Personal Fitness Concept

Het Personal Fitness Concept (PFC) is ontwikkeld op basis van kennis uit de topsport, oefeningen uit de fitness branche en de persoonlijke aandacht en kwaliteit van personal training. Binnen het PFC is het voor iedereen mogelijk om te werken aan zijn persoonlijke doelen op een gezonde en goed begeleide manier.

Personal Fitness bij B&B Healthcare

Persoonlijke aandacht en kwalitatief goed trainen, staan centraal in het personal fitness concept. Om deze factoren te kunnen waarborgen wordt de training altijd begeleidt uitgevoerd in een zelfstandige setting. Door het aantal sporters ten opzichte van een begeleider te beperken, is er altijd genoeg aandacht en tijd om u optimaal te begeleiden in het bereiken van uw persoonlijke doelen. De begeleiding vindt plaats door een personal trainer met een brede sportachtergrond en enige kennis van blessures/gezondheidsproblemen.

Faciliteiten in de trainingsruimte

De trainingsruimte is ingericht met de nieuwste apparatuur van Technogym. Er zijn zowel cardio als krachtapparaten aanwezig. Buiten de apparatuur bevinden er ook losse gewichten en trainingsbanken in de trainingsruimte, waardoor er zo functioneel mogelijk getraind kan worden. Ook buiten en binnen bevinden er nog diverse trainingsmogelijkheden, zoals een kunstgrasveld, indoor zaal en asfalt velden. Er is de mogelijkheid om te douchen in onze kleedruimtes en er bevinden zich lockers om uw eigendommen veilig in op te bergen.

Het is erg relaxed om in een rustige omgeving te trainen en waar ik gebruik kan maken van alle apparaten zonder te wachten op anderen. Ook is het handig dat er fysiotherapeuten op locatie aanwezig zijn om je soms te adviseren!

— Stefan

Kosten Personal Fitness Concept

* Tarieven zijn per maand en inclusief 9% BTW. Er zijn geen inschrijfkosten.
** Leden en familie van leden van handbalvereniging Hercules krijgen 10% korting op de genoemde prijzen.

Fitness onbeperkt (p.m.) 47,50
Fitness onbeperkt + 1x Personal Training (p.m.) €85,-
HIT training 1x per week 47,50
HIT Training onbeperkt €85,-