De Vloot
  • Medisch Centrum Docwerk
  • De Vloot 206D
  • 3144 PK Maassluis

Openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 21:30
Donderdag 07:30 - 19:00
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 11:30

Fysiotherapie De Vloot in het Medisch Centrum

Voor fysiotherapie in Maassluis is onze praktijk in het Medisch Centrum één van onze locaties. U kunt hier terecht voor algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie. Bovendien zijn de fysiotherapeuten van deze locatie gespecialiseerd in actieve revalidatie en doelgroepenbegeleiding van mensen met aandoeningen, zoals PAV (etalagebenen), COPD (longaandoening), hartproblematiek (revalidatie i.s.m. Fransiscus Ziekenhuis) en Diabetes Mellitus.

Deze locatie beschikt over twee oefenruimtes, meerdere behandelkamers en kleedkamers. Door de uitgebreide sportfaciliteiten kan er optimaal gerevalideerd en getraind worden voor een gewenst eindresultaat. Het bovenste gedeelte van onze praktijk is overigens goed per lift te bereiken.

Toegepaste behandeltechnieken

Op locatie de Vloot in Maassluis lopen meerdere fysiotherapeuten met kennis en ervaring met één of meerdere behandeltechnieken. Deze behandeltechnieken ondersteunen en bevorderen het herstelproces van onze patiënten. Op deze locatie passen wij de volgende behandeltechnieken toe:

Onze fysiotherapeuten op locatie De Vloot