Personal Training Den Haag

Personal training is het krijgen van één op één begeleiding door een trainer. Onze personal trainers in Den Haag hebben ervaring met blessures/gezondheidsklachten en met (top)sporters. Dit betekent dat elke deelnemer, ongeacht het instapniveau, profijt heeft van deze vorm van begeleiding. De trainingen zijn op maat gemaakt om de doelstellingen van de deelnemer zo goed en snel mogelijk te bereiken. Personal training bij ons is een investering voor een gezonde leefstijl en geeft je richting naar gezond bewegen in de toekomst.

Lees hier meer over fitness op locatie HRC.

Frank is een gedreven en resultaatgerichte trainer die mij de afgelopen maanden flink heeft geholpen met afvallen en spieropbouw. Daarnaast is het erg prettig om met hem samen te trainen!

— Stan

Doelstellingen personal training

Elk personal training traject begint met het stellen van doelen, hierdoor wordt resultaatgericht gewerkt. De doelen wordt SMART geformuleerd:

  • Specifiek
  • Meetbaar
  • Acceptabel
  • Realistisch
  • Tijdgebonden

Deze doelen worden door de klant bedacht, maar zijn door de SMART methode haalbaar en tijdgebonden. Dit, zodat er met de trainer samen naar het doel kan worden gewerkt. Bovendien zijn wij altijd eerlijk en transparant over het behalen van doelstellingen. In ons plan houden wij altijd rekening met de realiteit en wat haalbaar is binnen de gewenste periode.

Voedingsplan bij personal training

Voeding is zoals veel mensen weten een erg belangrijk punt van gezondheid. Voeding is ook heel belangrijk in het afvallen of juist aankomen tijdens een bepaald trainingstraject. De personal trainer zal zich daarom ook bezighouden met het verbeteren van de eetgewoontes in het dagelijks leven zodat ook na de begeleiding de resultaten blijvend zijn.

Er wordt zo veel mogelijk kennis overgedragen aan de deelnemer, die dit gelijk in de praktijk toe kan passen. Hierdoor verbetert de leefstijl in het algemeen en niet alleen voor de duur van het trainingstraject.

Personal training op maat

De trainingen zijn resultaatgericht en persoonsgebonden. Zo werk je altijd richting je doelen en kan er elke training verbetering plaatsvinden. Daarnaast is het ook bij de training belangrijk dat de deelnemer meer leert over bewegen, zodat men zelfstandig verder kan sporten nadat de begeleiding stopt. Hierdoor is personal training een investering in de eigen gezondheid.

Personal training in Den Haag

Voor personal training in Den Haag kunt u terecht op locatie Benoordenhout of locatie Ypenburg. Hier beschikken wij over een grote fitnessruimte incl. apparatuur en materialen.

Kosten personal training

Losse training € 65
Strippenkaart (5 keer) € 300
Strippenkaart (10 keer) € 550