Let op! De fysiotherapeut blijft gewoon open en uw afspraken kunnen doorgaan.
Stay fit with good care!

Fysiotherapie Den Haag e.o.

Home » Fysiotherapie Den Haag e.o.

Leven is bewegen. Dat is ons motto. Zonder beweging staat de mens namelijk stil. En dat wil niemand. B&B Healthcare heeft als doel om mensen te helpen met het verlichten en, waar mogelijk, voorkomen van blessures en vergelijkbare klachten. Onze fysiotherapeuten zijn deskundig en geregistreerd bij kwaliteitsregisters CKR en BIG van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Wat wij even zo belangrijk vinden is het luisterend oor van onze fysiotherapeuten. Zij gaan met u in gesprek en inventariseren nauwkeurig waar u last van hebt, om te komen tot een helder plan van aanpak. Zo weet u waar u aan toe bent. Alles om te zorgen dat u met een beter gevoel weer naar huis gaat.

Fysiotherapeut in de regio Den Haag   Fysiotherapie Den Haag

B&B Healthcare helpt.

Geen mens is hetzelfde. Wie last krijgt van klachten moet aan de slag met specialisten. Hierom heeft B&B Healthcare enkel specialisten in dienst met expertise in het verhelpen of verminderen van uw specifieke klacht. Wij hebben onze fysiotherapeutische diensten ingedeeld in 4 heldere categorieën waarop u kunt doorklikken.

Fysiotherapie 

Revalidatie

Topsport

Fitness

Fysiotherapie bij B&B Healthcare (Den Haag, Maassluis & Monster)

B&B Healthcare heeft op verschillende plekken in Den Haag fysiotherapie praktijken. Een deskundige fysiotherapeut is dus nooit ver weg.

Alle informatie over onze vestiging Fysiotherapie in Loosduinen
Alle informatie over onze vestiging Fysiotherapie in Ypenburg
Alle informatie over onze vestiging Fysiotherapie in Maassluis
Alle informatie over onze vestiging Fysiotherapie in Voorburg
Alle informatie over onze vestiging Fysiotherapie in Monster

De visie van B&B Healthcare

Door middel van dit filmpje kunt u nader met ons en onze fysiotherapeuten kennis maken. Het benadrukt onze betrokkenheid, expertise en diversiteit.

Contact met Fysiotherapie Den Haag

Dat gezondheid uw belangrijkste goed is staat buiten kijf. Ook is het heel begrijpelijk dat u vragen heeft over uw fysieke gezondheid of eventuele blessures. De fysiotherapeuten van B&B Healthcare staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden en, indien van toepassing, een afspraak met u te maken.

Klik in het menu op de vestiging die het dichts bij u in de buurt ziet. U kunt op de betreffende pagina contactgegevens vinden. Ook kunt u ons bereiken via onze algemene gegevens:

Behandeling nodig?

Wij ondersteunen je graag met jouw herstel.

  085 301 15 05   Whatsapp Maak een afspraak  
B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info