Stay fit with good care!

Fysiotherapie Maassluis

Je bent waarschijnlijk op zoek naar fysiotherapie Maassluis. B&B Healthcare heeft sinds kort twee fysiotherapiepraktijken in Maassluis voor algemene fysiotherapie, revalidatie, advies en begeleiding. In onze praktijken staan wij voor transparantie, betrokkenheid, kwaliteit en toegankelijkheid en zetten we altijd jouw herstel centraal op de meest efficiënte manier. Onze praktijken in Maassluis zijn voorzien van moderne apparatuur en materialen zodat je op een efficiënte manier traint en herstelt.

Locaties Fysiotherapie Maassluis

Wij, als fysiotherapeut, moet gemakkelijk bereikbaar zijn voor onze patiënten. Dat vinden wij als zorgaanbieder erg belangrijk. Wij hebben daarom twee praktijken die 2 km van elkaar zijn verwijderd. Beide praktijken zijn goed bereikbaar met de auto, fiets en/of scooter. Ook is er voldoende parkeergelegenheid.  Bekijk hier de dichtstbijzijnde fysiotherapiepraktijk bij jou in de buurt:

Maassluis (De Vloot)

Afspraak maken

Maassluis (Maasweg)

Afspraak maken

Algemene fysiotherapie en specialisaties

Onze praktijken bestaan uit goed opgeleide fysiotherapeuten met veel ervaring en kennis. Binnen onze praktijken in Maassluis maken wij gebruik van meerdere behandeltechnieken om jouw klachten zo efficiënt mogelijk te verhelpen of verminderen. Onder andere manuele therapie, shockwave therapie en dry needling zijn veel gebruikte technieken in de praktijken van Maassluis.

Binnen B&B Healthcare hebben wij enkele fysiotherapeuten die een eigen specialisme hebben. Deze specialisten kunnen specifieke klachten nog efficiënter behandelen. Binnen B&B Healthcare hebben wij de volgende expertgroepen:

  1. Neurologische fysiotherapie
  2. Oncologische fysiotherapie
  3. Longfysiotherapie
  4. Klachten van het bovenlichaam
  5. Klachten van het onderlichaam
  6. Sportfysiotherapie
  7. Klachten aan de wervelkolom

Revalidatie in Maassluis

Op onze locatie in Maassluis kunt u ook terecht voor revalidatie. Revalidatie is een belangrijk aspect in de behandeling binnen de fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten beschikken over de juiste kennis en middelen om optimaal te revalideren. We beschikken bijvoorbeeld over speciale meet en testapparatuur om de voortgang in kaart te brengen.

Ons doel van het revalidatieproces is het verbeteren van de mobiliteit, de coördinatie, de spierkracht, de stabiliteit en uw uithoudingsvermogen. Uiteraard onder professionele en betrokken begeleiding.

Maak kennis met onze fysiotherapeuten in Maassluis

Ons gespecialiseerde team in Maassluis staat voor u klaar om jou persoonlijk te begeleiden. Op een professionele en betrokken manier zullen we de klachten zo snel en effectief mogelijk behandelen met als doel het herstel van uw blessures/klachten. Samen kijken wij naar de oorzaken van uw klachten om vervolgens een behandelplan op te stellen om de klachten op de juiste manier te verhelpen/verminderen.

Contact met B&B Healthcare voor Fysiotherapie Maassluis

Ervaar je klachten of wil je preventief advies? Zonder verwijzing van de huisarts of specialist kun je gemakkelijk een afspraak maken op een van onze locaties in Maassluis. Of neem contact op via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres:

B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info