Topsport revalidatie

Revalidatie voor topsporters

B&B Healthcare heeft bijzondere aandacht voor sporters en topsporters (met een NOC*NSF A of B status). Sporters en topsporters eisen het maximale van hun lichaam en lopen extra risico bij de uitoefening van hun sport op blessures. B&B Healthcare heeft bijzondere expertise in het begeleiden en revalideren van sporters en topsporters. De sportfysiotherapeuten binnen B&B Healthcare hebben jarenlange ervaring op het gebied van begeleiding en revalidatie.

Binnen de topsport wordt altijd gezocht naar vernieuwing en verbetering om de prestatie te optimaliseren. Op alle vlakken zoals materiaal, trainingsmethoden, fysiotherapie, overige gezondheidszorg en tactiek vindt constant vernieuwing plaats. Om deze vernieuwing en innovatie te bereiken voor de reguliere zorg, heeft B&B Healthcare het topsport revalidatie programma (TRP) ontwikkeld tot een basisprogramma dat voor iedereen toegankelijk is. Door uit te gaan van actief herstel en het vermogen van “zelf-herstel”, gecombineerd met de meest moderne trainings- en behandelprincipes, is de kwaliteit van het TRP-programma nu voor iedereen toegankelijk.

Bij B&B Healthcare zijn er een aantal fysiotherapeuten die zelf ervaring hebben in presteren in de top van de sport. Deze ervaring wordt ingezet bij het begeleiden van top-teams in de Nederlandse en internationale competitie.

Meer over sportrevalidatie