Stay fit with good care!

Fysiotherapie
Monster

  • WestCoastGym
  • Vlotlaan 412 A
  • 2681 TV Monster
  • 085-3011505
Maak een afspraakStel een vraag

Openingstijden

Maandag 11:30 - 19:30
Dinsdag 07:30 - 16:00
Woensdag 08:00 - 16:00
Donderdag 07:30 - 18:00
Vrijdag 07:30 - 15:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze specialisaties

Onze werkwijze

B&B Healthcare is een erkende fysiotherapeut in Monster & omstreken. Bij B&B Healthcare kijken we eerst naar de achterliggende oorzaak van uw klachten. Pijn in het bewegingsapparaat wordt vaak veroorzaakt door een verkeerde manier van bewegen. In dat geval kunnen wij u door middel van oefeningen en adviezen leren om beter te bewegen. Hierdoor verminderen klachten als pijn en stijfheid en wordt voorkomen dat de klachten terugkeren.

Pijnklachten kunnen ook veroorzaakt worden door een ongeluk, een verkeerde houding of een blessure. Uiteraard kunt u ook hiervoor terecht bij de fysiotherapeut. Na een uitgebreid onderzoek stellen we in overleg met u een behandelplan op.

Tijdens het revalidatieproces in Monster begeleiden we u zo goed mogelijk. Naast de oefentherapie kunnen we zo nodig ook andere behandelmethoden inzetten, zoals dry needling of triggerpoint-therapie. Onze ervaren en deskundige fysiotherapeuten weten precies op welke manier ze uw klachten het snelst en het meest doeltreffend kunnen aanpakken. Daarnaast besteden ze ook aandacht aan de mentale kant van uw klachten, zoals het omgaan met pijn en andere ongemakken.

Heeft u moeite met bewegen? Wat de oorzaak van uw pijnklachten ook is, bij B&B Healthcare in Monster bent u verzekerd van persoonlijke, adequate en professionele hulp.

Algemene fysiotherapie

Gaat bewegen lastig omdat u last heeft van pijn of stijfheid, dan kan algemene fysiotherapie helpen. De fysiotherapeut onderzoekt samen met u wat de oorzaak is van de klachten. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld. De fysiotherapeut zal u ook tips geven om te voorkomen dat de klachten terugkeren of nieuwe klachten ontstaan.

Meer informatie

Sportfysiotherapie

Wie sport kan soms een blessure oplopen. Door middel van sportfysiotherapie behandelen we de klachten zodat u snel herstelt. Ook analyseren we uw manier van sporten om na te gaan hoe de blessure is ontstaan. Zo kan het ontstaan van nieuwe blessures voorkomen worden.

Meer informatie

Orthopedische revalidatie

Pas geopereerd aan knie, enkel, schouder of een ander deel van het bewegingsapparaat? Dan kan orthopedische revalidatie helpen om op de juiste manier te herstellen. Zo keert uw bewegingsvrijheid sneller terug. We leren u bovendien beter te bewegen zodat een eventuele nieuwe operatie beter kan worden voorkomen.

Meer informatie

Medical Taping Concept

Het Medical Taping Concept is een nieuwe vorm van tapen, met materiaal dat licht en elastisch is. De CureTape is toepasbaar in een breed scala van gezondheidsproblemen, waaronder bij nabehandeling van blessures, reduceren van ontstekingen of vochtophopingen (oedeem, hydrops of haematoom), houdingscorrecties, behandeling van klachten door overbelasting en hoofdpijnklachten.

Meer informatie

Myofascial Triggerpoint Therapy

Myofascial Triggerpoint Therapy is een therapie, waarmee microverkrampingen binnen de spieren kunnen worden weggehaald. Door druk uit te oefenen op deze triggerpoints vindt er ontspanning plaats binnen de spier, waarna zuurstof en voedingsstoffen weer toegang hebben binnen de spiervezels.

Meer informatie

Oefentherapie

Pijn is vaak het gevolg van verkeerd bewegen. Oefentherapie helpt de pijnklachten te verminderen. U leert bovendien hoe u op de juiste manier beweegt, zodat verder blessureleed u zoveel mogelijk bespaard blijft.

Sportbegeleiding

Wilt u graag (beginnen met) sporten, maar dan het liefst onder begeleiding? Bij B&B Healthcare bieden we hiervoor een compleet pakket, inclusief voorlichting over voeding en beweging. Dankzij dit persoonlijke behandeltraject bent u minder gevoelig voor blessures en verbeteren uw sportprestaties aanzienlijk.

Meer informatie

Dry Needling

Dry Needling is een behandelmethode dat sinds 2005 door de Nederlandse fysiotherapeut gebruikt wordt. Door middel van een droge naald worden triggerpoints in spieren aangeprikt en raken zo snel en langdurig ontspannen. Triggerpoints zijn verkrampingen in een spier dat naast lokale drukpijn ook vaak uitstralende pijn geeft naar een ander deel van het lichaam.

Meer informatie


Tarieven fysiotherapie

B&B Healthcare heeft contracten met alle zorgverzekeraars, zodat u – afhankelijk van uw verzekering – uw fysiotherapiebehandelingen kunt laten vergoeden. De vergoeding die u krijgt is afhankelijk van uw zorgverzekering.

Reguliere fysiotherapie zitting€ 37,00
Manuele therapie zitting€ 47,00
Geriatrie fysiotherapie zitting€ 47,00
Intake en onderzoek na screening€ 47,00
Intake en onderzoek na verwijzing€ 47,00
Verstrekte verband/ tape/ hulpmiddelenKostprijs
Langdurige tijdrovende rapporten fysiotherapie€ 80,00
Maak een afspraak

Over B&B HealthCare

Foto’s van onze locatie in Monster

B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info