Stay fit with good care!

Fysiotherapie
Ypenburg (Den Haag)

 • Sporthal Boswijk
 • Laan van Kans 11
 • 2496 VB Den Haag
 • 085-3011505
Maak een afspraakStel een vraag

Openingstijden

Maandag 07:30 - 22:00
Dinsdag 07:30 - 22:00
Woensdag 07:30 - 22:00
Donderdag 07:30 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 16:30
Zaterdag 08:30 - 15:00
Zondag Gesloten
Algemeen inloopspreekuur
Woensdag 19:00 - 20:00

Onze specialisaties

Fysiotherapie B&B Healthcare - Ypenburg
5.0
Gebaseerd op 2 recensies
powered by Google

Onze behandelmethode

Op zoek naar fysiotherapie Ypenburg? B&B Healthcare is een erkende fysiotherapeut in Ypenburg. Wij maken gebruik van de nieuwste behandelmethoden en inzichten om u zo snel mogelijk te verlossen van uw pijn en klachten. Daarbij streven onze fysiotherapeuten naar de beste kwaliteit, een doelgerichte behandeling, deskundige en persoonlijke begeleiding en natuurlijk dat u zo snel mogelijk klachtenvrij bent.

Wanneer u een afspraak heeft met een van onze fysiotherapeuten zal er samen gekeken worden naar de diepere oorzaak van uw klachten en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Door middel van fysiotherapeutische behandelingen zullen vervolgens de klachten worden weggenomen en wordt er gewerkt aan een duurzame genezing. Uw fysiotherapeut leert u op de juiste manier bewegen, zodat het herstel van uw blessure wordt bespoedigd en herhaling zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Ervaart u klachten of wilt u advies? U kunt zich, zonder verwijzing van uw huisarts of specialist, aanmelden voor een fysiotherapeutische afspraak bij een van onze fysiotherapeuten in Ypenburg. Ook kunt u gratis en vrijblijvend gebruik maken van één van onze inloopspreekuren.

Waarom kiezen voor B&B Healthcare?

 1. Klanttevredenheid van 8.8;
 2. Gegarandeerd binnen 24 uur een afspraak;
 3. Wij werken ook in de avonden en weekenden;
 4. Via Whatsapp bereikbaar;
 5. Contracten met alle verzekeraars.

Algemene fysiotherapie

Een verkeerde beweging of valpartij kan ervoor zorgen dat u klachten ervaart die u belemmeren tijdens het bewegen. Uw fysiotherapeut zal de oorzaak van de pijn opzoeken en vervolgens met behulp van een persoonlijk behandelplan wegnemen. Fysiotherapie richt zich hierbij op het gehele bewegingsapparaat en zorgt ervoor dat u weer vrij kunt bewegen.

Meer informatie

Sportfysiotherapie

Sport speelt een belangrijke rol in een actieve levensstijl. De fysiotherapeut begeleidt en adviseert u bij de preventie, voorlichting en geeft advies wanneer u (weer) wilt gaan sporten. Wanneer u te maken heeft met een blessure helpen wij u met het herstel en de revalidatie. U kunt hiervoor terecht in een indoorzaal, op een kunstgrasveld en op diverse soorten ondergronden.

Meer informatie

Orthopedische revalidatie

Wanneer u een operatie, ongeval of blessure heeft gehad kan het steun- en bewegingsapparaat (spieren, botten en gewrichten) verstoord raken. Het is dan belangrijk om onder goede begeleiding te revalideren om zo uw bewegingsvrijheid terug te krijgen. Met behulp van een persoonlijk behandelplan helpt orthopedische revalidatie met het verminderen van de pijn en het verbeteren van de coördinatie, spierkracht en het uithoudingsvermogen.

Meer informatie

Manuele therapie

De manueel therapeuten van B&B Healthcare zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van de oorzaak en de behandeling van klachten aan de wervelkolom en de gewrichten. Met behulp van massages en fricties worden blokkades in uw lichaam die de klachten veroorzaken weggenomen en kunt u weer vrij bewegen. U zult na de behandeling direct merken dat uw gewrichten soepeler werken.

Mulligan therapie

Tijdens de Mulligan therapie geven wij extra aandacht aan uw gewrichten. Volgens de theorie van Mulligan worden klachten binnen het bewegingsapparaat veroorzaakt omdat gewrichten niet op de goede plek staan. Met behulp van de Mulligan methode brengen wij een correctie aan en samen met een actieve aanpak kunnen wij deze correctie in stand houden.

Meer informatie

Dry Needling

Dry Needling is een behandelmethode dat sinds 2005 door de Nederlandse fysiotherapeut gebruikt wordt. Door middel van een droge naald worden triggerpoints in spieren aangeprikt en raken zo snel en langdurig ontspannen. Triggerpoints zijn verkrampingen in een spier dat naast lokale drukpijn ook vaak uitstralende pijn geeft naar een ander deel van het lichaam.

