Vogelwijk
  • Health & Sportsclub Westduin
  • Laan van Poot 355A
  • 2566 AD Den Haag

Openingstijden

Dinsdag 07:30 - 17:10
Vrijdag 07:30 - 15:00
Binnen 24 uur terecht

Bij ons kunt u altijd binnen 24 uur terecht

Alle zorgverzekeraars

Wij zijn bij alle zorgverzekeraars aangesloten

Beoordeeld met een 9.2

Patiënten beoordelen ons met een 9.2

Meerdere specialisten

Algemene fysiotherapie & Sportfysiotherapie

Fysiotherapie Vogelwijk

Op zoek naar fysiotherapie in Vogelwijk? Onze ervaren fysiotherapeuten helpen uw klachten te verminderen of zelfs verhelpen zodat u weer pijnvrij kunt bewegen. Ook geven wij advies mee en leren we u beter bewegen om blessures in de toekomst te voorkomen. Onze fysiotherapeuten staan volledig voor u klaar met 100% positieve energie.

Bel ons 085 301 15 05 Afspraak inplannen

Onze fysiotherapeuten op locatie Vogelwijk

Lloyd Nuyten

Fysiotherapeut

Wervelkolom Schouderklachten Enkelklachten Knieklachten Meer info

Fysiotherapie behandeltechnieken Vogelwijk

Naast algemene fysiotherapie op locatie Vogelwijk gebruiken we meerdere behandeltechnieken die het herstel van uw klacht bevordert. Veel gebruikte behandeltechnieken die wij hanteren op locatie vogelwijk zijn o.a.:

Hierdoor kunnen wij een breed scala aan klachten aanpakken.

Revalidatie

Onze fysiotherapeuten zijn opgeleid om u ook tijdens revalidatietrajecten te behandelen en begeleiden. Revalidatie is een onmisbaar onderdeel binnen de fysiotherapie. Wij zien veel patiënten in onze praktijken die revalidatie behoeven. Dit kan zijn na een operatie of na een ernstige sportblessure. Maar ook begeleiden wij patiënten die een beroerte of hersenbloeding hebben gehad. Na een uitgebreid intakegesprek stellen we een individueel revalidatieplan op incl. doelstellingen om ergens naartoe te werken. Zo weet u goed wat u kunt verwachten.

Werkwijze B&B Healthcare

Tijdens een intakegesprek maak je kennis met een fysiotherapeut op locatie Vogelwijk. Tijdens deze intake stellen we een aantal vragen en zullen we enkele lichamelijke onderzoeken uitvoeren om de oorzaak te achterhalen. Ook kijken we waar precies de pijnpunten zitten. Na de diagnose stellen we een individueel behandelplan op hoe we uw klachten kunnen verlichten of zelfs verhelpen. Bovendien werken we samen aan een duurzame oplossing van het probleem om klachten in de toekomst te voorkomen.

Klachten snel en effectief behandeld

In onze fysiotherapie praktijken in Den Haag en omstreken behandelen wij patiënten met diverse klachten. Zo krijgen wij bijvoorbeeld dagelijks te maken met klachten die uit sportactiviteiten voortkomen. Denk hierbij aan onder andere een verzwikte enkel of een gescheurde kruisband. Naast deze sport gerelateerde blessures zien we ook wekelijks een patroon van klachten die het dagelijks functioneren belemmeren.

Nek

Nek

Schouder

Schouder

Rug

Rug

Heup

Heup

Elleboog

Elleboog

Knie

Knie

Enkel/voet

Enkel/voet

Pols/hand

Pols/hand

Chronische aandoeningen

Chronische aandoeningen