Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie Den Haag

B&B Healthcare heeft meerdere sportfysiotherapeuten in Den Haag, met ieder zijn of haar sportspecialisatie. Binnen de sportfysiotherapie richten wij ons op het behandelen van sportblessures en blessurepreventie op alle niveaus en leeftijden. Van topatleten die de marathon weer willen lopen tot revalidatie van een voetballer op topniveau.

Iedere tak van sport en blessure vereist andere aanpak en specialisme. Aan de hand van een sportanalyse stellen wij een duidelijk en sport specifiek behandelplan op, voor zowel breedte- als topsporters. Door deze gerichte revalidatie kan de sporter op het juiste niveau terugkeren binnen zijn/haar sport.

Onze aanpak wat betreft sportfysiotherapie bepalen wij op basis van performance based fysiotherapie.

Bel ons 085 301 15 05 Afspraak inplannen

Onze sportfysiotherapeuten

Sarina van Mourik

Sportfysiotherapeut

Sportblessures bij kinderen Meer info
Jordy van Tol

Sportfysiotherapeut

Kruisband revalidatie Complexe knieklachten Meer info
Sander Quik

Sportfysiotherapeut i.o.

Hardloopklachten + analyses Hoofd- en nekklachten Meer info
Bart Noordermeer

Sportfysiotherapeut i.o.

Kruisband revalidatie Heup- en knieartrose Enkelklachten Meer info
Mirjam van Zoelen

Sportfysiotherapeut

Sportblessures Onderste extremiteit Schouderklachten Kruisband revalidatie Meer info
Nicole Masal

Sportfysiotherapeut

Schouderklachten Onderste Extremiteit Dry Needling Hersenschudding Meer info

Sportfysiotherapie voor iedereen

Sportfysiotherapie is voornamelijk gericht op sporters die een blessure hebben opgelopen of die preventief fysiotherapie behoeven om herhaling van blessures te voorkomen. Echter zijn er genoeg andere casussen waarbij een patiënt sport specifieke behandelingen en/of advies behoeft ten bate van het herstel. Denk bijvoorbeeld aan patiënten die aan het revalideren zijn. Ook helpen wij ouderen met sport specifieke oefeningen om fit en gezond te blijven en om de spieren soepel te houden.

“Het doel van onze sportfysiotherapeuten is om jou zo snel mogelijk uit de pijn te halen maar ook op je best te laten presteren.”

Omdat wij zelf uit de sportwereld komen weten wij hoe belangrijk herstel van een sportblessure voor je is.

Sporten op het oude niveau

Sporten is erg gezond en staat daarom ook centraal in onze visie “leven is bewegen”. Echter ontstaan er tijdens het sporten vaak blessures door bijvoorbeeld een verkeerde beweging of overbelasting. Veel voorkomende blessures in onze praktijken zijn o.a.:

Onze sportfysiotherapeuten uit Den Haag zijn verantwoordelijk voor uw herstel na een sportblessure. Het is ons doel om u weer te laten presteren op uw oude niveau. Met gerichte behandeling en advies van een sportfysiotherapeut moet je binnen afzienbare tijd weer op je oude niveau kunnen trainen. Wij hebben veel opgeleide sportfysiotherapeuten in onze praktijken en komen dagelijks sportblessures tegen. Wij geven sport specifieke oefeningen i.c.m. een behandelplan, zodat u weer zo efficiënt mogelijk kunt functioneren als voorheen. Bovendien is het ook ons doel om herhaling van de blessure te voorkomen in de toekomst.

Iedere locatie van B&B Healthcare beschikt over ruime sportfaciliteiten met moderne apparatuur en materialen, om zo efficiënt mogelijk te herstellen of revalideren.

Ilse heeft mij onwijs goed geholpen aan mijn knie. Had erg veel pijn en moest echt naar een fysiotherapeut. Door haar goede begeleiding tijdens de sportoefeningen kon ik na een poosje weer goed lopen!

— Hans

Sportverenigingen

Naast sportfysiotherapie in onze praktijken zijn onze fysiotherapeuten ook te vinden bij diverse sportverenigingen om spelers te behandelen. Zo begeleiden wij topsporters bij o.a. ADO Vrouwen, Haagsche Rugbyclub (HRC) en voetbalclub Scheveningen. Daarnaast zijn wij ook betrokken bij de volgende sportverenigingen »

 • Sparta (atletiek);
 • CobraNova (basketbal);
 • The Hague Royals (basketbal);
 • Jump Free Run team NL;
 • Hercules dames 1 (handbal);
 • Hercules/WHC heren 1 (handbal);
 • Hercules heren 2 (handbal);
 • EHC (handbal);
 • Storks (softbal);
 • Koryo (taekwondo);
 • Bosan (turnen);
 • ADO dames (voetbal);
 • ADO beloftes dames (voetbal);
 • FC Skillz (voetbal);
 • Graaf Willem II VAC (voetbal);
 • RKAVV (voetbal);
 • SVV Scheveningen (voetbal).

Klachten snel en effectief behandeld

In onze fysiotherapie praktijken in Den Haag en omstreken behandelen wij patiënten met diverse klachten. Zo krijgen wij bijvoorbeeld dagelijks te maken met klachten die uit sportactiviteiten voortkomen. Denk hierbij aan onder andere een verzwikte enkel of een gescheurde kruisband. Naast deze sport gerelateerde blessures zien we ook wekelijks een patroon van klachten die het dagelijks functioneren belemmeren.