Prins Hendrikplein
  • Medisch Centrum PHP
  • Prins Hendrikplein 3
  • 2518 JA Den Haag

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 07:30 - 15:30
Woensdag 12:00 - 21:00
Donderdag 07:30 - 14:00
Vrijdag 08:00 - 12:00

Fysiotherapie Prins Hendrikplein Den Haag

Op zoek naar fysiotherapie in de buurt van de Prins Hendrikplein? B&B Healthcare is een multidisciplinaire fysiotherapiepraktijk met ervaren fysiotherapeuten. Wij zijn gevestigd in het Medisch Centrum op het Prins Hendrikplein. Op deze locatie beschikken wij over één behandelkamer en een ruime zaal met trainingsapparatuur en materialen.

Op zoek naar een betrokken en ervaren fysiotherapeut waar wij uw klachten snel en effectief verminderen of verhelpen? Maak dan vandaag nog uw afspraak.

Bel ons 085 301 15 05
Afspraak maken op locatie Prins Hendrikplein Afspraak maken

Werkwijze B&B Healthcare

Tijdens een intakegesprek maakt u kennis met onze fysiotherapeut. U krijgt tijdens deze intake een vragenlijst en zal onze fysiotherapeut enkele lichamelijke onderzoeken verrichten om de oorzaak te achterhalen en pijnpunten te vinden. Vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld met realistische en tijdgebonden doelstellingen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Tijdens het behandeltraject werken we ook aan een duurzame ontwikkeling. Wij zullen u actief adviseren hoe u in de toekomst bepaalde blessures kunt voorkomen door bijv. op de juiste manier te bewegen. Zo voorkomen we negatieve herhalingen van pijn en klachten in de toekomst.

Onze werkwijze

Revalidatieproces op locatie Prins Hendrikplein

Naast algemene fysiotherapie helpen wij onze patiënten op de Prins Hendrikplein weer te revalideren. Dit kan zijn na bijv. een heupoperatie of door een sportblessure als een gescheurde meniscus. Onze fysiotherapeuten helpen u op een bepaald termijn zo snel en efficiënt mogelijk te revalideren. Na een uitgebreid intakegesprek en lichamelijke onderzoeken stellen we een individueel behandelplan op. Hierin staat hoe wij die opeenvolgende maanden het behandeltraject zullen voortzetten incl. doelstellingen. Het doel van orthopedische revalidatie is het verbeteren van de mobiliteit, de coördinatie, de spierkracht, de stabiliteit en het uithoudingsvermogen. Uiteraard beschikken wij hier over de juiste faciliteiten en behandelmogelijkheden zodat u optimaal kunt revalideren.

Onze fysiotherapeuten op locatie Prins Hendrikplein