Benoordenhout
  • Haagsche Rugby Club
  • Theo Mann-Bouwmeesterlaan 800
  • 2597 HM Den Haag

Openingstijden

Maandag 14:00 - 20:00
Dinsdag 12:30 - 19:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 12:30 - 19:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

Fysiotherapie Benoordenhout

Op zoek naar fysiotherapie Benoordenhout? B&B Healthcare heeft een nieuwe locatie geopend op het terrein van de Haagsche Rugbyclub (HRC). Op deze locatie kunt u terecht voor algemene fysiotherapie, sportrevalidatie/revalidatie en personal fitness.

De visie “leven is bewegen” staat centraal bij B&B Healthcare. Daarom is het ons doel om u weer pijnvrij te laten bewegen. Ons team met gespecialiseerde fysiotherapeuten staat voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden. Wanneer u een afspraak inplant met een van onze fysiotherapeuten, zal er samen gekeken worden naar de oorzaken van uw klachten.

Bent u op zoek naar een goede fysio in Den Haag om uw klachten te verminderen/verhelpen? Maak vandaag nog uw afspraak.

085 301 15 05

Revalidatieproces bij B&B Healthcare in Benoordenhout

Naast fysio op locatie Benoordenhout, kunt u ook terecht voor revalidatie. Revalidatie is een belangrijk aspect in de behandeling binnen de fysiotherapie. Wij beschikken op deze locatie over de juiste faciliteiten en behandelmogelijkheden om optimaal te revalideren. Ook beschikken wij hier over speciale meet en testapparatuur, om de voortgang in kaart te brengen. De testen bestaan o.a. uit het meten van de beweeglijkheid, spiercontrole en spierkracht van het gewricht. Ons doel van het orthopedische revalidatieproces is het verbeteren van uw mobiliteit, de coördinatie, de spierkracht, de stabiliteit en uw uithoudingsvermogen.

Werkwijze B&B Healthcare voor fysiotherapie Benoordenhout

In onze praktijken voor fysiotherapie Benoordenhout worden verschillende werkwijzen gehanteerd, die meestal in combinatie worden ingezet;

  • Adviseren en informeren;
  • Begeleiden;
  • Behandelen.

Wij geven u o.a. advies geven over hoe u het beste kunt omgaan met het gezondheidsprobleem of klachten. Welke bewegingen kunt u wel of juist niet maken om het gezondheidsprobleem te ontzien of juist het herstel te bevorderen.

Vervolgens is goede begeleiding nodig om bijvoorbeeld niet de verkeerde oefeningen uit te voeren. Oefentherapie maakt een steeds groter deel uit van de behandelingen binnen de fysiotherapie vanwege de positieve resultaten die uit diverse onderzoeken zijn gebleken.

Tenslotte zijn onze fysiotherapeuten opgeleid om manuele handelingen uit te voeren. Onder manuele handelingen worden handelingen verstaan zoals o.a. mobilisaties, massage en fricties.

Erg tevreden over de kwaliteit en service van B&B Healthcare. Ze luisteren goed en pakken het probleem goed aan. Overigens kun je er snel terecht!

— Melvin

Onze fysiotherapeuten op locatie Benoordenhout