur en materialen in een sportzaal, waar u op de juiste manier wordt begeleid tijdens het trainen of uitvoeren van oefeningen. Ons doel is dat u weer vrij kunt bewegen en dit ook kunt blijven doen. Daarnaast beschikt deze locatie over drie behandelkamers, kleedkamers voor dames en heren en een mooie wachtruimte.

Fysiotherapie behandelingen Voorburg

Op onze fysiotherapiepraktijk in Voorburg, kunt u terecht voor algemene fysiotherapie, revalidatie, advies en begeleiding. Onze fysiotherapeuten beschikken over meerdere behandeltechnieken om uw klachten te verminderen of te verhelpen. Behandeltechnieken die wij op locatie Voorburg uitvoeren zijn o.a. manuele therapie, triggerpoint therapie en handtherapie. Daarnaast beschikt locatie Voorburg over apparatuur voor shockwave therapie. Shockwave therapie wordt succesvol ingezet voor de behandeling van spier-peesweefsel en peesaanhechtingen. Shockwaves versnellen het genezingsproces door de zelfhelende eigenschappen van het lichaam te activeren, ze stimuleren de stofwisseling en verbeteren de bloedcirculatie.

Revalidatie in Voorburg

Naast algemene fysiotherapie in Voorburg, kunt u op deze locatie ook terecht voor revalidatie. Na een ingrijpende gebeurtenis zoals een blessure, ongeval of operatie bent u aangewezen op de expertise van een specialist/fysiotherapeut. Onze fysiotherapeuten beschikken over uitgebreide ervaring, kennis en middelen om u optimaal te laten revalideren. Locatie Voorburg beschikt daarom over speciale meet en testapparatuur om de voortgang van patiënten te monitoren en hierop te sturen.

Na een operatie is het ook mogelijk dat een fysiotherapeut aan huis komt voor een eerste afspraak en behandeling. Wij begrijpen dat dit in het begin niet mogelijk is en proberen u op deze manier te ontzorgen.

Onze fysiotherapeuten op locatie Voorburg