Tekst
Lettertype
Prins Hendrikplein
  • Medisch Centrum PHP
  • Prins Hendrikplein 3
  • 2518 JA Den Haag

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 07:30 - 15:30
Woensdag 07:30 - 16:00
Donderdag 07:30 - 15:30
Vrijdag 07:30 - 17:00
Binnen 24 uur terecht

Bij ons kunt u altijd binnen 24 uur terecht

Alle zorgverzekeraars

Wij zijn bij alle zorgverzekeraars aangesloten

Trainingsfaciliteiten

Deze locatie beschikt over uitgebreide trainingsfaciliteiten

Beoordeeld met een 9.2.

Patiënten beoordelen ons met een 9.2.

Fysiotherapie Prins Hendrikplein Den Haag

Op zoek naar fysiotherapie in de buurt van de Prins Hendrikplein? B&B Healthcare is een multidisciplinaire fysiotherapiepraktijk met ervaren fysiotherapeuten. Wij zijn gevestigd in het Medisch Centrum op het Prins Hendrikplein. Op deze locatie beschikken wij over één behandelkamer en een ruime zaal met trainingsapparatuur en materialen.

Op zoek naar een betrokken en ervaren fysiotherapeut waar wij uw klachten snel en effectief verminderen of verhelpen? Maak dan vandaag nog uw afspraak.

Bel ons 085 301 15 05 Afspraak inplannen
Afspraak maken op locatie Prins Hendrikplein Afspraak maken

Werkwijze B&B Healthcare

Tijdens een intakegesprek maakt u kennis met onze fysiotherapeut. U krijgt tijdens deze intake een vragenlijst en zal onze fysiotherapeut enkele lichamelijke onderzoeken verrichten om de oorzaak te achterhalen en pijnpunten te vinden. Vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld met realistische en tijdgebonden doelstellingen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Tijdens het behandeltraject werken we ook aan een duurzame ontwikkeling. Wij zullen u actief adviseren hoe u in de toekomst bepaalde blessures kunt voorkomen door bijv. op de juiste manier te bewegen. Zo voorkomen we negatieve herhalingen van pijn en klachten in de toekomst.

Onze werkwijze

Revalidatieproces op locatie Prins Hendrikplein

Naast algemene fysiotherapie helpen wij onze patiënten op de Prins Hendrikplein weer te revalideren. Dit kan zijn na bijv. een heupoperatie of door een sportblessure als een gescheurde meniscus. Onze fysiotherapeuten helpen u op een bepaald termijn zo snel en efficiënt mogelijk te revalideren. Na een uitgebreid intakegesprek en lichamelijke onderzoeken stellen we een individueel behandelplan op. Hierin staat hoe wij die opeenvolgende maanden het behandeltraject zullen voortzetten incl. doelstellingen. Het doel van orthopedische revalidatie is het verbeteren van de mobiliteit, de coördinatie, de spierkracht, de stabiliteit en het uithoudingsvermogen. Uiteraard beschikken wij hier over de juiste faciliteiten en behandelmogelijkheden zodat u optimaal kunt revalideren.

Klachten snel en effectief behandeld

In onze fysiotherapie praktijken in Den Haag en omstreken behandelen wij patiënten met diverse klachten. Zo krijgen wij bijvoorbeeld dagelijks te maken met klachten die uit sportactiviteiten voortkomen. Denk hierbij aan onder andere een verzwikte enkel of een gescheurde kruisband. Naast deze sport gerelateerde blessures zien we ook wekelijks een patroon van klachten die het dagelijks functioneren belemmeren.

Onze fysiotherapeuten op locatie Prins Hendrikplein

 

Rose Lea

Fysiotherapeut

Knieklachten Enkelklachten Meer info
Emma Zanderink

Fysiotherapeut

Onderste extremiteit Heup- en knieartrose Meer info