Stay fit with good care!

Fysiotherapie
Loosduinen

  • Loosduinen
  • Loosduinse Hoofdstraat 260
  • 2552 AM Den Haag
  • 085 301 1505
Maak een afspraakStel een vraag

Openingstijden

Maandag 07:30 - 21:00
Dinsdag 07:30 - 21:00
Woensdag 07:30 - 21:00
Donderdag 07:30 - 21:00
Vrijdag 07:30 - 18:00

Algemene fysiotherapie Loosduinen in Den Haag

Op zoek naar fysiotherapie Loosduinen? Wij breiden onze Haagse omgeving uit om ook patiënten in Loosduinen en omgeving te voorzien van fysiotherapie en revalidatie. Wij zijn midden in het winkelcentrum van Loosduinen gevestigd op de Loosduinse Hoofdstraat. Voorheen zaten wij in de Basic Fit in Loosduinen en kregen wij veel positieve reacties. Nu hebben wij een grotere locatie geopend waar wij erg trots op zijn. Bovendien is het een gunstige ligging, omdat er in Loosduinen diverse sportverenigingen zijn die wij kunnen ondersteunen met fysiotherapie.

fysiotherapie loosduinen

Hoge kwaliteit fysiotherapie

B&B Healthcare levert al 10 jaar fysiotherapie, revalidatie en personal fitness op het hoogste niveau. Dat heeft met 3 factoren te maken, namelijk:

  1. Wij bekijken uw situatie vanuit een wetenschappelijk oogpunt. Hierdoor kunnen we veel beter de oorzaak achterhalen. Bovendien kunnen we u hierdoor ook veel beter adviseren en informeren hoe we het behandeltraject zullen voortzetten.
  2. B&B Healthcare is opgericht door twee fysiotherapeuten die beiden topsporten hebben beoefend. Deze filosofie staat nu centraal binnen onze disciplines. Hierdoor is onze aanpak net wat anders, maar wel van hoge kwaliteit.
  3. Wij hebben ambitieuze, maar haalbare doelstellingen voor onze patiënten. Het is ons doel dat patiënten zo snel en efficiënt mogelijk weer op het oude niveau komen of weer de dagelijkse handelingen kunnen uitvoeren.

Ruime trainingsfaciliteiten- en materialen

Onze praktijk in Loosduinen is voorzien van twee behandelkamers en een grote ruimte met sportfaciliteiten en materialen. Op deze manier kunnen onze patiënten onder toezicht en begeleiding van een fysiotherapeut oefeningen uitvoeren. Op deze manier kunt u optimaal revalideren en/of herstellen van uw blessure.

 

Tarieven fysiotherapie

B&B Healthcare heeft contracten met alle zorgverzekeraars, zodat u – afhankelijk van uw verzekering – uw fysiotherapiebehandelingen kunt laten vergoeden. De vergoeding die u krijgt is afhankelijk van uw zorgverzekering.

Reguliere fysiotherapie zitting€ 37,00
Manuele therapie zitting€ 47,00
Geriatrie fysiotherapie zitting€ 47,00
Intake en onderzoek na screening€ 47,00
Intake en onderzoek na verwijzing€ 47,00
Verstrekte verband/ tape/ hulpmiddelenKostprijs
Langdurige tijdrovende rapporten fysiotherapie€ 80,00
Maak een afspraak

Over B&B HealthCare

B&B HealthCare heeft fysiotherapie Plus praktijken! Kijk wat dit betekent voor u. Meer info