Monster
  • WestCoastGym
  • Vlotlaan 412 A
  • 2681 TV Monster

Openingstijden

Dinsdag 07:30 - 16:00
Woensdag 08:00 - 16:00
Vrijdag 07:30 - 15:30

Fysiotherapie Monster

U bent op zoek naar fysiotherapie in Monster. Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar om uw klachten te verminderen/verhelpen. Naast de reguliere behandelingen en ondersteuning leren onze fysiotherapeuten u beter te bewegen, zodat het herstel van de blessure niet alleen bespoedigd wordt. Bovendien willen we herhaling van verkeerde bewegingen ook zoveel mogelijk voorkomen.

Bel ons 085 301 15 05Afspraak maken
Afspraak maken in Monster? Afspraak maken

Fysiotherapie Monster bij B&B Healthcare

B&B Healthcare bestaat uit een gediplomeerd, ervaren en enthousiast team van fysiotherapeuten met ieder hun eigen specialismen. Patiënten kunnen om die reden met uiteenlopende klachten bij ons terecht.

Tijdens een intakegesprek kijken we allereerst naar de achterliggende oorzaak van uw klachten. Dit doen we aan de hand van een vragenlijst en enkele onderzoeken tijdens de 1e afspraak. Aan de hand hiervan zullen we een behandelplan opstellen. Gedurende het behandeltraject zullen we u goed begeleiden tijdens de oefeningen voor optimaal resultaat. Ook zullen we tijdens dit traject (indien nodig) diverse behandeltechnieken toepassen als manuele therapie, dry needling, medical taping of Mulligan therapie.

Onze werkwijze

Revalidatietraject in Monster

Tijdens het revalidatieproces in Monster begeleiden we u zo goed mogelijk. Naast de oefentherapie kunnen we zo nodig ook andere behandelmethoden inzetten, zoals dry needling of triggerpoint-therapie. Onze ervaren en deskundige fysiotherapeuten weten precies op welke manier ze uw klachten het snelst en het meest doeltreffend kunnen aanpakken. Daarnaast besteden ze ook aandacht aan de mentale kant van uw klachten, zoals het omgaan met pijn en andere ongemakken.

Onze praktijk in Monster is onderdeel van de Westcoast Gym, een grote sportschool op de Vlotlaan. Hierdoor beschikken wij over uiteenlopende apparaten en materialen zodat u zo zorgvuldig en efficiënt mogelijk herstelt of revalideert.

Onze fysiotherapeuten op locatie Monster