Samenwerkingen met sportverenigingen

Onze samenwerkingen

B&B Healthcare is een fysiotherapiepraktijk met meerdere vestigingen in regio Den Haag. Wij streven ernaar om hoogwaardige en gespecialiseerde fysiotherapie te leveren in de regio Den Haag en omstreken als Monster, Maassluis en Gouda. De specialisaties zijn met name gericht op de vlakken sport, revalidatie en orthopedie. Binnen de regio fysiotherapie Den Haag werken wij veel samen met sportverenigingen en instanties.

Zo werken wij onder andere veel samen met een aantal voetbal-, handbal-, rugby-, turn- en softbalverenigingen en/of instanties. De clubs waar we fysiotherapie verzorgen zijn bijvoorbeeld ADO Den Haag Vrouwen (Lees ook Teamfysio ADO Den Haag Vrouwen 1), SV Scheveningen, RKAVV, handbalclub Hercules Den Haag en rugbyclub HRC. Daarnaast is er ook een fysiotherapeut van ons aanwezig op het Segbroek College in Den Haag. Hier worden de jonge sporters begeleid tijdens hun herstel en bieden wij als fysiotherapiepraktijk ook inloopspreekuren aan voor een aantal taekwondo, korfbal en atletiekverenigingen in Den Haag. Tijdens deze inloopspreekuren kunnen sporters van deze verenigingen terecht bij een van onze fysiotherapeuten met hun vragen of klachten. Daarbij kijkt de fysiotherapeut of fysiotherapie noodzakelijk is of dat een aanpassing in de training, een aantal oefeningen of advies voldoende is.

Heeft u dus klachten tijdens het sporten? Kom dan naar een van onze 9 fysiotherapiepraktijken in regio Den Haag. Er zijn op iedere locatie meerdere specialisten aanwezig die u kunnen helpen met uw klachten en u kunnen begeleiden zodat u uw sport weer kunt uitvoeren. Voor fysiotherapie in Den Haag en omgeving kunt u dus bij verschillende specialisten terecht binnen B&B Healthcare.

Lees ook: ”B&B Healthcare verwelkomt nieuwe sportverenigingen”.