Let op! De fysiotherapeut blijft gewoon open en uw afspraken kunnen doorgaan.
Wilt u revalideren na COVID-19 bel dan nu voor een afspraak op één van onze locaties!

Werken bij

B&B Healthcare is een groeiende en vooruitstrevende fysiotherapie organisatie. Daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste fysiotherapeuten die ons team komen versterken. Zo zijn we o.a. op zoek naar algemene fysiotherapeuten, manuele therapeuten of sportfysiotherapeuten. Werken bij B&B Healthcare betekent onderdeel zijn van een dynamisch team van gedreven fysiotherapeuten.

Bij B&B Healthcare stroomt de passie voor het vak in onze aderen en zit het continu verbeteren van de zorg in de DNA van onze organisatie. Binnen B&B Healthcare streven we altijd naar de best mogelijke kwaliteit van zorg voor onze patiënten. Met een multidisciplinair team van algemene fysiotherapeuten, diverse specialisten en betrokken partners maken wij dit mogelijk. Wil jij deel uitmaken van dit team? Bekijk hier onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Over B&B Healthcare

B&B Healthcare is 10 jaar geleden opgericht door twee ambitieuze fysiotherapeuten met kennis en ervaring vanuit de topsport. Deze kennis en ervaring is jarenlang doorgegeven en staat nu centraal in onze disciplines. Herstellen van klachten realiseren wij door effectieve behandeltechnieken, advies op maat en beweging. Door een actieve levensstijl en de juiste oefeningen wordt herstel bespoedigd. Vandaar ook onze visie “leven is bewegen”.

Ruim 10 jaar verder is B&B Healthcare gegroeid naar 40+ fysiotherapeuten, verdeeld over 12 praktijken in Den Haag, Monster, Voorburg en Maassluis.

Maak kennis met ons team

Groeimogelijkheden

Bij B&B Healthcare bieden we kansen om tegen een vergoeding een opleiding of een cursus te volgen. Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers zich goed kunnen ontwikkelen en specialiseren op bepaalde gebieden. Bij B&B Healthcare zijn er altijd wel fysiotherapeuten die naast hun werk bezig zijn met een andere opleiding. Denk aan manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling, echotherapie etc.

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij één van onze expertgroepen. Binnen B&B Healthcare hebben we de zorg onderverdeeld in zeven groepen om patiënten efficiënter te begeleiden. Hierdoor hebben wij o.a. specialisten op het gebied van neurologie, sport of wervelkolom gerelateerde klachten.

Onze expertgroepen

Werken bij B&B Healthcare vind ik heel gezellig en divers. Er zijn veel mogelijkheden om je functie als fysiotherapeut uit te breiden, jezelf uit te blijven dagen en ontwikkelen, zowel op inhoudelijk als op organisatorisch vlak, binnen een relatief jong en dynamisch team.

— Nerissa

Waarom werken bij B&B Healthcare?

  • Gedeeltelijke vergoeding voor opleidingen;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Een team van 50+ ambitieuze, enthousiaste maar vooral gezellige collega’s;
  • Ieder kwartaal organiseren we een leuk teamuitje;
  • Informatieve teamvergaderingen;
  • Aansluiting bij een expertgroep;
  • Optie tot begeleiden van een topsport team (bijv. ADO vrouwen, Hercules handbal etc.);