Tekst
Lettertype
Basalt Den Haag
  • De Schoone Ley
  • Els Borst-Eilersplein 75
  • 2545 AA Den Haag

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 12:00 - 20:00
Donderdag 12:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 16:00

Fysiotherapie Basalt “De Schoone Ley”

B&B Healthcare is gevestigd in nieuwbouw “De Schoone Ley”, tegenover de hoofdingang van HagaZiekenhuis. Onder de naam ‘&Basalt’ wordt Medisch Specialistische Revalidatie verbonden met eerstelijns zorg op meerdere vlakken, zoals logopedie, ergotherapie, fysiotherapie en handtherapie. &Basalt richt zich op patiënten met een neurologische aandoening en op hand, pols en elleboogrevalidatie.

B&B Healthcare is onderdeel van de &Basalt groep voor neurologische fysiotherapie. Wij beschikken over ervaren en opgeleide specialisten op het gebied van neurorevalidatie.

Bereikbaarheid

&Basalt is gevestigd tegenover de hoofdingang van het HagaZiekenhuis. Op maximaal 100 meter afstand is er een ondergrondse parkeergarage (Haga Hospital Leyweg) aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,- per 25 minuten. U kunt deze parkeergarage het beste bereiken via kruispunt Dedemsvaartweg en Escamplaan.

Route

Klachten snel en effectief behandeld

In onze fysiotherapie praktijken in Den Haag en omstreken behandelen wij patiënten met diverse klachten. Zo krijgen wij bijvoorbeeld dagelijks te maken met klachten die uit sportactiviteiten voortkomen. Denk hierbij aan onder andere een verzwikte enkel of een gescheurde kruisband. Naast deze sport gerelateerde blessures zien we ook wekelijks een patroon van klachten die het dagelijks functioneren belemmeren.

Onze fysiotherapeuten

Marjolein de Heer

Neurorevalidatie i.o.

Neurorevalidatie Geriatrie Meer info