Fysiotherapie Maassluis

U bent waarschijnlijk op zoek naar fysiotherapie Maassluis. B&B Healthcare heeft sinds kort twee fysiotherapiepraktijken in Maassluis voor algemene fysiotherapie, revalidatie, advies en begeleiding. In onze praktijken staan wij voor transparantie, betrokkenheid, kwaliteit en toegankelijkheid en zetten we altijd uw herstel centraal op de meest efficiënte manier. Onze praktijken in Maassluis zijn voorzien van moderne apparatuur en materialen zodat u op een efficiënte manier traint en herstelt.

085 301 15 05Afspraak maken

Algemene fysiotherapie en specialisaties in Maassluis

Onze praktijken bestaan uit goed opgeleide fysiotherapeuten met veel ervaring en kennis. Binnen onze praktijken in Maassluis maken wij gebruik van meerdere behandeltechnieken om jouw klachten zo efficiënt mogelijk te verhelpen of verminderen. Onder andere manuele therapie, echografie en dry needling zijn veel gebruikte technieken in de praktijken van Maassluis.

Binnen B&B Healthcare hebben wij enkele fysiotherapeuten die een eigen specialisme hebben. Deze specialisten kunnen specifieke klachten nog efficiënter behandelen. Binnen B&B Healthcare hebben wij de volgende specialisaties:

Revalidatie in Maassluis

Op onze locatie in Maassluis kunt u ook terecht voor revalidatie. Revalidatie is een belangrijk aspect in de behandeling binnen de fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten beschikken over de juiste kennis en middelen om optimaal te revalideren. We beschikken bijvoorbeeld over speciale meet en testapparatuur om de voortgang in kaart te brengen.

Ons doel van het revalidatieproces is het verbeteren van de mobiliteit, de coördinatie, de spierkracht, de stabiliteit en uw uithoudingsvermogen. Uiteraard onder professionele en betrokken begeleiding.

Op zoek naar een fysiotherapeut in Maassluis? Bel ons voor een afspraak
in één van onze twee locaties.
085 301 15 05

Maak kennis met onze fysiotherapeuten in Maassluis

Ons gespecialiseerde team in Maassluis staat voor u klaar om jou persoonlijk te begeleiden. Op een professionele en betrokken manier zullen we de klachten zo snel en effectief mogelijk behandelen met als doel het herstel van uw blessures/klachten. Samen kijken wij naar de oorzaken van uw klachten om vervolgens een behandelplan op te stellen om de klachten op de juiste manier te verhelpen/verminderen.

Op beide locaties ben ik erg goed en vriendelijk geholpen. Ik heb op beide locaties goed kunnen revalideren omdat zij veel apparaten tot hun beschikking hebben waar ik gebruik van kan maken. Ook vind ik hun manier van werken erg prettig!

— Erika

Contact met B&B Healthcare voor Fysiotherapie Maassluis

Ervaar je klachten of wil je preventief advies? Zonder verwijzing van de huisarts of specialist kun je gemakkelijk een afspraak maken op een van onze locaties in Maassluis. Of neem contact op via onderstaand telefoonnummer.

085 301 15 05Afspraak maken

Locaties Fysiotherapie Maassluis

Wij, als fysiotherapeut, moet gemakkelijk bereikbaar zijn voor onze patiënten. Dat vinden wij als zorgaanbieder erg belangrijk. Wij hebben daarom twee praktijken die 2 km van elkaar zijn verwijderd. Beide praktijken zijn goed bereikbaar met de auto, fiets en/of scooter. Ook is er voldoende parkeergelegenheid. Bekijk hier de dichtstbijzijnde fysiotherapiepraktijk bij u in de buurt:

Maasweg
  • SportCenter Maassluis
  • Maasweg 8a-10a
  • 3144DA Maassluis
085 301 15 05Mail voor afspraak
De Vloot
  • Medisch Centrum Docwerk
  • De Vloot 206D
  • 3144 PK Maassluis
085 301 15 05Mail voor afspraak
Franciscus
  • Franciscus Maassluis
  • De Vloot 210
  • 3144PK Maassluis
085 301 15 05Mail voor afspraak