Tekst
Lettertype

Locaties

Fysiotherapie Scheveningen

Welkom bij B&B Healthcare, voor performance-based fysiotherapie in Scheveningen. Onze fysiotherapeuten werken multidisciplinair en werken keihard aan uw herstel. Onze fysiotherapeuten verleggen grenzen en gaan maximaal herstel en prestatie.

De fysio’s op deze locatie zijn “Master” geschoold voor manuele therapie en sportfysiotherapie. De manueel therapeut is gespecialiseerd in o.a. rug- en nekklachten en de sportfysiotherapeut op het behandelen van sportblessures en blessurepreventie.

Afspraak inplannen

Onze fysiotherapeuten op locatie Scheveningen

Sebastiaan Heitkamp

Manueel therapeut

Manuele therapie Echografie Meer info
Nicole Masal

Sportfysiotherapeut

Schouderklachten Onderste Extremiteit Dry Needling Hersenschudding Meer info

Performance Based Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten in Scheveningen geloven in een actieve en doelgerichte aanpak. Onze performance based fysiotherapietrajecten richten zich op het verbeteren van de functionele capaciteiten en het voorkomen van toekomstige blessures. Dit betekent dat we niet alleen de symptomen behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken aanpakken. Of je nu een atleet bent die zijn prestaties wil verbeteren of iemand die sneller wil herstellen van een blessure, wij hebben de expertise om je te helpen je doelen te bereiken.

Sportfysiotherapie Scheveningen

Ben je een sporter en heb je onlangs een blessure opgelopen? Onze gespecialiseerde sportfysiotherapeuten staan klaar om je te begeleiden. Onze sportfysiotherapeut op locatie Scheveningen richt zich op het behandelen van sportgerelateerde blessures en het verbeteren van sportprestaties. Door een combinatie van gerichte oefeningen, hands-on technieken en advies op maat, zorgen wij ervoor dat je snel en effectief terugkeert naar je sportieve activiteiten. Ons team heeft uitgebreide ervaring met verschillende sporten en begrijpt de specifieke eisen die elke sport met zich meebrengt.

Manuele Therapie Scheveningen

Naast onze expertise in sportfysiotherapie, bieden wij ook manuele therapie aan. Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich richt op het verbeteren van de bewegingsvrijheid van gewrichten en het verminderen van pijn. Onze manueel therapeuten gebruiken specifieke technieken om je gewrichten beter te laten functioneren en je klachten te verlichten. Of je nu last hebt van rugpijn, nekklachten of andere gewrichtsproblemen, wij helpen je graag met een persoonlijke en effectieve behandeling.

Klachten snel en effectief behandeld

In onze fysiotherapiepraktijk in Scheveningen behandelen wij patiënten met diverse klachten. Zo krijgen wij bijvoorbeeld dagelijks te maken met sportblessures van zowel recreatie- als topatleten. Naast deze sportgerelateerde blessures zien we ook wekelijks een patroon van klachten die het dagelijks functioneren belemmeren.