Summercamp Voorburg

Summercamp 2024

Krachttraining onder jongeren bloeit op in populariteit, gevoed door de invloed van sociale media en het overvloedige aanbod van krachtsportcentra. Maar met de trends in de fitnessindustrie is er een zorgwekkende afname van begeleiding, vooral in budgetsportscholen waar gastheren of gastvrouwen de norm zijn. Ouders stellen zich dan ook terecht vragen over de geschiktheid van krachtsport op jonge leeftijd en vrezen voor de mogelijke schadelijke gevolgen van verkeerde training op lange termijn.

Wij begrijpen die zorgen en daarom presenteren wij met trots ons zomerprogramma voor jongeren in Voorburg!

Informatie

  • Wanneer: Iedere donderdagavond
  • Duur: 8 weken, 4 juli t/m 22 augustus
  • Maximaal 10 deelnemers (Gaat door bij minimaal 6 deelnemers)
  • Leeftijd: 12 t/m 18 jaar
  • Lestijd: 19:30 – 21:00
Aanmelden

Wat kun je verwachten?

Gedurende 8 weken, van juli tot augustus 2024, bieden wij een uitgebreid trainingsprogramma aan. Elke sessie, gehouden tussen 19:00 en 20:30 uur, is doordrenkt met educatieve waarde en praktische toepassing. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat we te bieden hebben:

  1. Theoretische Kennisoverdracht. Ze leren o.a. het belang van juiste oefeningenselectie en het aanpassen van trainingsvariabelen zoals sets en herhalingen op basis van individuele doelstellingen.
  2. Praktische toepassing. Het opdoen van hands-on ervaring met techniektraining, zowel met apparaten als vrije gewichten.
  3. Begeleiding van een fysiotherapeut. Onze sessies worden geleid door fysiotherapeuten met een specialisatie in sport en krachttraining.

Met ons zomerprogramma bieden we niet alleen een kans voor jongeren om fysiek sterker te worden, maar ook om verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid en welzijn. Ouders kunnen gerust zijn, wetende dat hun kinderen onder de beste begeleiding trainen en essentiële kennis opdoen voor een levenslange fitnessreis.

Mis deze kans niet om uw kinderen de beste start te geven in de wereld van krachttraining. Schrijf ze vandaag nog in voor ons SummerCamp in Voorburg.

Kosten

Summercamp (eenmalig) €120,-

Aanmelden Summercamp 2024

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.