Bezuidenhout
  • Bezuidenhoutseweg 181
  • 2594 AH Den Haag

Openingstijden

Maandag 08:30 - 16:30
Dinsdag 07:30 - 17:00
Woensdag 14:00 - 21:00
Donderdag 11:30 - 19:30
Vrijdag 08:00 - 12:00

Fysiotherapie Bezuidenhout

Op zoek naar fysiotherapie in Bezuidenhout? B&B Healthcare beschikt over ervaren en gediplomeerde fysiotherapeuten die u graag helpen bij het verminderen of verhelpen van uw klachten. Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar voor algemene fysio en revalidatie. Naast de reguliere behandelingen en ondersteuning leren onze fysiotherapeuten u beter bewegen, zodat het herstel van de blessure niet alleen bespoedigd wordt. Maar dat ook herhaling van verkeerde bewegingen zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Afspraak inplannenBel ons 085 301 15 05

Revalidatie en algemene fysiotherapie Bezuidenhout

Op de locatie van Bezuidenhout kunt u terecht voor revalidatie en algemene fysiotherapie. De locatie beschikt over de juiste behandelmogelijkheden en faciliteiten om optimaal te revalideren. Daarnaast beschikt de locatie Bezuidenhout over twee behandelkamers, een wachtruimte en een oefenruimte met allerlei sportapparatuur en materialen. De oefenruimte is voorzien van moderne apparatuur, waar u op de juiste manier wordt begeleid tijdens het uitvoeren van oefeningen. Op deze wijze kunt u op de meest efficiënte manier herstellen of revalideren onder begeleiding van onze fysiotherapeuten.

Behandeltechnieken en werkwijze

Onze fysiotherapeuten op locatie Bezuidenhout voeren meerdere behandeltechnieken uit. Door een efficiënte combinatie van deze behandelingen is het mogelijk om uw persoonlijke doelen te behalen. De diverse behandelingen die wij uitvoeren zijn o.a. manuele therapie, dry needling, echografie en triggerpoint therapie, afhankelijk van de situatie.

In de praktijk voor fysiotherapie Bezuidenhout worden verschillende werkwijzen gehanteerd en gecombineerd. Zo geven wij u advies over het omgaan met het gezondheidsprobleem of over de klachten. Daarnaast wordt u begeleid met het uitvoeren van de oefeningen op de juiste manier. Tot slot zijn onze fysiotherapeuten in staat om de geschikte behandeltechniek toe te passen. Hierbij is ons doel dat u weer vrij kunt bewegen en dat u dit ook kunt blijven doen.

Meer over onze werkwijze

Onze fysiotherapeuten op locatie Bezuidenhout