EERSTE SPORTHO SYMPOSIUM IS EEN FEIT

Eerste Sportho symposium

Maandag 13 juni vond in het ADO Stadion het eerste Sportho symposium plaats voor huisartsen en doktersassistenten. Dit is een nieuw initiatief van de focuskliniek orthopedie, de sportartsen van het MCH-Bronovo en de fysiotherapeuten van B&B Healthcare. Centraal stonden thema’s op het gebied van het steun – en bewegingsapparaat.

Door de prettige samenwerking van B&B Healthcare en de ADO-vrouwen kon de mooie locatie in de business lounge van het Kyocera Stadion geregeld worden. In een volle zaal verzorgde schaatser Hein Otterspeer de aftrap met een sportieve college tour. Hij vertelde over zijn carrière, de lichamelijke eisen die aan een topsporter gesteld worden, over zijn blessures en hoe hij daarmee, geadviseerd door specialisten, omgaat.

De avond werd verder gevuld met presentaties over artrose, bewegen, schouderdiagnostiek en nieuwe sport-medische ontwikkelingen in de Haagse regio. Wouter van Beek was namens B&B Healthcare aanwezig om de presentaties over “de diagnostische waarde van de fysiotherapeut” en het nieuwe toekomstplan ” de sportcampus” te presenteren.

Al met al een initiatief dat voor herhaling vatbaar is. Op naar het tweede Sportho symposium!