Manuele therapie Den Haag

U bent op zoek naar manuele therapie in Den Haag. B&B Healthcare heeft meerdere ervaren manuele therapeuten in Den Haag. Manuele therapie is zinvol voor patiënten die last hebben van gewrichtsklachten. Onze therapeuten leggen de focus op het mobiliseren of manipuleren van deze gewrichten om uw pijn te verlichten of te verhelpen. Onze manuele therapeuten bevinden zich op meerdere locaties in Den Haag, namelijk:

Afspraak maken

De functie van een manueel therapeut

Een manueel therapeut heeft naast zijn algemene fysiotherapie opleiding een 3-jarige opleiding afgerond tot manuele therapeut. Een manueel therapeut houdt zich bezig met patiënten die pijnklachten ervaren in het houdings- en bewegingsapparaat die veroorzaakt kunnen worden door problemen in gewrichten.

Manuele therapie is meer handwerk en door middel van manipulaties worden de pijnlijke gewrichten aangepakt. Wij zien veelal patiënten met gewrichtspijn in de wervelkolom, armen en benen. De manipulaties zijn korte en snelle bewegingen om de gewrichten los te maken. Hierdoor kunnen patiënten weer hun houding en bewegingen verbeteren.

Manuele therapie, bij welke klachten?

Manuele therapie wordt toegepast bij gewrichtspijn of als een patiënt zijn/haar gewrichten nauwelijks tot niet kan bewegen. Onze manuele therapeuten in Den Haag zien dagelijks patiënten met uiteenlopende klachten waarbij manuele therapie een groot deel van de oplossing is. Klachten die onze manuele therapeuten veel behandelen zijn:

Afspraak maken voor manuele therapie in Den Haag?

Onze manuele therapeuten in Den Haag staan graag voor u klaar om uw gewrichtspijn aan te pakken. Onze ervaren therapeuten zorgen ervoor dat u snel resultaat merkt. U voelt direct minder spanning en pijn na 1 behandeling.

Uiteraard zullen we tijdens een intakegesprek uw klachten onderzoeken en aan de hand hiervan bepalen in hoeverre manuele therapie toegepast zal worden in uw situatie.

P.s. De vergoeding van manuele therapie valt onder reguliere fysiotherapie. Meer informatie over vergoedingen vindt u hier.

Afspraak makenTarieven en vergoedingen