Meer informatie

Medical Taping Concept

Het Medical Taping Concept is een nieuwe vorm van tapen, met materiaal dat licht en elastisch is. De CureTape is toepasbaar in een breed scala van gezondheidsproblemen, waaronder bij nabehandeling van blessures, reduceren van ontstekingen of vochtophopingen (oedeem, hydrops of haematoom), houdingscorrecties, behandeling van klachten door overbelasting en hoofdpijnklachten.

Meer informatie

Myofascial Triggerpoint Therapy

Myofascial Triggerpoint Therapy is een therapie, waarmee microverkrampingen binnen de spieren kunnen worden weggehaald. Door druk uit te oefenen op deze triggerpoints vindt er ontspanning plaats binnen de spier, waarna zuurstof en voedingsstoffen weer toegang hebben binnen de spiervezels.

Meer informatie

Sportbegeleiding

Tijdens de Mulligan therapie geven wij extra aandacht aan uw gewrichten. Volgens de theorie van Mulligan worden klachten binnen het bewegingsapparaat veroorzaakt omdat gewrichten niet op de goede plek staan.

Meer informatie


Tarieven fysiotherapie

B&B Healthcare heeft contracten met alle zorgverzekeraars, zodat u – afhankelijk van uw verzekering – uw fysiotherapiebehandelingen kunt laten vergoeden. De vergoeding die u krijgt is afhankelijk van uw zorgverzekering.

Reguliere fysiotherapie zitting€ 37,00
Manuele therapie zitting€ 47,00
Geriatrie fysiotherapie zitting€ 47,00
Intake en onderzoek na screening€ 47,00
Intake en onderzoek na verwijzing€ 47,00
Verstrekte verband/ tape/ hulpmiddelenKostprijs
Langdurige tijdrovende rapporten fysiotherapie€ 80,00
Maak een afspraak

Over B&B HealthCare

Foto’s van onze locatie in Ypenburg (Den Haag)

Routebeschrijving auto

Vanaf de richting Kijkduin en Ockenburgh

Start op de Ockenburghstraat/S200. Vervolg de Ockenburghstraat/S200 tot deze overgaat op de Lozerlaan/N211. Volg deze weg voor ongeveer 7 kilometer en sla rechtsaf naar de Ring van Den Haag. Houd bij de splitsing links aan richting A4/E30. Neem vervolgens afslag 9/10 richting Ypenburg/Drievliet. Houd na 300 meter links aan om af te slaan bij Laan van Delfvliet Ypenburg. Sla na 650 meter af bij Laan van Hoornwijck. Ga weer links naar Laan van Kans en sla het lyceum vervolgens nogmaals linksaf om op Laan van Kans te blijven. U bent gearriveerd bij de parkeerplaats van onze fysiopraktijk. U vindt onze praktijk in het gebouw van Sporthal Boswijk.


Vanuit Centraal Station Den Haag

Vertrek in Noordoostelijke richting via de S100/Koningstunnel. Neem na 140meter rechts de afslag in de richting van de Bezuidenhoutseweg en blijf deze weg volgen voor 300 meter. Sla vervolgens rechtsaf naar de Prins Clauslaan. Voeg na 380 meter in op de A12 via de verbindingsweg naar Rotterdam/Utrecht/Amsterdam en blijf de A12 volgen. Buig na 3,2 kilometer af op de A4/E30 richting Rijswijk. Volg de weg eerst voor 2,6 kilometer en sla dan af bij afslag 9 richting Rijswijk Centrum/Ypenburg. Ga hierna weer rechts naar Laan van Delfvliet. Volg deze weg voor 140 meter en sla dan af op de Laan van Hoornwijck. Na 1 kilometer slaat u rechtsaf naar Laan van Kans. Neem de volgende afslag links om op de Laan van Kans te blijven. U bent gearriveerd bij B&B Healthcare. Wij zijn gevestigd in Sporthal Boswijk, achter de parkeerplaats.


Parkeren

Er is in de omgeving van onze fysiopraktijk voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Mocht de parkeerplaats bij onze fysiotherapiepraktijk zelf vol zijn, dan kunt u uw auto ook parkeren op het bedrijvencomplex Ypenburg aan de laan van Ypenburg tegenover het Lyceum.


Openbaarvervoer richting B&B Healthcare

Met het openbaar vervoer kunt u onze fysiotherapie locatie aan de Laan van Kans gemakkelijk bereiken. Op twee minuten afstand bevindt zich op de Laan van Ypenburg een uitstaphalte. Vanaf deze halte vertrekken de volgende bussen en trams:

 • Tram 15, richting centrum Den Haag
 • Tram 15, richting Nootdorp Den Haag
 • Bus 30, richting Naaldwijk
 • Bus 30, richting Zoetermeer Centrum West


Looproute vanaf de halte

Ga in noordoostelijke richting op Laan van Ypenburg richting Laan van Hoornwijck. Sla af op de Laan van Kans. Ga weer linksaf om op Laan van Kans te blijven. U vindt B&B Healthcare locatie De Werf rechts.


B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info